Canım int çok yavaş bir cevabı göndermem dakikalar alıyor bugün hep böyleydi ama zorlada olsa sana cevap yazacağım birkere yaşın çok genç kendi gözünde tükenmişsin ama hayat öyle zanlettiğimiz gibi uzun değil mutlu olmak için KV ölmesini bekliyorsan yanılıyorsun kimin kimden önce gideceği belli olmaz o yüzden aman karşımdaki kırılmasın ben üzüleyim bişe olmaz daha gencin o yaşlı diye düşünürsen yanılırsın hayatını mahvedersin bu bir ,ikinci eşin zanletme ki boşanırsan mutlu olacaksın ,zanletmeki şu topikte veya çevremizde herkez çok iyi herşey güllük güllüstanlık da bir sen böylesin herkesin başka bir derdi var her dertte umutsuzluğa kapılırsak yaşayamayız derdimiz ne ise ona göre hamle yapacağız sen en başta o kadınla ilk konuştuğunda ilk hamleyi yanlış oynamış yanlış olduğunu bilerek hamleye devam etmişsin ama oyun birkaç hamleden ibaret değil bundan sonra iyi bir strateji belirleyip sorunlarla satranç oynar gibi oynayacaksın bunu yaparken bir çok koz kullanabilirsin ,duygusal mektup yazıp kaleyi içten fethedersin,bebeğin doğunca artık bende anneyim benimde üzülmemem gerek dersin ,gitmek istemiyorsan gitmesin saçından sürükleyip zorla götürecek değil ya, gerekirse cilve yaparsın başka planların vardı falan gibi, yani kozlar bitmez hı o kale yıkılmıyorsa diğer kaleye oyna git KV ,o sana nasıl davranıyorsa sende öyle davran , gerekirse konuş ne istiyorsun boşanmamızı mı istiyorsun ,boşanana kadar böyle herşeyi yapacak mısın yakışmıyor kaç yasında kadınsın bi bak şu yaptıklarına eline ne geçiyor ben hasta oluyorum senin bu Dav yüzünden oğlun ise ölüyor farkında değilmişim de gerkirkirse abart abartabildiğin kadar ama umutsuzluğa kapılma eşini seviyorsan savaş ver yok sevmiyorsan yorulduğuna değmez. Kaç yıldır evlisin bilmiyorum ama karnındaki bebek de sen mutsuz oldukça etkileniyordu sık biraz dişini belki çocuk olunca düzelir. RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN