bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Hadi yaa.ayy ben bilmiodmm.çok önemserim öyle şeyleri.Ahsen ismi olan gıcık biri oldu mu koymam o ismi gerçi o film karakteri ama

Yanma için lansor kullanabilirsin demişti doktorum ama yanımda değil ki o da. Akşama kadar nasıl dayancam bilmiyorum. Bulantısı bi yandan yanması bi yandan
aa lansoru yanma için ilk kez duydum mide koruyucu ve faydası kadar yan etkisi de olan garip bi ilaç diye biliyorum.. ha özellikle benim mide ağrılarıma iyi gelirdi ama yanma için daha masum görünen gaviscon şurup ve rennee çiğneme tableti var canım.. tabii ki doktorunun da bildiği vardır

ne güzel işte sen de direk kendin karar ver

Hadi yaa.ayy ben bilmiodmm.çok önemserim öyle şeyleri.Ahsen ismi olan gıcık biri oldu mu koymam o ismi gerçi o film karakteri ama
kız yok olur mu öyle şey çok da asil bi isim bence zaten ordaki ablam da gayet asildi senin prenses bi de güzel olur ohhhh ikisi bir arada dizilsin damat adayları sırayaaa

hadi ya ben tam tersini duymuştum kuzucum hiç uyumuyolarmış yarasa gibi gece gündüz kavramları yokmuş falan diye ödümü patlattılar ayol
Ben kayraya gece gündüz kavramını çabuk öğretmiştim inşallah kızımda çabuk öğrenir 10.günden sonra geceleri hiç zorlanmadım emmek için uyanır uyurdu geceleri .."işin püf noktası şuydu gece emmeye uyandığında ışıkları hiç yakmadım emzirdim sonra hep kapalıydı ışıklar ..gecenin normal karanlığı oldu yanı hep böylece geceleri emmek için uyanıp geri mışıl mışıl uyuyorlar ..yoksa geceyi gündüzü birbirine karıştırıyorlar karınları tok olsa bile sürekli ağlayıp kolik oluyorlar

baaaaakkk yaaaaa şu an gözlerim büyüdü biliyo musuuunnn ayy inşallah işe yarar bu yöntem hiç yakmam hayatta açmam ışıkları baykuş gibi otururuz oğluşumla

öyle miydiiii yaa anaa ben de yaşlanmışım resmen nasıl yaptım ben bu hatayı ben ki bizimkilerin her karakterini hatırlarım hala çok kızdım kendime çokk :)))

Yaşlanmadınnn karnındaki böcük emiyo hafızayı beyni bende öyleyim bakma :) fena unutuyorum karıştırıyorum herbişiyi

Yaşlanmadınnn karnındaki böcük emiyo hafızayı beyni bende öyleyim bakma :) fena unutuyorum karıştırıyorum herbişiyi
ayyy yesin o benim hafızamı beynimi yaa zaten hakket algılama kapasitem 4te birine düştü bazen okulda arkadaşlar bişey anlatıyo benden 10 dk sonra bi tepki geliyo haaaaaaaaaa diye napıyım şekerim ya bütün kan rahme gidiyo şu anda beyinciğime fırsat mı var

Bana doktorum hamilelikte lansorı yasaklamıştı rennie duo en iyisiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…