bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ben erkege benzettim tabiki rabbim bilir benimki sadece tahmin rabbim gonlune gore nasip etsin insallah ilk bebismi canim saglikla kalin 2 haftaya doktorun tahminde bulunur canim 12 + 5 haftada detaylida soyler doktorun

Allah razi olsun..ilk cocugumu cok gencken dogurdum 19 yasinda..simdi elegimi tam.asacakken kapanis yapayim dedim.
Cok sagolun

mutlaka her duanın ayrı hikmeti vardoır ama ayetel kürsi hakikaten bambaşka benim babam da hepp okur sürekli evden çıkarken yolda yürürken adamın başına koca dükkan vitrini indi bana mısın demedi daha bi sürü şey var tabi içten edince duayı çok faydalı gerçekten.. bak iyi hatırlattın canım bundan sonra ben de hep okuyayım

Usg resmini paylas tatlim tahminim tutmayada bilir 8 haftalik varsa tahmin ederim canim rabbim gonlundekini saglikla nasip etsin insallah ilk bebismi @Aydede88 sende bak istersen canim usg :))
8+5 haftalikta vaaar 10 da :) ikisinide atayim. Ilk olacak nasipse :)

Eklentiler

• IMG-20160615-WA0019.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG-20160623-WA0048.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 83
bu ismin güzel bi anlamı vardı ya sanki hatta kafkas kökenlilerden gelmeydi yani sanırım galiba yanılmıyosam

Kur'an da da geçio cnm.Kafkas kokenliler daha çok kullanıp olabilr bilmiorm.ben farketmedm.bilmiyrm yani.anlamı en güzel daha güzel demekmiş :) Güzel bi anlamı var yani dimi

Kur'an da da geçio cnm.Kafkas kokenliler daha çok kullanıp olabilr bilmiorm.ben farketmedm.bilmiyrm yani.anlamı en güzel daha güzel demekmiş :) Güzel bi anlamı var yani dimi
ayyy kesinlikle çok güzelmiş. gerçi ben her ahseni duyduğumda aşkı memnudaki adnancığımın kazulet ablası ahsen hanım geliyo gözümün önüne inşallllah senin prensesin doğsun resmini koy da onunla hatırlıyalım bu güzel ismi

guzel isim canim artik karar verdiniz galiba :))

Yok cnm ya maalesef.nisanur çok içime sindi ama eşimle konusamadgmzdn bende arayislra dvm da ediorm.ahsen de çok hoşuma gitti.Tek isim olmasni istiodm ben bi de.eşimle bu akşam konuşuruz mu diodm ki adam bi acayip ya konuşmuo geçiştirio hep.Artık kararlastrmamz lazım Diorm ismiyle hitap etmemz lazım diorm ama bakcaz dio yorum yapmio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…