bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
ay kızlar gözlerim fincan gibi maşşallah ama yatsam iyi olucak sanırım.. yarın benim bi de tetanoz aşım falan var umarım sağlık ocağından kaçmadan tamamlarız şu aşı olayını hepinize iyi geceler iyi sahurlar inşallah bebişlerinizin sizi teptiği bi gece olsun

Canım ben hamileyken yolculuk yapmadım ama 28. Haftaya kadar yapılıyor 28 Sen sonra doktor raporu gerekiyor diye biliyorum

Hiç acimiyor canım merak etme. Hadi Hayırlı geceler tatlı ruyalar

uçak için son aylar sıkıntılı diye biliyorum canım aksine daha rahat olabilir otobüse filan nazaran tabii kaç saatlik bi yolculuk olucak uçakla o da önemli 13 saat amerikaya uçucaksan o biraz sıkıntı olabilir :)) ben de kısmetse 10 gün sonra arabayla türkiyenin öbür ucuna fidicem ama konaklaya konklaya dutraklaya duraklaya böyle sıkıntı olmuyomuş.. yine de doktorunla konuşursun tabii.. iyi yolculuklar şimdiden :)

Kizlar benim bebik tam vajinamin ustune yuvasini kurmus durumda 2 gundur.resmen her hareketinde sizlatiyor.cok canimi acitiyor bazen.varmi benim gibi olan

Kizlar benim bebik tam vajinamin ustune yuvasini kurmus durumda 2 gundur.resmen her hareketinde sizlatiyor.cok canimi acitiyor bazen.varmi benim gibi olan

Nerede rahat ederlerse orayı kendilerine mekan ediyorlar.. Benim oğlanda başını mesaneye dayamış ağrı ve sürekli idrar durumu yapıyor

Gidiyom bişi yok geliyorum yatıyorum düşünüp tekrar gidiyorum yine bişi yok çay yapıp yanına kahvaltılık kızartma falan yapıyorum böyle böyle geçirdik yarısını
Afiyet olsun gece en iyi kahvaltı zaten. Çayla iyi oluyor ama yanında menemen yada kızartma yada başka bişey gerekiyor allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…