- 27 Şubat 2016
- 1.323
- 3.047
- 53
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #27.321
Ultrasonda cok hareketliydi zaten benim endisem her muayene de cok hareketli gorup hic bi zaman hissetmememdi :) zaten 64 kiloyla hamile kalmistim benim icin biraz guzel bi haber oldu toplamda da 2.5 kilo aldim ins boyle devam eder. Karnimda dar giydigimde belli yoksa anlasilmiyor 6. Aydan sonra belirginlesir sanirim :) catlak konusunda da aminnn diyorumPeki Ultrasonda hareketli miydi? Benimki ultrasonda da hep hareketsiz. Ic karnin genisse gobegin cok belirginlesmemis olmasi lazim diyebiliuorum bir arkadasiminda oyleydi cok kiloda almadi karni anca 5. Ayda hafif hafif cikmaya baslamisti.. Sanslisin ozaman cnm cok catlak olmayacak sende debenimki 10. Haftada disari firladi..
Hangi sehirdeydin ki sen canım merak ettim?Bu şehirdekiler o kadar müslümanlar ki şöyle anlatayım.
-Sitenin içerisine market açıldı. Çünkü araban yoksa markete gitme imkanın yok. Neyse sitede 90 tane ev var ve 4-5 kişi dışında ki bu kişiler de malesef site yönetiminden herkes alkol ve sigara istedi, izin vermediler. Adam zar zor birkaç ay dayandı sonra kapatmak zorunda kaldı.
-Malum Ramazan ayındayız. Dini duygular tavan yapmış falan herkeste. Herkesin bahçesinde de kendisine göre meyve ağacı vs... var. Süper dindar site yönetimi kağıt dağıttı evlere. Kimse kimsenin ağacından birşey almayacak, günah falan diye. Sanane demek istiyosun diyemiyosun kiracısın. Mesela bizim karşıdaki yandaki çaprazdaki falan onlar gelir bizim ağaçtan alır, biz geçerken onlarınkine el atarız bir iki atarız ağzımıza falan. Almasak bile her geçişte elime tutuştururlar benim zorla. Ama süper dindarlarımıza göre bu caiz değilmiş.
-Ve en kötüsü!Yan komşumun yaşı var ve eşini çok yakın bir zamanda kanserden kaybetti. Kaç kere adamı yanlız başına ağlarken falan gördük ormanda gizli gizli. Yurt dışındaki kızı torunlarıyla birlikte herşeyini bıraktı buraya yerleşmeye çalışıyor babasının yanına. Hani toparlanma sürecindeler. Maddi durumu da kötü değil kesinlikle. Oğulları büyük ve birinci ligte bir basketbol takımının menejeri falan filan. Neyse adam hastalıktı, cenazeydi falan aidatları ödemeyi unutmuş ve işte Süper Dindar'larımız Ramazan ayında bir gol daha attı. Adamı icraya vermişler!
Burdakiler böyle ne yazık ki müslümanlığın, güzel dinimizin hakkını vermiyorlar. Sırf yapmış olmak için yapıyorlar malesef, sırf kendilerini düşünüyorlar. Nerde kaldı islamın ılımı, güzelliği, hoş görüsü vs....
Geçenlerde sitem ettim ya burdan kurtulmak istiyorum ben artık diye. Bu da kaçmak istememin nedenlerinden biri işte
Canım çok güzel yazmışsın eline sağlık dayatmayla müslüman olacağını zanledenler onlar halbuki dinimiz hoşgörü diniBu şehirdekiler o kadar müslümanlar ki şöyle anlatayım.
-Sitenin içerisine market açıldı. Çünkü araban yoksa markete gitme imkanın yok. Neyse sitede 90 tane ev var ve 4-5 kişi dışında ki bu kişiler de malesef site yönetiminden herkes alkol ve sigara istedi, izin vermediler. Adam zar zor birkaç ay dayandı sonra kapatmak zorunda kaldı.
