bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Allah allah ben de iki ayri doktora gittim ikisi de 20den sonra dedi biri 20. Hafta digeri de 22. Haftayi istedi. 18 bana da erken geldi ama bir bildigi vardir elbet doltorunun :O
Yanlış anladın galiba canım 18 değil 24 haftalık gircem detaylı ultrasona doktora geç olur mu diye sordum

Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallah ameliyata gerek kalmaz

Kızlar benim mantar hala geçmedi bende sabah doktorda aldım soluğu çok kuvvetli antibiyotik kullandığın için öyle kolay kolay geçmez dedi sirke falan işe yaramadı dedim fitil verdi birde ben hala kilo almadım bu normal mi dedim hatta 62 ile hamile kaldım şuan 59 kiloyum dedim yok normal değil dedi elevit başlayalım birde dedi belki alırsın dedi bebiş iyiymiş şükür 264 gr olmuş minnak oğlum yerim ben onu... Bebeği etkiler mi mantar dedim yok dedi sadece seni rahatsız eder dedi.. İşte böyle

Aynı ben Kocaman çocuk kucağıma alıp sıktırıyorum içime sokasım geliyor iyiki doğurmuşum diyorum oda bi seviniyor yılışık..

Bebegi etkilemesin de. Boğazın geçti mi tamamen

Geçmiş olsun canım mantar enfeksiyonu çok zor oluyor. Fitille hemen iyileşirsin. Arada kaşıntın oldukça da krem kullanırsan ilerlemeden atlatırsın.

Kızlar baby nest Hakkı'nda ne düşünüyorsunuz?almalımıyız ilk üç ay kullanılan bişey kullanışlı olurmu acaba?

Canlar d vitamini eksikligini yaziyor okuyun annisler rabbim saglik versin cumlemize

Kızlar baby nest Hakkı'nda ne düşünüyorsunuz?almalımıyız ilk üç ay kullanılan bişey kullanışlı olurmu acaba?
Baby nest neymis diye baktim.bence gerek yok gibi cok az yatar onda.nerde kullanilir diye dusundum.logusa yataginin ucuna koyulur herhalde.sana kalmis canim.

Benımde aklımda canım cok hosuma gıdıyor ancsk ne kdr sure kullanılır tabıkı cok az dusununuce gereksiz gelıyor aklımın bı tarafı da cok cüzi bir fiyat al be dıyor bilemedim

Benımde aklımda canım cok hosuma gıdıyor ancsk ne kdr sure kullanılır tabıkı cok az dusununuce gereksiz gelıyor aklımın bı tarafı da cok cüzi bir fiyat al be dıyor bilemedim
Çok şık dimi minder yerine 3ay değermi?kararsız ben iyice kararsızlasırım artık söz konusu oğlusumun konforu olunca

A Antihindistancevizi durumunu anlıyorumcnm bende senle aaynıddurumdayım bu kkaynana yüzünden çokdefa bboşanma nin eeşiğinden döndük eşi m hep annesini tutar vs ssözümüzne olur bilmiyorum allah ssonucunu hayretsin zor günlerggeçirdim eşimhhiçbi zaman yyanımda oolmadı artık ona sevgim de kalmadı bu bebek olmasa boşaniyorduk ama şimdibi bebek var ve biz de cok kkarışık duygular içindeyiz birde bizim baştan bu yana aşırı kıskançlık oldu bu hala var ve cok bunaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…