- 30 Ağustos 2013
- 3.591
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #27.361
Aynen bzm mudur de çok fena hc sevmiyorm odasına gtmeyi.hep boş günümde ya da dersler btnce fln giderdm doktora.11 marttan beri raporluyum gtmiyorm. Hc de ozlemedim okulu.hep entrika dedikodu.raporum 30unda btiyor mecbur gidicem yazılı kâğıtlarını da teslim edicemiyi bari ya o müdürüün muşmula suratını çekmiyeyim bi de sabah izin almak için sevindimayy adamdan bi izin istiyosun önce bi uzaklara dalıyo sonra derin bi iç geçiriyo artık o nefeste benim sülaleme sevgilerini gönderiyodur herhalde sonra iyi hocam git diye bi cümle çıkıyo ağzından vallahi boğucam bi gün
Canım bence sakın karışma olaylara aman konuşulan ortamda bile durma uzaklaş yarın o kavga edenler güllüm ballım olur sen konuşmadan da dinlediğin için huzurun bozulur ben 5 yıl kaldım o ortamda sabrettim huzursuzluk bana da bulaştı ama herkeze karşı tavrımı korudum şimdi çok rahatım 5 yıl sonra ilk tayinim çıktığında bunalıma bile girmiştim olsun çok şeyler öğrendim şimdi çok sakinım okulda sadece dalgama bakıp bol kahkaha arıyorum şükürherkeslere selamlar kızlaaar iyi akşamlarumarım bebişler de sizler de iyisinizdir.. bu aralar bizim okul ortamı çok stresli en rahat olacağımız dönemde eve dayak yemiş gibi geliyorum ve nerdeyse 2 saat uyuyorum bilmiyorum nolucak bu işin sonu daha da yaşanan olayların benle hiç bi alakası yok ama ortada kaldım resmen ve herkes birbirine laf sokuyo valla anlamıyorum ya topu topu 2 metrelik bi beze sığıp gidicez şu dünyadan üstelik ne zaman gideceğimiz de hiç belli diil nasıl bi hırs.. ay ne dolmuşum ya
ya canım ben dershane ve dil kursunda da çalıştım vallahi orda bu kadar entrika yoktu ya neyi paylaşamıyosunuz arkdaş hepsi birbirinin kuyusunu kazıyo gelemiyorum ben böyle ortamlara 2 gündür tuvalete girip ağlıyorum ya daraldım iyiceAynen bzm mudur de çok fena hc sevmiyorm odasına gtmeyi.hep boş günümde ya da dersler btnce fln giderdm doktora.11 marttan beri raporluyum gtmiyorm. Hc de ozlemedim okulu.hep entrika dedikodu.raporum 30unda btiyor mecbur gidicem yazılı kâğıtlarını da teslim edicem
Cnm bn edebiyat mezunuyum.hocamız demsti sevda en kara demek.aşk fln demek değil. O yüzden kara sevda diye geçiyor hep.ordan aklımda kalms aklıma geliverdi sen öyle deyince:)vuuu bak bunu hiç düşünmemiştim
bilmiyorum canım inşallah ben de becerebilirim dediğini yani ben de herkesle konuşuyorum ama mesela haklı haksız yanlarını da söylüyorum muhtemelen en son iki tarafın arasında kalıcam annem hep der ki iki katır tepişir arada eşek ölür az kaldı o durumaCanım bence sakın karışma olaylara aman konuşulan ortamda bile durma uzaklaş yarın o kavga edenler güllüm ballım olur sen konuşmadan da dinlediğin için huzurun bozulur ben 5 yıl kaldım o ortamda sabrettim huzursuzluk bana da bulaştı ama herkeze karşı tavrımı korudum şimdi çok rahatım 5 yıl sonra ilk tayinim çıktığında bunalıma bile girmiştim olsun çok şeyler öğrendim şimdi çok sakinım okulda sadece dalgama bakıp bol kahkaha arıyorum şükür
aaaaa ben hep aşk diye bilirdim ilginçmişCnm bn edebiyat mezunuyum.hocamız demsti sevda en kara demek.aşk fln demek değil. O yüzden kara sevda diye geçiyor hep.ordan aklımda kalms aklıma geliverdi sen öyle deyince:)