-Malum Ramazan ayındayız. Dini duygular tavan yapmış falan herkeste. Herkesin bahçesinde de kendisine göre meyve ağacı vs... var. Süper dindar site yönetimi kağıt dağıttı evlere. Kimse kimsenin ağacından birşey almayacak, günah falan diye. Sanane demek istiyosun diyemiyosun kiracısın. Mesela bizim karşıdaki yandaki çaprazdaki falan onlar gelir bizim ağaçtan alır, biz geçerken onlarınkine el atarız bir iki atarız ağzımıza falan. Almasak bile her geçişte elime tutuştururlar benim zorla. Ama süper dindarlarımıza göre bu caiz değilmiş.
-Ve en kötüsü!Yan komşumun yaşı var ve eşini çok yakın bir zamanda kanserden kaybetti. Kaç kere adamı yanlız başına ağlarken falan gördük ormanda gizli gizli. Yurt dışındaki kızı torunlarıyla birlikte herşeyini bıraktı buraya yerleşmeye çalışıyor babasının yanına. Hani toparlanma sürecindeler. Maddi durumu da kötü değil kesinlikle. Oğulları büyük ve birinci ligte bir basketbol takımının menejeri falan filan. Neyse adam hastalıktı, cenazeydi falan aidatları ödemeyi unutmuş ve işte Süper Dindar'larımız Ramazan ayında bir gol daha attı. Adamı icraya vermişler!
Burdakiler böyle ne yazık ki müslümanlığın, güzel dinimizin hakkını vermiyorlar. Sırf yapmış olmak için yapıyorlar malesef, sırf kendilerini düşünüyorlar. Nerde kaldı islamın ılımı, güzelliği, hoş görüsü vs....
Geçenlerde sitem ettim ya burdan kurtulmak istiyorum ben artık diye. Bu da kaçmak istememin nedenlerinden biri işte
Kontrolumuzu atlattik şükür. Gayet saglikli lüzum. 226 gr 18 cm. Cinsiyetimiz hala %99 %100 yapamadik bacaklarindan. Yandan görmeye calistigi kadariyla 3 kontroldur %99. İlk bebekte anamoli olduğundan ayrintiliyi erkene cekelim dedi. 18+ olmuş olucak. Hayrlisi bakalim
canım bizim ayrıntılımız da haftaya bugün.. seni çokk iyi anlıyorum bizim sıpanın bacakları accık kısa diye çocuğu ne cüce ne down sendromlu hayal etmediğim kaldı.. kaldı ki bunlardan biri bile olsa o benim yavrum her koşulda bana emanet kabulüm ama dediğin gibi anne yüreği işte daha doğrusu anne yüreği dedikleri buymuş ben de yeni anlıyorum.. benim doktorum da bunda hiç endişe edilcek bişey yok çocuğun gelişimi gayet normal devam ediyo dese de içim içimi yiyo.. ama şunu biliyorum bazen ultrason çoook yanıltıcı olabiliyomuş kaldı ki diyelim ki drların dediği doğru takibini şimdiden yapmaları da güzel dimi..allah dermansız dert vermesin kimselereHayrli aksamlar kizlar çoktandır girmiyordum umarim hepiniz bebislernzle iyisnzdir
Benim biraz canim sikildi gecen hafta ayrntili usg girdim doktr sol bobreginde hafif bi dolgunluk var endiselenck bi durum yok sadece takibi gerek dedi kendi doktorumda ayni seyelri soyledi ama gelin bir de bana anne yuregine anlatin insallah bir dahaki randevumda o dolgunluk gecmis olur
Aranzda yasayanlar varsa bana bilgi verr misinz olumlu seyler duymaya cok ihtiyacim var
