- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #27.501
2 cocugumda bana boyle yapmadi.bu yaramaz sonuncu ya simarik olcak herhalde.rahatina duskun.
Yok canım ya hastaneye gittim öğleden sonra sağ ayağım tutarak kemiği altı şişti ağrı vardı doğum doktoru ortopedi git dedi. Ordada usg çekildi yumuşak dokuda bişey yok kemikte bişey yok çıktı. Kan testi. Temiz crp temiz. Doktor sinir ucu iltihabı nörinom dan şüphelendi. Krem verdi pazartesi salıya geçmezse emir çekecek nörinom ise ameliyat olabilir dediNerelerdeydin canım yoksa bebise alışverişe falan mi çıktın?
Aynen öyle canım. Olmıcak şeylere alınıyorum bazenAyy canım ya dün de ben öyleydim sıcak başlı başına yoruyor. Bazen bünye yorgunluğu olmasa da psikolojik bi hüzün yorgunluğu oluyor.
Yok canım ya hastaneye gittim öğleden sonra sağ ayağım tutarak kemiği altı şişti ağrı vardı doğum doktoru ortopedi git dedi. Ordada usg çekildi yumuşak dokuda bişey yok kemikte bişey yok çıktı. Kan testi. Temiz crp temiz. Doktor sinir ucu iltihabı nörinom dan şüphelendi. Krem verdi pazartesi salıya geçmezse emir çekecek nörinom ise ameliyat olabilir dediama tahmin dedi. Emardan sonra konuşuruz inşallah ozamana geçer dedi. İnşallah geçer hamile hamile ameliyat olmak istemiyorum
İnşallah canım eşimde kremi kullan bak geçecek diyor inşallah amin.Geçmiş olsun canım bişi çıkmaz inşallah
İnşallah canım eşimde kremi kullan bak geçecek diyor inşallah amin.
Canim evet kotu olaylar yasiyorum ancak guzel giden de bir evliligim var. Cocugumu kendi isteklerim icin koz olarak esimin onune suremem. Anneyim dedigin gibi oyle yaparsam kayinvalidemden ne farkim kalir ki. Benim kirginligim canim esimle konusmaya calistigimda beni dinlemeyip annem ne derse desin sus tavri oldu. O da biliyor ki geri cevap verdigimde evliligimiz bitise gidicek cunku daha once de bir kere yasadik. Ben geri cevap verdim o bana daha agirini soyledi ve hastanelik oldu. Kaynpederim de gelin karimi uzdu diye hastanelik oldu. Esimde beni sucladi ailemi hastanelik ettin diye. Bosanma mevzusu konu tekrar buralara gelirse diye acildi. Birde asla kalbimi karartip kv ölsun de huzura kavusalim diye dusunmedim. Hep Allah basimizdan eksik etmesin dedim. Belki birgun beni benimserde aile olabiliriz insallah. Tavsiyelerin ve derdimi paylastigin icin Allah senden razi olsun. Yeni gun hepimizin umudu olsun. ALLAH yar ve yardimcimiz olsun.Canım int çok yavaş bir cevabı göndermem dakikalar alıyor bugün hep böyleydi ama zorlada olsa sana cevap yazacağım birkere yaşın çok genç kendi gözünde tükenmişsin ama hayat öyle zanlettiğimiz gibi uzun değil mutlu olmak için KV ölmesini bekliyorsan yanılıyorsun kimin kimden önce gideceği belli olmaz o yüzden aman karşımdaki kırılmasın ben üzüleyim bişe olmaz daha gencin o yaşlı diye düşünürsen yanılırsın hayatını mahvedersin bu bir ,ikinci eşin zanletme ki boşanırsan mutlu olacaksın ,zanletmeki şu topikte veya çevremizde herkez çok iyi herşey güllük güllüstanlık da bir sen böylesin herkesin başka bir derdi var her dertte umutsuzluğa kapılırsak yaşayamayız derdimiz ne ise ona göre hamle yapacağız sen en başta o kadınla ilk konuştuğunda ilk hamleyi yanlış oynamış yanlış olduğunu bilerek hamleye devam etmişsin ama oyun birkaç hamleden ibaret değil bundan sonra iyi bir strateji belirleyip sorunlarla satranç oynar gibi oynayacaksın bunu yaparken bir çok koz kullanabilirsin ,duygusal mektup yazıp kaleyi içten fethedersin,bebeğin doğunca artık bende anneyim benimde üzülmemem gerek dersin ,gitmek istemiyorsan gitmesin saçından sürükleyip zorla götürecek değil ya, gerekirse cilve yaparsın başka planların vardı falan gibi, yani kozlar bitmez hı o kale yıkılmıyorsa diğer kaleye oyna git KV ,o sana nasıl davranıyorsa sende öyle davran , gerekirse konuş ne istiyorsun boşanmamızı mı istiyorsun ,boşanana kadar böyle herşeyi yapacak mısın yakışmıyor kaç yasında kadınsın bi bak şu yaptıklarına eline ne geçiyor ben hasta oluyorum senin bu Dav yüzünden oğlun ise ölüyor farkında değilmişim de gerkirkirse abart abartabildiğin kadar ama umutsuzluğa kapılma eşini seviyorsan savaş ver yok sevmiyorsan yorulduğuna değmez. Kaç yıldır evlisin bilmiyorum ama karnındaki bebek de sen mutsuz oldukça etkileniyordu sık biraz dişini belki çocuk olunca düzelir. RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN
Ahsen mükemmel bir isim arkadaşımin kızı 14 yaşında ismi Ahsen çok güzel. Ben kızım olcak olsaydı Berru istiyordum yada Berra fakat peygamber efendimizin yasakladığı isimlerdenmiş diye okumuştum.El Berr Allahın güzel isimlerinden biri.Ve uygun değilmiş dinen.Hatta Peygamber Efendimiz zamanında kız evladı olacak biri der ki Berra koymak istiyorum.Efendimiz ismin uygun olmadığını açıklar ve derhal Zeynep koy der.Kisslarr kizceme yeni isim buldum.