Maalesef cnm kmse kmseyi cekemiyor sohbetler sarmıyor müdürün dedikodusundan bıktım.bn norm fazlası ydm bni göndermeye fln çalışıyorkardi sağolsun zümrelerim.çok bunalmstm.oğlum tam zamanında geldi bnde miyom olunca da bahanem oldu gtmiyorm okula.ucretsz de alcam inşallah gtmicemya canım ben dershane ve dil kursunda da çalıştım vallahi orda bu kadar entrika yoktu ya neyi paylaşamıyosunuz arkdaş hepsi birbirinin kuyusunu kazıyo gelemiyorum ben böyle ortamlara 2 gündür tuvalete girip ağlıyorum ya daraldım iyice
Canım konuşma zaten şu durumda ben ki iyi edebiyat parçaların nen bile konuşama sinir olur kreze girer ya da iki laf işitir oturursun MEKTUP YAZ 2 tane birinde gençlik yıllardan başla beklentilerini ve ne bulduğunu ayrıca nasıl olmasını istediğimi uzun uzun yaz sunra 2. Mektupta da ütopya kur bütün hayallerini en güzellerini sanki gerçekleşmiş gibi yaz ve sonunda teşekkür et öyle yaz ki taş okusa duygulansın bişe kaybetmezsin ama belki eşinin gözü açılır.Canim benim. Benim karakterimde uzun konusmak yok ki. Hele esime uzun uzun cumleler kuramam. Ben kirilinca icime kapaniyorum konusmuyorum bi sure susuyorum yalniz kalinca agliyorum. Yani karakterim boyle en agir yasadigim seylerde bile boyle oldum. Benim karakterim bu hele uzgunken asla iyi ki bura var ki ben birilerine anlatabildim yasadiklarimi nasil rahatladim ama inanamazsiniz. Iyi ki kadinlar kulubune uye oldum ve iyi ki bu topikteyim. Ben bayram merasimi.icin artik esimle konusmayacagim zaten dun gece cok kirildim esime.ki kirinligim kolay gecicek gibi gorunmuyor. O gun geldiginde gidelim derse gidecegim annesi gene kiricak beni ben evime yikik dokuk donecegim esimin gonlu ailesinin egosu tavan yapmis olacak. Allah gonlumuze gore versin.
Aynen cnm bnce de karışmamak en iyisi.dediğin laf anında gidiyor mumkunse yorum fln hc yapma bi tane güvendiğin arkds olucak o yeter başka da istemiyrm bn.dersine girip çıkmak iyisi.iki arkds kavga etms ti bm düzelteyim dedim.arada kötü olan bn oldm banada çok iyi ders oldu kmseyle muhatap olmuyorum artik.ve tayinim çıkınca da önce uzun bisüre gözlemlicem insanları hemen samimi olmucam ay çok iyiyms demicembilmiyorum canım inşallah ben de becerebilirim dediğini yani ben de herkesle konuşuyorum ama mesela haklı haksız yanlarını da söylüyorum muhtemelen en son iki tarafın arasında kalıcam annem hep der ki iki katır tepişir arada eşek ölür az kaldı o duruma
Bu mektup olayi hic benim tarzim degil ki. Hem ben adamla dun aksam konusmaya calistim adam beni haksiz cikardi. Daha ne gerek var ki kendimi anlatmaya. Ben denedim bir kere sansimi dinlemedi bir daha asla ugrasmam beni anlasin diye. Dinleyip anlamaya calisacak adam dun aksam halimi derdimi merak eden adam dinlerdi zaten.Canım konuşma zaten şu durumda ben ki iyi edebiyat parçaların nen bile konuşama sinir olur kreze girer ya da iki laf işitir oturursun MEKTUP YAZ 2 tane birinde gençlik yıllardan başla beklentilerini ve ne bulduğunu ayrıca nasıl olmasını istediğimi uzun uzun yaz sunra 2. Mektupta da ütopya kur bütün hayallerini en güzellerini sanki gerçekleşmiş gibi yaz ve sonunda teşekkür et öyle yaz ki taş okusa duygulansın bişe kaybetmezsin ama belki eşinin gözü açılır.