Ayy canım benim çok zor günler geçirmişsin ve bunlar esinle yüz yüze konuşulacak konular değil maalesef ya kavgayla sonuçlanır ya da ağlama ve sinir kriziyle senin yerinde olsam iki tane mektup yazardım ondan önce nasıl huzurlu olduğumu ,evlenmeden önce bir erkekten ,evlilikten neler beklediğini,onunla tanışınca neler hissedip ne beklentiler içine girip evlilik ile ilgili hayallerini anlat ve sonra tüm bu yaşadıklarını beklentilerine karşılaştırarak anlat işte annen bana şunu dedi ben şöyle hissettim senden her ikimizi de kırmadan adalatli bir şekilde ortayı bulmanı bekledim ama hep tam tersi ben ezidirdin falan gibi onun o an ne yapmasını istediğini de yaz. sonra bir mektup daha yaz ve ütopya kur kendin ve onun için harika hayat yaşamış gibi ilk tanıştığınız günden başla ve bir nevi hayallerin gerçekleşmiş gibi kayın valideni normal canı yakın bir anne gibi yaz kol kola dolaşıp annemle çarşıyı gezdim çok espirili ve cana yakın bir annen var gördan karşıdan karşıya geçerken sanki ben küçük bur kızmışım gibi diki sıkı ekimi tutuşunu çok şanslıyım ki seninki gibi bir aileye düştüm falan gibi tam tersini olması gerektiği gibi yaz her paragrafta teşekkürlerini ilet en sonuna da böyle bir hayatımızın olması için ilimizin neyi eksik neden kendimize işkence çektiriyoruz ben bunları yaşamak istiyorum ama seninle yaşamak istiyorum anneme gelince de evet benim hayalindeki bir anne olamaz ama sen onu durdurabilir din ve hala geç kalmış değiliz böyle bir hayat için dersin ayy yine uzun oldu yaaBenim esim annesi onun yaninda beni b.k a sokar sus demez. Aman kirilmasinmis hastalanirmis uzulurmus. Annesi evliligimizin 3. Gunu bana bosanin ben seninistemiyorum gotur bunu anasinin evine diye bagirdi esim tuttu kolumdan goturdu beni banamin evine. Annesi babasi da geldi. Tum akrabalarim evde rezil oldum. Babam ben aldim kizimi hadi siz gidin diyince esimin kafasina dank etti basladi ozur dilemeye. Kayinvalidem sok oldu oglu benden ozur dileyince. Gel oglum hadi falan diyor. Annem yazik kocan bian gaflete dusmus baris kizim diyor herkes bisey diyor tabi. Neyse o gece annemde kaldik. Babasi hastalanmis bak diyor sen uzdun annemi babami boyle oldu sen ne kotu birisin diyip agladi babacim diye. Ya dedim milletin kizinin basini yakiyorsunuz. Senin gibi pasif adamlar evlenmesin dedim esime. Kalkti gitti gece evden 3 gun sonra aradi beni hadi evimize gidelim diye. Vayy be neler yasamisim. Burda anlatirken toplu anlatinca nasil dayanmisim tas olsa catlar diyorum ama catlamiyor iste insan aman evliligim bitmesin diye. Ama iste tek bi kisi onca kisiyi alttan alinca gucu bitiyor. Niye hep ezildim diye kendime kiziyorum. Aslinda cok arkamda duran bir baba ve anneye sahibim ama iste evliligime kiyamadim. Esimde duzelmis gibiydi dune kadar 9 10 aydir cok iyiydik.
bu ismin güzel bi anlamı vardı ya sanki hatta kafkas kökenlilerden gelmeydi yani sanırım galiba yanılmıyosamKisslarr kizceme yeni isim buldum.
Ahsen
Sizce nasıl
Oyle dusunme canim Allah korusun sag saglim al insallah kucaginacanım bizim ayrıntılımız da haftaya bugün.. seni çokk iyi anlıyorum bizim sıpanın bacakları accık kısa diye çocuğu ne cüce ne down sendromlu hayal etmediğim kaldı.. kaldı ki bunlardan biri bile olsa o benim yavrum her koşulda bana emanet kabulüm ama dediğin gibi anne yüreği işte daha doğrusu anne yüreği dedikleri buymuş ben de yeni anlıyorum.. benim doktorum da bunda hiç endişe edilcek bişey yok çocuğun gelişimi gayet normal devam ediyo dese de içim içimi yiyo.. ama şunu biliyorum bazen ultrason çoook yanıltıcı olabiliyomuş kaldı ki diyelim ki drların dediği doğru takibini şimdiden yapmaları da güzel dimi..allah dermansız dert vermesin kimselere
Hangi sehirdeydin ki sen canım merak ettim?
