bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
gunaydin tatlim nasilsin senin bebis ogrendinmi cok meraktayim senin bebise benim iki prensesim olucak ikide oglum var canim ellerine saglik tesekkur ederim eklemelerine :))❤❤gurkan/arda/mevhibe ikra/meyra tuana ❤❤

Günaydin canim :) malesef daha ögrenemedim randevum haftaya sali canim insallah ozaman ögreniriz artik :)
Rabbim yavrularini sana bagislasin insallah :)

Bugünlük geçti çok şükür ama dün gerçekten iyi değildim hiç. Yanma bulantı sıcak mahvoldum. Hava 30 derece vücudum 45 derece ayaklarım 60 derece sanki ölüyorum sıcaktan. Ayaklarımı değdiremiyorum bile kendime Bugün kovaya su doldurup bahçede oturmaya karar verdim akşam. Ayaklarımı çıkartmıcam kovadan

Günaydın herkese
Cumanız mübarek olsun kızlar. Bugün bol bol dua edelim

Sıcaktan damla damla akıyo terim artık hamilelik de ayrı bi sıcaklık veriyor galiba evde cıbıl cıbıl oturuyorum yine de kar etmiyor. cam kapı açık. Oğlumla yalnızız iki gündür. Berber vakit geçiriyoruz sarılıp uyuyoruz. Hamileliğimden beri oğlumu daha bi çok sever oldum, baktıkça sevesim geliyor

herkes bebeğini öyle veya böyle hissetmeye başladı mı? 19 bitiyor ama hala birşey anlamış değilim ilk gebeliğim

Selam kızlar Cumamız mübarek olsun.
İki gündür doğru düzgün giremedim topice sayfaları uçurmuşsunuz Oku oku anca bitti daha. Ikra meyra @Aydede88 geçmiş olsun kızlar. A Antihindistancevizi canım Rabbim sana da bol sabır versin canım artık kaçırmam sayfaları yetişemiyorum yoksa

B

Benim dolgunluk degil de sag kasikta siddetli batma ve zonklama oluyor cnm ben de cts doktorumla goruscem ultrason ve kultur sonuclarimi alip.. insallah bir sorun yasamayiz canim

Insallah canim yalniz benim anladigim senn kasiginda batma var o olur merak etme benim bebisin bobreginde haff dolgunluk var denildi o canimi sikan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…