bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
evde olsam ilaç var evde de iş yerindeyim malesef. Soda da içtim ama bana mısın demedi aksine daha kötü bulantımı arttırdı sanki

Beğendiğin isimler çok güzel canım ek olarak Miray, kübra, Merve, zümra aklıma gelen bunlar

A Antihindistancevizi kız taş olsa çatlar neler yaşamışsın ağzım açık kaldı. MAsum yavrunun hürmetine eşinle aran daha iyi olur kv de insafa gelir inşallah

singer o ne duasıymış öyle okuyunca bir an kara büyü gibi geldi kaynana kovan dua Kovmak değil ama art niyetli ve haset insanların zararından korunmak için okuyabilirim eğer söylersen

Oğlumun ismi kerem ona mı uygun olsun babamızın adı a harfiyle başlıyor ona mı uygun olsun benim adım e harfiyle başlıyor Onamı uygun anlamı güzel olsun derken kafamız karıştı valla burda yazdığınız her ismi not edicem ve artık onların içinden seçeceğiz artık... Şimdiden çok sağolun fikirleriniz için....

evde olsam ilaç var evde de iş yerindeyim malesef. Soda da içtim ama bana mısın demedi aksine daha kötü bulantımı arttırdı sanki

Sarı leblebi bulabilirsen ondan ye canım. Yanmasını alır hemen. Bana çok iyi geliyordu. Bulantı için de çubuk kraker (ülkerinki daha tuzlu olduğu için o daha iyi bastırıyor bulantıyı)

Biz de 18+1 Canım.2. Çocuk çok zor diyorlar sağlıklı olsunlar da
hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah

İnşallah canım. Elbette zordur ama biz 4 kardeştik bi şekilde geçiyor zaman onlarda birlikte büyücekler. Rabbim nasip ederse ben isterim kardeşleri olsun ileride. Biz 3 sene kavuşcaz yavrumuza inşallah Rabbim sağlıkla nasip etsin

Canım benim allah kolaylık versin ama yer gök dua üzerindeki kurulmuş ..geçtiğimiz sayfalarda bir arkadaş duadan bahsetmiş ne duasıdır bilemem ama benim babam hep Ayetel kürsü okur ..mesela bir Ada'mla tersleşmememek için okur okur Ada'mın karşısına çıkınca hafiften suratına üfürür dua ile Ada'm ağzını açamaz olmayacak işide olur yani ..bende alıştım endişe duyunca yada kendi istediğim gibi olsun istedim cevabı alayım yada karşıdaki sussun diye hep okur okur üflerim şükür fırça yiyeceğim anlarda bile işim düzelir yanı ..eşime çok okur üflerim kuzu gibi oturur..karnıma okuyorum bebeğimi korusun diye ..evden çıkınca okurum yatarken okurum ..oku üfle suratlarına ağızları bağlansın ..evine oku nazar değmezsin huzurun bozulamasın ..ben böyle yürütüyorum işleri bende küçük bir tavsiye allahım kötülerden korusun

Sarı leblebi bulabilirsen ondan ye canım. Yanmasını alır hemen. Bana çok iyi geliyordu. Bulantı için de çubuk kraker (ülkerinki daha tuzlu olduğu için o daha iyi bastırıyor bulantıyı)

İş yerindeyim canım ve o kadar kötü ki yeri etrafında hiçbir şey yok. Bir de Ramazan diye ne yemek çıkartıyorlar ne kantini açıyorlar. İşkence çekiyorum resmen

Ben de çok çocuk seviyorum Allah izin verirse 4evladım olsun istiyorum biraz korksamda,hayırlı evlat yetiştirmek önemli Canım.Rabbim kolaylığını verir inşallah

İş yerindeyim canım ve o kadar kötü ki yeri etrafında hiçbir şey yok. Bir de Ramazan diye ne yemek çıkartıyorlar ne kantini açıyorlar. İşkence çekiyorum resmen

Yuh artık ya, kantin niye kapalı. Sözde müslüman bunlar. Sen böyle sıkıntı içindeyken orayı, burayı kapatıp nispet yapanlar çok beklerler cenneti.

Merhaba cnm.Bende öyle çok su içiyorum ve gündüz neredeyse hiç dışarı çıkmıyorum.İnşallah güzel geçer kontrolün canım.Evet zaman çok çabuk geçiyor birde bakmışız bebeklerimiz doğmuş

ecesu ecenaz ceren cemre mirac mira efsun derinsu elanaz ilsu tanem bade eylul ekinnaz aysima ayçin nazlı zeynep beren zumra simdilik bunlar tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…