ohh en iyisini yapmışsın canım.. bizim okulda bi de üzerine bel altı muhabbet çook fazla var ve bundan rahatsız olanlar da şakadan anlamıyan soğuk nevaleler olarak görülüyo aman neyse ya.. bugün ben de çok araştırdım bu ücretsiz izin konusunu eğer izinli olduğumuz o süre fiili hizmet süremizden sayılsaydı vallahi düşünüyodum ama maalesef kaldığımız yerden devam ediyomuşuzMaalesef cnm kmse kmseyi cekemiyor sohbetler sarmıyor müdürün dedikodusundan bıktım.bn norm fazlası ydm bni göndermeye fln çalışıyorkardi sağolsun zümrelerim.çok bunalmstm.oğlum tam zamanında geldi bnde miyom olunca da bahanem oldu gtmiyorm okula.ucretsz de alcam inşallah gtmicem
Yok artık ne eşeğibilmiyorum canım inşallah ben de becerebilirim dediğini yani ben de herkesle konuşuyorum ama mesela haklı haksız yanlarını da söylüyorum muhtemelen en son iki tarafın arasında kalıcam annem hep der ki iki katır tepişir arada eşek ölür az kaldı o duruma
dimi ama sinir etti beni bu eşeklerYok artık ne eşeğieşek onlar olmasa huzurlu huzurlu otururlardı yerlerinde ne o öyle VIR VIR VIR
Cnm valla nasil görürler se görsünler bnce hc takma sen doğru bildiğini yap gerisi önemli değil bnce.hadi az kaldı sen de kurtulacaksin kafanı dinlersin 2 ay.inan o ortamdan uzak durmak o kdr guzelms ki kafam çok rahatohh en iyisini yapmışsın canım.. bizim okulda bi de üzerine bel altı muhabbet çook fazla var ve bundan rahatsız olanlar da şakadan anlamıyan soğuk nevaleler olarak görülüyo aman neyse ya.. bugün ben de çok araştırdım bu ücretsiz izin konusunu eğer izinli olduğumuz o süre fiili hizmet süremizden sayılsaydı vallahi düşünüyodum ama maalesef kaldığımız yerden devam ediyomuşuz
E normal canim benim biz uyuyunca hareketleniyolarmis bide dr 20 saat uyudugunu soyledi bebislerin 4 gun sonra kipirdadi bizim ufaklik bi defaKızlar bebeğim 7-8saattir ne kıpırdadı ne tekme attı herşeyi denedim tatlılar yedim sağa uzandım sola uzandım karnımı hafif titretttim falan ....ay ben bu pimpiriklikle nasıl tamamlıcam bu 9 ayı....
Cnm bn de oyleydm ama çok yiprandim öyle yapinca.detaylıda bebeğim çok hareketliydi yani her zman hsstmemizin imkanı yok bn biraktm 2 gündür tekme beklemiyrm elimi degince zaten hareket ettiğini anliyrm artık tekme atmasa daKızlar bebeğim 7-8saattir ne kıpırdadı ne tekme attı herşeyi denedim tatlılar yedim sağa uzandım sola uzandım karnımı hafif titretttim falan ....ay ben bu pimpiriklikle nasıl tamamlıcam bu 9 ayı....
guzel isim canim artik karar verdiniz galiba :))Kisslarr kizceme yeni isim buldum.
Ahsen
Sizce nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?