bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Nerelerdeydin canım yoksa bebise alışverişe falan mi çıktın?
Yok canım ya hastaneye gittim öğleden sonra sağ ayağım tutarak kemiği altı şişti ağrı vardı doğum doktoru ortopedi git dedi. Ordada usg çekildi yumuşak dokuda bişey yok kemikte bişey yok çıktı. Kan testi. Temiz crp temiz. Doktor sinir ucu iltihabı nörinom dan şüphelendi. Krem verdi pazartesi salıya geçmezse emir çekecek nörinom ise ameliyat olabilir dedi ama tahmin dedi. Emardan sonra konuşuruz inşallah ozamana geçer dedi. İnşallah geçer hamile hamile ameliyat olmak istemiyorum

Geçmiş olsun canım bişi çıkmaz inşallah

Canim evet kotu olaylar yasiyorum ancak guzel giden de bir evliligim var. Cocugumu kendi isteklerim icin koz olarak esimin onune suremem. Anneyim dedigin gibi oyle yaparsam kayinvalidemden ne farkim kalir ki. Benim kirginligim canim esimle konusmaya calistigimda beni dinlemeyip annem ne derse desin sus tavri oldu. O da biliyor ki geri cevap verdigimde evliligimiz bitise gidicek cunku daha once de bir kere yasadik. Ben geri cevap verdim o bana daha agirini soyledi ve hastanelik oldu. Kaynpederim de gelin karimi uzdu diye hastanelik oldu. Esimde beni sucladi ailemi hastanelik ettin diye. Bosanma mevzusu konu tekrar buralara gelirse diye acildi. Birde asla kalbimi karartip kv ölsun de huzura kavusalim diye dusunmedim. Hep Allah basimizdan eksik etmesin dedim. Belki birgun beni benimserde aile olabiliriz insallah. Tavsiyelerin ve derdimi paylastigin icin Allah senden razi olsun. Yeni gun hepimizin umudu olsun. ALLAH yar ve yardimcimiz olsun.

Kisslarr kizceme yeni isim buldum.
Ahsen
Sizce nasıl
Ahsen mükemmel bir isim arkadaşımin kızı 14 yaşında ismi Ahsen çok güzel. Ben kızım olcak olsaydı Berru istiyordum yada Berra fakat peygamber efendimizin yasakladığı isimlerdenmiş diye okumuştum.El Berr Allahın güzel isimlerinden biri.Ve uygun değilmiş dinen.Hatta Peygamber Efendimiz zamanında kız evladı olacak biri der ki Berra koymak istiyorum.Efendimiz ismin uygun olmadığını açıklar ve derhal Zeynep koy der.
Eğer kız olsaydı bu sebeple Zeynep Ahsen veya Zeynep Arya düşünmüştüm.

Ben de bu kredi meselesinde 100 verip düşüren veya aynı kalan gruptayim.Hemen herkese yüzüm gülüverir.Muhabbet ederim yardıma ihtiyacı olmasa bile mutlaka yardım edecek bişey bulur yakınlaşirim.Biliyorum çok safça fakat bana kötülük yapmış birine bile bir süre sonra selam da veririm.Eskisi kadar yakın olmasam da muhabbet de ederim.Hatta bazı arkadaşlarım senin bu iyiliğin bu saflığın bu dünyaya çok fazla der.Çünkü hep üzülen ben olurum.Sabah kendime kahvaltı hazırlarim işe götürmek için mesela.Peşime bir köpek takılır bir parça peyniri ona atmadan geçemem.Çünkü vardır o köpeğin peşime takılmasının bir sebebi derim.Her şey hayatta insanın karşısına insan suretinde cikmayabilir.Rabbim bana ufak da olsa bir sevap kapısı açmış olabilir.Düşün ki bir hayvanı bile böyle önemserken insanlar benim için nasıl önemli. ...
Hele anne adayı olduktan sonra dünyanın en kötü insanına bile ölsün diyemem.Çünkü onun da anası vardır. O ananin da içi yanar.

Valla kilo da almamissin cok fazla merak etme cnm catlamaz oyle cok Benimki genel olarak hareketsiz uyuyup duruyor her randevuda oyuzden pek hissetmek nasip olmadi. Ben 58 ile basladim ilk uc ay 63 kilo oldum. suan 65 baya aldim ama insallah cok catlamam bakalim..

Insallah saglikli haberiyle ve cinsiyetini ogrenerek cikarsin cnm randevudan

B
Benim dolgunluk degil de sag kasikta siddetli batma ve zonklama oluyor cnm ben de cts doktorumla goruscem ultrason ve kultur sonuclarimi alip.. insallah bir sorun yasamayiz canim

Kiz bebis miydi senin ki? Kizlar daha az hareketli olur diye biliyorum. 65 kilo bise degil benm basladigim kilo :)

Kizlar cok sicak hava ve sicaktan uyuyamadim ben ki gec kalkmalarin insaniyim derinden sarsildim :) haziran boyleyse agustosu dusunemiyorum yandik ki ne yandik :)

baaaaakkk yaaaaa şu an gözlerim büyüdü biliyo musuuunnn ayy inşallah işe yarar bu yöntem hiç yakmam hayatta açmam ışıkları baykuş gibi otururuz oğluşumla
Can'ım uzmanlarda bu yöntemi önerir hep ..gece gündüz kavramı için gece sessiz ve karanlık olsun bebeğin ihtiyaçlarını onunla konuşmadan karanlık yada loş ışıkta giderin ki derin uyku olduğunu anlasın derler ..diğer şekilde olursa geceyi de ileride oyun saati olarak kullanacaktır yada sürekli ağlama halinde olacaktır :))) inşallah Bebek doğunca sende de işe yarar.

Canım ben tekrar tekrar aradım.her defasın da radyoloji uzmanı yapıyor dedi. Sen perinatolog diye gitme boşuna oraya

ama bende 4 defa aradımm ve hep peritanolog dediler bana.

aynı yeri mi arıyoruz.

bagcılar medilife hastanesi. görselini de ekledim. aynı numaradan mı arıyoruız.

Eklentiler

• medilife.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…