bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
İnşallah öyledir canım. Titizlendikce aksilik çıkıyor sanki. Bir de cok merak ediyorum bebisimi ben ya. Babası kara anası sarı kime benzeyecek acaba
hahaha bizim arkadaşlarla da merak konusu oldu bu ben hayalet kadar beyazım eşim de kendince buğday tenli ama ne buğday bildiğin kavruk buğday bizim çocuk melez mi olur nolur bilemedim

Beklerim canım her zaman şaka değil sen Antep'te değilmiydin çok yakın uzak da değil ama hayal kırıklığına uğrama sonra dalgacıyımdır biraz öyle oturup sana akıl verecek ağır abla bekleme

onu hiç sorma zaten eskiden de ağlardım ama birilerinin yanında ağlayamazdım ben artık allah ne verdiyse hönküre hönküre
Bende bugün ağla ağla için dışına çıktı. Kardeşimin tayin yeri belli olacaktı kuzey iraka çıkmış görev yeri. Durup durup ağlıyorum. Eşim eve geldi ne olmuş elin yüzün gözüm şişmiş ağladım mi sen dedi Ben yine başladım aglamaya

hayır tam zamanı hatta.

Beklerim canım her zaman şaka değil sen Antep'te değilmiydin çok yakın uzak da değil ama hayal kırıklığına uğrama sonra dalgacıyımdır biraz öyle oturup sana akıl verecek ağır abla bekleme
boşver daha iyidir sıkıntılarla da dalga geçmek lazım bazen insan kafayı yer yoksa.. senin bi çocuğun var ama belki benden küçük bile olabilirsin ben artık 31 oldum aslında doğumgünüm ayın 28inde tam o güne kadar 30 demeye devam etmek istiyorum ama işte gerçekler

karnımda kas seyirmesi gibi bişiler oluyo.
bebek hareketi mi yoksa cidden kas seyirmesi gibi mi acep?
hep aynı yerde genelde.

kuzey ırak mıı hay allah canım tez zamanda sağlıkla sıhhatle geri dönsün aranıza inşallah.. alınıcak nefesimiz varsa en tehlikeli gördüğümüz yerde bile hiç bişey olmuyo allahın izniyle..

kuzey ırak mıı hay allah canım tez zamanda sağlıkla sıhhatle geri dönsün aranıza inşallah.. alınıcak nefesimiz varsa en tehlikeli gördüğümüz yerde bile hiç bişey olmuyo allahın izniyle..
Öyle canım Allah a emanet gidecek. Bu tanecik kardeşim var o da ola ola asker oldu. Bi şey olacak diye yüreğim ağzımda hep. İnşallah sağ salim gider gelir. Allah tüm ana kuzularini korusun. Benim de oglusum olacak

Öyle canım Allah a emanet gidecek. Bu tanecik kardeşim var o da ola ola asker oldu. Bi şey olacak diye yüreğim ağzımda hep. İnşallah sağ salim gider gelir. Allah tüm ana kuzularini korusun. Benim de oglusum olacak
öyle miii bana da geliyo bi oğlan hayırlısıyla.. hiç düşünmezdim bi oğlum olucağına bu kadar sevineceğimi şimdi nasıl seviyorum onu tam tipik oğlan anası oldum ben ya

Kızlar aranızda hamilelikte uçakla yolculuk yapan var mı bir şeyler okuyorum ama bazen bende bayılma hissi olduğu için uçakta da olurum diye korkuyorum tansiyon düşüklüğünden oluyormuş bayılma hissimde.doktora gideceğim yine de soracağım ama aranızda tecrübe eden var mı şimdiden teşekkürler

öyle miii bana da geliyo bi oğlan hayırlısıyla.. hiç düşünmezdim bi oğlum olucağına bu kadar sevineceğimi şimdi nasıl seviyorum onu tam tipik oğlan anası oldum ben ya
Bende kız olsa çok severim diyordum ama kız erkek hiç farketmiyormus onu anladım canım. Evlat bi farklı seviliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…