bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
E normal canim benim biz uyuyunca hareketleniyolarmis bide dr 20 saat uyudugunu soyledi bebislerin 4 gun sonra kipirdadi bizim ufaklik bi defa
Ay vallaa mı ay içime su serptin ya 3-4 gündür kıpır kıpırdı ne yesem tekmeledi.ama akşamüstünden beri tık demeyince korku kapladı.zaten evham yapcak yer arıyorum valla çocuğum inşAllah anasına benzemez relax mod olur hep.saolasın canım benim

oyyy arkadaşım içim rahatladı bee ben bugün 19+1 im ve ufak tefek seğirmelerle sertleşmeler dışında hiç bişey hissetmiyorum yedim bitirdim kendimi gerçi artık bebişimin yerini net bulabiliyorum orası direk sertleşiyo ama insan şöyle okkalı bi tekme istiyo yani

Rica ederim canim benim uyuyodur dedigim gibi korkma kipirdar brnimki pek tembel ara sira kipirdiyo uyuyolar muhtemelen sicaklar etkiliyodur

Ya valla ne zormuş bende diyorum hiç beklemicem tekme falan diyorum ama olmuyo saatlerdir hareket bekliyorum..

Ya valla ne zormuş bende diyorum hiç beklemicem tekme falan diyorum ama olmuyo saatlerdir hareket bekliyorum..
Valla doktor çok hareketli ölçüm bile yapamadım deyince bn rahatladim.dedim bostan yere yedm kndimi.sen de öyle yap cnm senin de ilk herhlde bnm gibi korkuyoruz işte ama onlar gayet iyi annesi bz de huzurlu olalım bnce:)

Valla doktor çok hareketli ölçüm bile yapamadım deyince bn rahatladim.dedim bostan yere yedm kndimi.sen de öyle yap cnm senin de ilk herhlde bnm gibi korkuyoruz işte ama onlar gayet iyi annesi bz de huzurlu olalım bnce:)
sen de mi benim gibi tam hissedemiyenlerdensin üstelik benden 10 gün önde görünüyosun.. ben de endişeleniyodum ya benimki kontrollerde de uyukluyodu hep korkuttu beni

Canim ben de oyle belirgin hareketler bekliyordum ama genelde tekmelemeden cok pozisyon degistirme hareketleri yapiolar onu da cok net hissedemiyoruz. İcin rahat olsun valla baya rahatlatti beni

ayy dört göz bekliyorum zaten uzaklaşmayı mesleğimden soğuttu beni allahın cezası yer

Evet benimde ilk canım bilmiyoruz daha bazı şeyleri.bide benim öncesinde iki kaybım var oyüzdende arttı evhamlarım Rabbim bize güç kuvvet sabır versin nediyim....benim ayrıntılı 3hafta sora.ama ben dayanamayıp bi ön kontrole gidicem heralde :)

acaba benim de mi geniş bu iç karnım yani bence ben gayet geniş hamile kaldım zaten şimdiye kadar da 1 kilo aldım o yüzden.. umarım bu yüzden hissetmiyoruzdur benim de dışardan yeni yeni belli olmaya başladı

Merhaba

Herkese saglikli sorunsuz gebelik dilerim..saglikla.huzurla bebisleri kucaginiza alirsiniz insallaahhhh
Rica etsem 10+5haftalik usg goruntumuze cinsiyet tahmini yapabilir misiniz
Ben erkege benzettim tabiki rabbim bilir benimki sadece tahmin rabbim gonlune gore nasip etsin insallah ilk bebismi canim saglikla kalin 2 haftaya doktorun tahminde bulunur canim 12 + 5 haftada detaylida soyler doktorun

gözün aydın canım darısı bize

acaba benim de mi geniş bu iç karnım yani bence ben gayet geniş hamile kaldım zaten şimdiye kadar da 1 kilo aldım o yüzden.. umarım bu yüzden hissetmiyoruzdur benim de dışardan yeni yeni belli olmaya başladı
Karnin yeni yeni cikiyorsa ve az kilo aldiysan kesin genistir cunku doktor bana az kilo alirsin hatta istersen verebilirsin bile dedi. Senin de genis sanirim ondan gec hissedicez biz bebislerimizin hareketlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…