bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Aynen bzm mudur de çok fena hc sevmiyorm odasına gtmeyi.hep boş günümde ya da dersler btnce fln giderdm doktora.11 marttan beri raporluyum gtmiyorm. Hc de ozlemedim okulu.hep entrika dedikodu.raporum 30unda btiyor mecbur gidicem yazılı kâğıtlarını da teslim edicem

Canım bence sakın karışma olaylara aman konuşulan ortamda bile durma uzaklaş yarın o kavga edenler güllüm ballım olur sen konuşmadan da dinlediğin için huzurun bozulur ben 5 yıl kaldım o ortamda sabrettim huzursuzluk bana da bulaştı ama herkeze karşı tavrımı korudum şimdi çok rahatım 5 yıl sonra ilk tayinim çıktığında bunalıma bile girmiştim olsun çok şeyler öğrendim şimdi çok sakinım okulda sadece dalgama bakıp bol kahkaha arıyorum şükür

ya canım ben dershane ve dil kursunda da çalıştım vallahi orda bu kadar entrika yoktu ya neyi paylaşamıyosunuz arkdaş hepsi birbirinin kuyusunu kazıyo gelemiyorum ben böyle ortamlara 2 gündür tuvalete girip ağlıyorum ya daraldım iyice

bilmiyorum canım inşallah ben de becerebilirim dediğini yani ben de herkesle konuşuyorum ama mesela haklı haksız yanlarını da söylüyorum muhtemelen en son iki tarafın arasında kalıcam annem hep der ki iki katır tepişir arada eşek ölür az kaldı o duruma

Maalesef cnm kmse kmseyi cekemiyor sohbetler sarmıyor müdürün dedikodusundan bıktım.bn norm fazlası ydm bni göndermeye fln çalışıyorkardi sağolsun zümrelerim.çok bunalmstm.oğlum tam zamanında geldi bnde miyom olunca da bahanem oldu gtmiyorm okula.ucretsz de alcam inşallah gtmicem

Canım konuşma zaten şu durumda ben ki iyi edebiyat parçaların nen bile konuşama sinir olur kreze girer ya da iki laf işitir oturursun MEKTUP YAZ 2 tane birinde gençlik yıllardan başla beklentilerini ve ne bulduğunu ayrıca nasıl olmasını istediğimi uzun uzun yaz sunra 2. Mektupta da ütopya kur bütün hayallerini en güzellerini sanki gerçekleşmiş gibi yaz ve sonunda teşekkür et öyle yaz ki taş okusa duygulansın bişe kaybetmezsin ama belki eşinin gözü açılır.

Aynen cnm bnce de karışmamak en iyisi.dediğin laf anında gidiyor mumkunse yorum fln hc yapma bi tane güvendiğin arkds olucak o yeter başka da istemiyrm bn.dersine girip çıkmak iyisi.iki arkds kavga etms ti bm düzelteyim dedim.arada kötü olan bn oldm banada çok iyi ders oldu kmseyle muhatap olmuyorum artik.ve tayinim çıkınca da önce uzun bisüre gözlemlicem insanları hemen samimi olmucam ay çok iyiyms demicem

Bu mektup olayi hic benim tarzim degil ki. Hem ben adamla dun aksam konusmaya calistim adam beni haksiz cikardi. Daha ne gerek var ki kendimi anlatmaya. Ben denedim bir kere sansimi dinlemedi bir daha asla ugrasmam beni anlasin diye. Dinleyip anlamaya calisacak adam dun aksam halimi derdimi merak eden adam dinlerdi zaten.

ohh en iyisini yapmışsın canım.. bizim okulda bi de üzerine bel altı muhabbet çook fazla var ve bundan rahatsız olanlar da şakadan anlamıyan soğuk nevaleler olarak görülüyo aman neyse ya.. bugün ben de çok araştırdım bu ücretsiz izin konusunu eğer izinli olduğumuz o süre fiili hizmet süremizden sayılsaydı vallahi düşünüyodum ama maalesef kaldığımız yerden devam ediyomuşuz

Yok artık ne eşeği eşek onlar olmasa huzurlu huzurlu otururlardı yerlerinde ne o öyle VIR VIR VIR

Ya kizlar sezeryan dikisim cok kasiniyo sağ taraf ozellikle gerildigi icin filan mi tatli tatli kasiniyo

Cnm valla nasil görürler se görsünler bnce hc takma sen doğru bildiğini yap gerisi önemli değil bnce.hadi az kaldı sen de kurtulacaksin kafanı dinlersin 2 ay.inan o ortamdan uzak durmak o kdr guzelms ki kafam çok rahat

Kızlar bebeğim 7-8saattir ne kıpırdadı ne tekme attı herşeyi denedim tatlılar yedim sağa uzandım sola uzandım karnımı hafif titretttim falan ....ay ben bu pimpiriklikle nasıl tamamlıcam bu 9 ayı....

Kızlar bebeğim 7-8saattir ne kıpırdadı ne tekme attı herşeyi denedim tatlılar yedim sağa uzandım sola uzandım karnımı hafif titretttim falan ....ay ben bu pimpiriklikle nasıl tamamlıcam bu 9 ayı....
E normal canim benim biz uyuyunca hareketleniyolarmis bide dr 20 saat uyudugunu soyledi bebislerin 4 gun sonra kipirdadi bizim ufaklik bi defa

Cnm bn de oyleydm ama çok yiprandim öyle yapinca.detaylıda bebeğim çok hareketliydi yani her zman hsstmemizin imkanı yok bn biraktm 2 gündür tekme beklemiyrm elimi degince zaten hareket ettiğini anliyrm artık tekme atmasa da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…