Ne yazık ki ülkemizde ne oruç tutanın tutmayana ne de tutmaya nin tutana saygısı var. Herkes oruç tutmak zorunda değil tercih meselesi amma velakin herkes birbirine saygı duymalı.
canım sen çift terapistliğini bi düşün derim :)Ayy canım benim çok zor günler geçirmişsin ve bunlar esinle yüz yüze konuşulacak konular değil maalesef ya kavgayla sonuçlanır ya da ağlama ve sinir kriziyle senin yerinde olsam iki tane mektup yazardım ondan önce nasıl huzurlu olduğumu ,evlenmeden önce bir erkekten ,evlilikten neler beklediğini,onunla tanışınca neler hissedip ne beklentiler içine girip evlilik ile ilgili hayallerini anlat ve sonra tüm bu yaşadıklarını beklentilerine karşılaştırarak anlat işte annen bana şunu dedi ben şöyle hissettim senden her ikimizi de kırmadan adalatli bir şekilde ortayı bulmanı bekledim ama hep tam tersi ben ezidirdin falan gibi onun o an ne yapmasını istediğini de yaz. sonra bir mektup daha yaz ve ütopya kur kendin ve onun için harika hayat yaşamış gibi ilk tanıştığınız günden başla ve bir nevi hayallerin gerçekleşmiş gibi kayın valideni normal canı yakın bir anne gibi yaz kol kola dolaşıp annemle çarşıyı gezdim çok espirili ve cana yakın bir annen var gördan karşıdan karşıya geçerken sanki ben küçük bur kızmışım gibi diki sıkı ekimi tutuşunu çok şanslıyım ki seninki gibi bir aileye düştüm falan gibi tam tersini olması gerektiği gibi yaz her paragrafta teşekkürlerini ilet en sonuna da böyle bir hayatımızın olması için ilimizin neyi eksik neden kendimize işkence çektiriyoruz ben bunları yaşamak istiyorum ama seninle yaşamak istiyorum anneme gelince de evet benim hayalindeki bir anne olamaz ama sen onu durdurabilir din ve hala geç kalmış değiliz böyle bir hayat için dersin ayy yine uzun oldu yaa
bak sana bişey söyliyeyim mi bburda bi arkadaş yakınının yaşadığı böyle bi durumdan da bahsetti sanki yani böbrekte biley görülmüştü ve çocuk doğduğunda hiç bi sıkıntısı yoktu yani böyle bişey de olabilir zaten.. ama işte kendi adıma en azından en büyük hatam her haltı internetten çok araştırmamOyle dusunme canim Allah korusun sag saglim al insallah kucagina
Haklisin da iste kendimi durduramadim gene int den sacmsapan bir suru arastrmalarda bulundum olumlu ornegin daha cogunlukta olmasina ragmen benim kafa olumsuzluga gdp takiliyor erkk cocuklarda gorulurmus cok sik ya anne karnnda ya da 1 yasina kadr gecebilen bir durummus insallah bir dahaki randevumda guzel hayrli sonuclar alirm
Yanlış yazdın tatlışkommm bana değildi A Antihindistancevizi ne ama çift terapisini ikisi de istemesi lazım eşi istemezse tek taraflı bi işe yaramazcanım sen çift terapistliğini bi düşün derim :)
bak sana bişey söyliyeyim mi bburda bi arkadaş yakınının yaşadığı böyle bi durumdan da bahsetti sanki yani böbrekte biley görülmüştü ve çocuk doğduğunda hiç bi sıkıntısı yoktu yani böyle bişey de olabilir zaten.. ama işte kendi adıma en azından en büyük hatam her haltı internetten çok araştırmamhalbuki bnim durumumu yaşayan kadınşların çocukları da hep gayet normal doğmuş.. benim drum da bi dönem kafa atak yapar bi dönem karın çevresi bi dönem bacaklar dedi gerçi babanın bacaklar 3 benimki 2 karış zaten yavrum napsınnn
