bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ultrasonda cok hareketliydi zaten benim endisem her muayene de cok hareketli gorup hic bi zaman hissetmememdi :) zaten 64 kiloyla hamile kalmistim benim icin biraz guzel bi haber oldu toplamda da 2.5 kilo aldim ins boyle devam eder. Karnimda dar giydigimde belli yoksa anlasilmiyor 6. Aydan sonra belirginlesir sanirim :) catlak konusunda da aminnn diyorum

Hangi sehirdeydin ki sen canım merak ettim?
Ne yazık ki ülkemizde ne oruç tutanın tutmayana ne de tutmaya nin tutana saygısı var. Herkes oruç tutmak zorunda değil tercih meselesi amma velakin herkes birbirine saygı duymalı.

Canım çok güzel yazmışsın eline sağlık dayatmayla müslüman olacağını zanledenler onlar halbuki dinimiz hoşgörü dini

Maşallah kuzuna ayrıntılıyı da anlatırsınız sağlıkla inşallah

Hayrli aksamlar kizlar çoktandır girmiyordum umarim hepiniz bebislernzle iyisnzdir
Benim biraz canim sikildi gecen hafta ayrntili usg girdim doktr sol bobreginde hafif bi dolgunluk var endiselenck bi durum yok sadece takibi gerek dedi kendi doktorumda ayni seyelri soyledi ama gelin bir de bana anne yuregine anlatin insallah bir dahaki randevumda o dolgunluk gecmis olur
Aranzda yasayanlar varsa bana bilgi verr misinz olumlu seyler duymaya cok ihtiyacim var

canım bizim ayrıntılımız da haftaya bugün.. seni çokk iyi anlıyorum bizim sıpanın bacakları accık kısa diye çocuğu ne cüce ne down sendromlu hayal etmediğim kaldı.. kaldı ki bunlardan biri bile olsa o benim yavrum her koşulda bana emanet kabulüm ama dediğin gibi anne yüreği işte daha doğrusu anne yüreği dedikleri buymuş ben de yeni anlıyorum.. benim doktorum da bunda hiç endişe edilcek bişey yok çocuğun gelişimi gayet normal devam ediyo dese de içim içimi yiyo.. ama şunu biliyorum bazen ultrason çoook yanıltıcı olabiliyomuş kaldı ki diyelim ki drların dediği doğru takibini şimdiden yapmaları da güzel dimi..allah dermansız dert vermesin kimselere

Ayy canım benim çok zor günler geçirmişsin ve bunlar esinle yüz yüze konuşulacak konular değil maalesef ya kavgayla sonuçlanır ya da ağlama ve sinir kriziyle senin yerinde olsam iki tane mektup yazardım ondan önce nasıl huzurlu olduğumu ,evlenmeden önce bir erkekten ,evlilikten neler beklediğini,onunla tanışınca neler hissedip ne beklentiler içine girip evlilik ile ilgili hayallerini anlat ve sonra tüm bu yaşadıklarını beklentilerine karşılaştırarak anlat işte annen bana şunu dedi ben şöyle hissettim senden her ikimizi de kırmadan adalatli bir şekilde ortayı bulmanı bekledim ama hep tam tersi ben ezidirdin falan gibi onun o an ne yapmasını istediğini de yaz. sonra bir mektup daha yaz ve ütopya kur kendin ve onun için harika hayat yaşamış gibi ilk tanıştığınız günden başla ve bir nevi hayallerin gerçekleşmiş gibi kayın valideni normal canı yakın bir anne gibi yaz kol kola dolaşıp annemle çarşıyı gezdim çok espirili ve cana yakın bir annen var gördan karşıdan karşıya geçerken sanki ben küçük bur kızmışım gibi diki sıkı ekimi tutuşunu çok şanslıyım ki seninki gibi bir aileye düştüm falan gibi tam tersini olması gerektiği gibi yaz her paragrafta teşekkürlerini ilet en sonuna da böyle bir hayatımızın olması için ilimizin neyi eksik neden kendimize işkence çektiriyoruz ben bunları yaşamak istiyorum ama seninle yaşamak istiyorum anneme gelince de evet benim hayalindeki bir anne olamaz ama sen onu durdurabilir din ve hala geç kalmış değiliz böyle bir hayat için dersin ayy yine uzun oldu yaa

Oyle dusunme canim Allah korusun sag saglim al insallah kucagina
Haklisin da iste kendimi durduramadim gene int den sacmsapan bir suru arastrmalarda bulundum olumlu ornegin daha cogunlukta olmasina ragmen benim kafa olumsuzluga gdp takiliyor erkk cocuklarda gorulurmus cok sik ya anne karnnda ya da 1 yasina kadr gecebilen bir durummus insallah bir dahaki randevumda guzel hayrli sonuclar alirm

Uşak canım , ege bölgesi sözde. Belki birçoğu böyle değildir ama bana hep böyleleri denk geliyor ne yazık ki

canım sen çift terapistliğini bi düşün derim :)

bak sana bişey söyliyeyim mi bburda bi arkadaş yakınının yaşadığı böyle bi durumdan da bahsetti sanki yani böbrekte biley görülmüştü ve çocuk doğduğunda hiç bi sıkıntısı yoktu yani böyle bişey de olabilir zaten.. ama işte kendi adıma en azından en büyük hatam her haltı internetten çok araştırmam halbuki bnim durumumu yaşayan kadınşların çocukları da hep gayet normal doğmuş.. benim drum da bi dönem kafa atak yapar bi dönem karın çevresi bi dönem bacaklar dedi gerçi babanın bacaklar 3 benimki 2 karış zaten yavrum napsınnn

o zaman hic takma bile arkadasim zaten su internet olayi degil mi bizi bitiren yaa koca tip okumus kadin dogumcum gayet saglikli hersey normal diyo ben hala int basinda neymis ne degilmis derken icime daralti geldi

herkeslere selamlar kızlaaar iyi akşamlar umarım bebişler de sizler de iyisinizdir.. bu aralar bizim okul ortamı çok stresli en rahat olacağımız dönemde eve dayak yemiş gibi geliyorum ve nerdeyse 2 saat uyuyorum bilmiyorum nolucak bu işin sonu daha da yaşanan olayların benle hiç bi alakası yok ama ortada kaldım resmen ve herkes birbirine laf sokuyo valla anlamıyorum ya topu topu 2 metrelik bi beze sığıp gidicez şu dünyadan üstelik ne zaman gideceğimiz de hiç belli diil nasıl bi hırs.. ay ne dolmuşum ya

Canim benim. Benim karakterimde uzun konusmak yok ki. Hele esime uzun uzun cumleler kuramam. Ben kirilinca icime kapaniyorum konusmuyorum bi sure susuyorum yalniz kalinca agliyorum. Yani karakterim boyle en agir yasadigim seylerde bile boyle oldum. Benim karakterim bu hele uzgunken asla iyi ki bura var ki ben birilerine anlatabildim yasadiklarimi nasil rahatladim ama inanamazsiniz. Iyi ki kadinlar kulubune uye oldum ve iyi ki bu topikteyim. Ben bayram merasimi.icin artik esimle konusmayacagim zaten dun gece cok kirildim esime.ki kirinligim kolay gecicek gibi gorunmuyor. O gun geldiginde gidelim derse gidecegim annesi gene kiricak beni ben evime yikik dokuk donecegim esimin gonlu ailesinin egosu tavan yapmis olacak. Allah gonlumuze gore versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…