Ahsen
Sizce nasıl
Ben de bu kredi meselesinde 100 verip düşüren veya aynı kalan gruptayim.Hemen herkese yüzüm gülüverir.Muhabbet ederim yardıma ihtiyacı olmasa bile mutlaka yardım edecek bişey bulur yakınlaşirim.Biliyorum çok safça fakat bana kötülük yapmış birine bile bir süre sonra selam da veririm.Eskisi kadar yakın olmasam da muhabbet de ederim.Hatta bazı arkadaşlarım senin bu iyiliğin bu saflığın bu dünyaya çok fazla der.Çünkü hep üzülen ben olurum.Sabah kendime kahvaltı hazırlarim işe götürmek için mesela.Peşime bir köpek takılır bir parça peyniri ona atmadan geçemem.Çünkü vardır o köpeğin peşime takılmasının bir sebebi derim.Her şey hayatta insanın karşısına insan suretinde cikmayabilir.Rabbim bana ufak da olsa bir sevap kapısı açmış olabilir.Düşün ki bir hayvanı bile böyle önemserken insanlar benim için nasıl önemli. ...zaten benim arkadaşınki en kaba haliydi canımsaflık, insanlara iyi yanından bakma, krediyi bol verme istediğini de işte bi şekilde kazık yiyo musun evet!! çok düşündüm çok karar aldım bi daha yapmıcam diyorum yine yapıyorum böyle kabullendim artık ben bu şekilde benim ben insanlara kredilerini baştan %100 veriyorum onlar yaptıklarıyla düşürüyolar ya da kalıyolar orda
Valla kilo da almamissin cok fazla merak etme cnm catlamaz oyle cokUltrasonda cok hareketliydi zaten benim endisem her muayene de cok hareketli gorup hic bi zaman hissetmememdi :) zaten 64 kiloyla hamile kalmistim benim icin biraz guzel bi haber oldu toplamda da 2.5 kilo aldim ins boyle devam eder. Karnimda dar giydigimde belli yoksa anlasilmiyor 6. Aydan sonra belirginlesir sanirim :) catlak konusunda da aminnn diyorum
Insallah saglikli haberiyle ve cinsiyetini ogrenerek cikarsin cnm randevudanKontrolumuzu atlattik şükür. Gayet saglikli lüzum. 226 gr 18 cm. Cinsiyetimiz hala %99 %100 yapamadik bacaklarindan. Yandan görmeye calistigi kadariyla 3 kontroldur %99. İlk bebekte anamoli olduğundan ayrintiliyi erkene cekelim dedi. 18+ olmuş olucak. Hayrlisi bakalim
Benim dolgunluk degil de sag kasikta siddetli batma ve zonklama oluyor cnm ben de cts doktorumla goruscem ultrason ve kultur sonuclarimi alip.. insallah bir sorun yasamayiz canimHayrli aksamlar kizlar çoktandır girmiyordum umarim hepiniz bebislernzle iyisnzdir
Benim biraz canim sikildi gecen hafta ayrntili usg girdim doktr sol bobreginde hafif bi dolgunluk var endiselenck bi durum yok sadece takibi gerek dedi kendi doktorumda ayni seyelri soyledi ama gelin bir de bana anne yuregine anlatin insallah bir dahaki randevumda o dolgunluk gecmis olur
Aranzda yasayanlar varsa bana bilgi verr misinz olumlu seyler duymaya cok ihtiyacim var
Kiz bebis miydi senin ki? Kizlar daha az hareketli olur diye biliyorum. 65 kilo bise degil benm basladigim kilo :)Valla kilo da almamissin cok fazla merak etme cnm catlamaz oyle cokBenimki genel olarak hareketsiz uyuyup duruyor her randevuda oyuzden pek hissetmek nasip olmadi. Ben 58 ile basladim ilk uc ay 63 kilo oldum. suan 65 baya aldim ama insallah cok catlamam bakalim..
Anne kova zor ikili gibi gorunuyor umarim uyumlu bi aile oluruz oglusumla :)http://www.hurriyetaile.com/astrolo...e-ile-akrep-bebegi-arasindaki-uyum_13795.html
Bebişlerr zamanında gelirse akrep olacaklar Rabbim nasip ederse.okuyun bakalım.
Can'ım uzmanlarda bu yöntemi önerir hep ..gece gündüz kavramı için gece sessiz ve karanlık olsun bebeğin ihtiyaçlarını onunla konuşmadan karanlık yada loş ışıkta giderin ki derin uyku olduğunu anlasın derler ..diğer şekilde olursa geceyi de ileride oyun saati olarak kullanacaktır yada sürekli ağlama halinde olacaktır :))) inşallah Bebek doğunca sende de işe yarar.baaaaakkk yaaaaa şu an gözlerim büyüdü biliyo musuuunnn ayy inşallah işe yarar bu yöntemhiç yakmam hayatta açmam ışıkları baykuş gibi otururuz oğluşumla
Canım ben tekrar tekrar aradım.her defasın da radyoloji uzmanı yapıyor dedi. Sen perinatolog diye gitme boşuna oraya
Sihirlidegnek canim benim de oglum olacak çağan olacak adi Allah nasip ederse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?