bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
o zaman hic takma bile arkadasim zaten su internet olayi degil mi bizi bitiren yaa koca tip okumus kadin dogumcum gayet saglikli hersey normal diyo ben hala int basinda neymis ne degilmis derken icime daralti geldi
ahh bravo işte bu!! kaç yıllık doktorun söylediği umrumda bile diil resmen. 15 dklık büyük bi ara veriyorum net araştırmalarıma şu andan itibaren

canım öncelikle olayı şu an tam net bilmesem de (geçmiş sayfaları okumadım henüz) zor şeyler yaşıyosun sanırım ve bu eşinin ailesiyle ilk sorun yaşayışın diil diye hatırlıyorum.. allah yardımcın olsun.. bi konuda imrendim sana ben de hiç susamam mesela içimde tutamam hiç bişey olmasa yüzüme yansır hemen tabii seninki de içten içe seni yıpratan mahveden bişey ama ben de bazen kendimi boşa konuşmuş gibi hissediyorum

Kavga gibi tartismalara giremiyorum ama arada ufak dokunuslu laflara geri cevap verebiliyorum. Ozellikle hamile kalinca bazen soylediklerime kendim bile sasiriyorum. Bebegim guc veriyor bana. Ama icine atanlardan ve unutamayanlardanim ben kinde beslemem aslinda kayinvalidem simdi gelip opse inanin gozumde melek olur. Yoluna da kopek olurum esim de bilir bu huyumu. Ama yapmaz ki iste. Aile olalim cok isterdim ben.

aaaaa kızlar ben size bişey sorucaktım dünden beri kasıklarımda hafif bi ağrı var da idrar tahlili vericem yarın. bu ilk olucak zaten şimdi bu tahlil için aç olmamız gerekiyo mu??

ayyy aynı benim kafa bi insan bana atsın istediği kazığı sonra bir iki gülümsesin içten hatasını anladığnı göreyim hemen yumuşayıveriyorum ya bana ünideki ev arkadaşım sen yemin ediyorum malsın demişti bi kere bunun için

Canım oluyor bazen öyle benim arkadaşımın çocuğunda da varmış böbrek rahatsızlığı anne karnında tedavi etmişler geçmiş sapa sağlam doğmuş erken teşhis iyidir Rabbim sağlık versin yavruna da kendiliğinden geçsin inşallah

Canim ya mal degilde saf der babam bana surekli. Saf kiziyim ben onun.

Guzel cnm en güzel demek Ahsen.beyza en beyaz demek o da guzel
ben bi ara beyzayı düşündüm ama biz eşimle beşiktaş forması gibiyiz ben hayalet beyazı o adana güneşinden kavrulmuş canım benim.. şimdi çocuk ona benzerse diye beyzadan vazgeçmiştim zaten sevgili oğlum annesini bu isim arayışından kurtardı

Aminn canim cok sagol Allah razi olsun
Rabbim hep guzel iyi haberler aldrsn hepimze cok zor yaaa saglik sihhat versin Allah

Canim ya mal degilde saf der babam bana surekli. Saf kiziyim ben onun.
zaten benim arkadaşınki en kaba haliydi canım saflık, insanlara iyi yanından bakma, krediyi bol verme istediğini de işte bi şekilde kazık yiyo musun evet!! çok düşündüm çok karar aldım bi daha yapmıcam diyorum yine yapıyorum böyle kabullendim artık ben bu şekilde benim ben insanlara kredilerini baştan %100 veriyorum onlar yaptıklarıyla düşürüyolar ya da kalıyolar orda

O zmn da sevda koyardin cnm sevda da en kara demek:)

aaaaa kızlar ben size bişey sorucaktım dünden beri kasıklarımda hafif bi ağrı var da idrar tahlili vericem yarın. bu ilk olucak zaten şimdi bu tahlil için aç olmamız gerekiyo mu??
Aslında farketmiyor ama ben de geçenlerde verdim. Meyve yiyip gitmiştim. Seker çıktı. Doktor gebelerde tok karnına verilirse şeker çıkabilir dedi. Cok onemli degildir belki. İstersen aç git kafanı bulandirmasin.

Yok cnm bn 2 kere verdm tok idim:)
iyi bari ya o müdürüün muşmula suratını çekmiyeyim bi de sabah izin almak için sevindim ayy adamdan bi izin istiyosun önce bi uzaklara dalıyo sonra derin bi iç geçiriyo artık o nefeste benim sülaleme sevgilerini gönderiyodur herhalde sonra iyi hocam git diye bi cümle çıkıyo ağzından vallahi boğucam bi gün

bende zati hipoglisemi var tatlım. mecburen accık tok olucam muhtemelen çok teşekkür edrim cevabın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…