hahahaa yok canım sen meslek olarak düşün dedim bu işi bence söylediğin şey çok mantıklıYanlış yazdın tatlışkommm bana değildi A Antihindistancevizi ne ama çift terapisini ikisi de istemesi lazım eşi istemezse tek taraflı bi işe yaramaz
Birde sagliksz denilip sapasaglam dogan o kadr cok ornek var kio zaman hic takma bile arkadasim zaten su internet olayi degil mi bizi bitiren yaa koca tip okumus kadin dogumcum gayet saglikli hersey normal diyo ben hala int basinda neymis ne degilmis derken icime daralti geldi
Canim benim. Benim karakterimde uzun konusmak yok ki. Hele esime uzun uzun cumleler kuramam. Ben kirilinca icime kapaniyorum konusmuyorum bi sure susuyorum yalniz kalinca agliyorum. Yani karakterim boyle en agir yasadigim seylerde bile boyle oldum. Benim karakterim bu hele uzgunken asla iyi ki bura var ki ben birilerine anlatabildim yasadiklarimi nasil rahatladim ama inanamazsiniz. Iyi ki kadinlar kulubune uye oldum ve iyi ki bu topikteyim. Ben bayram merasimi.icin artik esimle konusmayacagim zaten dun gece cok kirildim esime.ki kirinligim kolay gecicek gibi gorunmuyor. O gun geldiginde gidelim derse gidecegim annesi gene kiricak beni ben evime yikik dokuk donecegim esimin gonlu ailesinin egosu tavan yapmis olacak. Allah gonlumuze gore versin.Ayy canım benim çok zor günler geçirmişsin ve bunlar esinle yüz yüze konuşulacak konular değil maalesef ya kavgayla sonuçlanır ya da ağlama ve sinir kriziyle senin yerinde olsam iki tane mektup yazardım ondan önce nasıl huzurlu olduğumu ,evlenmeden önce bir erkekten ,evlilikten neler beklediğini,onunla tanışınca neler hissedip ne beklentiler içine girip evlilik ile ilgili hayallerini anlat ve sonra tüm bu yaşadıklarını beklentilerine karşılaştırarak anlat işte annen bana şunu dedi ben şöyle hissettim senden her ikimizi de kırmadan adalatli bir şekilde ortayı bulmanı bekledim ama hep tam tersi ben ezidirdin falan gibi onun o an ne yapmasını istediğini de yaz. sonra bir mektup daha yaz ve ütopya kur kendin ve onun için harika hayat yaşamış gibi ilk tanıştığınız günden başla ve bir nevi hayallerin gerçekleşmiş gibi kayın valideni normal canı yakın bir anne gibi yaz kol kola dolaşıp annemle çarşıyı gezdim çok espirili ve cana yakın bir annen var gördan karşıdan karşıya geçerken sanki ben küçük bur kızmışım gibi diki sıkı ekimi tutuşunu çok şanslıyım ki seninki gibi bir aileye düştüm falan gibi tam tersini olması gerektiği gibi yaz her paragrafta teşekkürlerini ilet en sonuna da böyle bir hayatımızın olması için ilimizin neyi eksik neden kendimize işkence çektiriyoruz ben bunları yaşamak istiyorum ama seninle yaşamak istiyorum anneme gelince de evet benim hayalindeki bir anne olamaz ama sen onu durdurabilir din ve hala geç kalmış değiliz böyle bir hayat için dersin ayy yine uzun oldu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?