bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Biz de 18+1 Canım.2. Çocuk çok zor diyorlar sağlıklı olsunlar da
hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah
Canim bizim yazilarin altinda takvim var haftamizda yaziyor istersen sende takvim kur takip etmek istersen alttaki yazilanlari kisisel bilgilere tikla orada asagida bosluk var o bosluga tahmini dogum tarihini yaziyirsun mesala su sekilde 23-11-2016 gibi canim sonra kaydete tikla

kızlar göbek deliğimin hizasında müthiş bir acı var. bebeğim büyüyüp yukarı doğru çıktığı için mi acaba?

Benm bikaç gün.önce olmuştu cnm.buraya yazmstm.deneyimli arkadslr bebek yukarı çıktığı için dediler.ilerleyen zamanlrda göbek deligimz de portliickms :))

Kan ilacini genelde unuturum bende.coraspirrin uykumu yapiyor.ben uykudan gozumu acamiyorum.cocuklar uyanmasa uyurum ogleye kadar herhalde.
Aynen coraspirini gece içersem sabah 10 11 den önce uyayamıyorum şimdi öğlene aldım mutlaka uyukluyorum öğleden sonra hiç alışamadı vücudum bu ilaca.. Benim oğlan bu gün 11,30 da uyandı

Derin cok hosuma gıdıyor :)

Kizim olsa beril ya da elif düşünüyordum. Bunları öneririm

Merhaba kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir benim oğlum olacak isimde berkcan dusunuyoruz nasıl sizce
Berkay guzel berkcan da guzel rabbim adiyla yasatsin insallah saglikla kalin

Berhan : Sağlam, güçlü kan 2.Güçlü komutan

Berk : Sert, sağlam, katı 2.Yıldırım

Berkal : Sağlam, güçlü, sert ol

Berkan : Parıldayış, şakıma

Berkant : Bozulamaz yemin 2.Sağlam, güçlü

Berkay : Güçlü ve ay gibi

Berke : Kamçı, kırbaç

Berkel : Güçlü el, sağlam

Berker : Güçlü, sağlam erkek

Berki : Çok parlak

Berkin : Çok kuvvetli

Son düzenleme:
Yuh artık ya, kantin niye kapalı. Sözde müslüman bunlar. Sen böyle sıkıntı içindeyken orayı, burayı kapatıp nispet yapanlar çok beklerler cenneti.

Bu şehirdekiler o kadar müslümanlar ki şöyle anlatayım.
-Sitenin içerisine market açıldı. Çünkü araban yoksa markete gitme imkanın yok. Neyse sitede 90 tane ev var ve 4-5 kişi dışında ki bu kişiler de malesef site yönetiminden herkes alkol ve sigara istedi, izin vermediler. Adam zar zor birkaç ay dayandı sonra kapatmak zorunda kaldı.

-Malum Ramazan ayındayız. Dini duygular tavan yapmış falan herkeste. Herkesin bahçesinde de kendisine göre meyve ağacı vs... var. Süper dindar site yönetimi kağıt dağıttı evlere. Kimse kimsenin ağacından birşey almayacak, günah falan diye. Sanane demek istiyosun diyemiyosun kiracısın. Mesela bizim karşıdaki yandaki çaprazdaki falan onlar gelir bizim ağaçtan alır, biz geçerken onlarınkine el atarız bir iki atarız ağzımıza falan. Almasak bile her geçişte elime tutuştururlar benim zorla. Ama süper dindarlarımıza göre bu caiz değilmiş.

-Ve en kötüsü!Yan komşumun yaşı var ve eşini çok yakın bir zamanda kanserden kaybetti. Kaç kere adamı yanlız başına ağlarken falan gördük ormanda gizli gizli. Yurt dışındaki kızı torunlarıyla birlikte herşeyini bıraktı buraya yerleşmeye çalışıyor babasının yanına. Hani toparlanma sürecindeler. Maddi durumu da kötü değil kesinlikle. Oğulları büyük ve birinci ligte bir basketbol takımının menejeri falan filan. Neyse adam hastalıktı, cenazeydi falan aidatları ödemeyi unutmuş ve işte Süper Dindar'larımız Ramazan ayında bir gol daha attı. Adamı icraya vermişler!

Burdakiler böyle ne yazık ki müslümanlığın, güzel dinimizin hakkını vermiyorlar. Sırf yapmış olmak için yapıyorlar malesef, sırf kendilerini düşünüyorlar. Nerde kaldı islamın ılımı, güzelliği, hoş görüsü vs....

Geçenlerde sitem ettim ya burdan kurtulmak istiyorum ben artık diye. Bu da kaçmak istememin nedenlerinden biri işte

Canım inan iyi dayanmışsın sana tavsiyem arifeden gitme maksat belli niye arifeden çağırıyor temizlik ,hazırlık yaptıracak kadın kaldıkı layık olsa canı sağolsun ama anladığım kadarıyla layık değil. Onun annesi ne kadar anne ise senin annende o kadar ne demek sen git o kapıdan bıraksın surda çoğumuz kız annesi olacağız evlatlarımız bu gibi muameleye maruz kalsa neler hissederiz ayıp ya eşin gözünü kapatıp bir kızı olduğunu ve kendi annesinin ve kendinin sana yaptıklarını birinin kızına yaptığını düşünsün bakalım ne hissedecek benim bir oğlum var Rabbim bir de kız verecek inşallah kızımın nasıl bir KV olsun istiyorsan gelinine de öyle davranacağım Allah izin verirse Rabbim bizi ve çocuklarımızı fesat ve kötü insanlarla karşılaştırma son kadın olarak dünyaya geldim diye kimsenin beni üzmeye ,hırpalamaya hakkı yok kendi annem yapsa ona bile tavır koyarım kaldıki bir başkası En az kocam kadar benim de hatırım ve haysiyetim var ve kesinlikle kimse bu çizgileri aşamaz ve aynı şekilde kocanın hatırı ve haysiyeti de en az kendinin ki kadar(önce can sonracanan kendiminki daha önemli) önemli ve ailem katiyen eşime surat dahi asamaz. Sana tavsiyem sana nasıl davranıyorlarsa sen de öyle davran uzun oldu okumazsan alınmam

Arkadaslar burada bebeginin hareketlerini hissetmedigi icin evhamlananlar var sizin de adiniza bugun dayanamayip yine gittim baska doktora ( evimin hemen asagisinda medicalpark var) bebegim kipir kipirdi masallah gayet saglikli ve hareketli ve tabi ben hicbi hareketini hissetmedim yine. Doktor ic karnimin cok genis oldugunu bu sebeple hissetmememin normal oldugunu soyledi tam anlamiyla 30 lu haftalarda bile hissedebilirsin dedi o derece :) bugunde gordum ya evladimi benden mutlusu yok yerimm onu :)

Peki Ultrasonda hareketli miydi? Benimki ultrasonda da hep hareketsiz. Ic karnin genisse gobegin cok belirginlesmemis olmasi lazim diyebiliuorum bir arkadasiminda oyleydi cok kiloda almadi karni anca 5. Ayda hafif hafif cikmaya baslamisti.. Sanslisin ozaman cnm cok catlak olmayacak sende de benimki 10. Haftada disari firladi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…