bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
canim rabbim tez vakitte sifa versin benimde kemiklerim agriyor doktorami gitsem acaba bilemedim rabbim cumlemize tez vakitte sifa versin inssallah cuma gunun suyu yuzu hurmetine.. dua ile ecmain

allah razi olsun tatlim sanada hayirli cumalar olsun.. dua ile

Allah sabir versin canim. Eşlerimiz anneci aslinda kotu bisey degil bu ama iste annesi biraz cocukcu olsa gelinlerini uzmezler mutluluklari huzurlari icin. Allah bizi sınıyor canim sen isyan etme zor biliyorum ama Allah onlari islah etsin. Ego tatmini icin bizi ezince acaba ellerine ne geciyor bilmiyorum. Evlatlarimiz nasil bize emanetse biz gelinlerde onlara esimize Allah in emanetleriyiz.

Acaba bende d vitamini eksikligi mi varki.bel kalca legen kemigi agrilari diyor tam da beni anlatiyor.
bendede var o agrilarin aynisindan calsiyum + d3 ikisi bir arada olani kullaniyorum canim rabbim sifa versin

Güzelmiş gerçekten ben İKEA'nın trabzanlı mobilya yataklardan düşünüyordum ama kimse tavsiye etmiyor herkes park yatak diyor onu da ben hiç beğenmiyorum o konuda da çok kararsızım malesef

canim rabbim tez vakitte sifa versin benimde kemiklerim agriyor doktorami gitsem acaba bilemedim rabbim cumlemize tez vakitte sifa versin inssallah cuma gunun suyu yuzu hurmetine.. dua ile ecmain

Bende de vardı kemik ağrısı doktor ilk gebeliğimde decavit vermişti bunda vermedi.ben de kendim aldım bana iyi geldi doktoruma da gidince söyleyecem artık

Güzelmiş gerçekten ben İKEA'nın trabzanlı mobilya yataklardan düşünüyordum ama kimse tavsiye etmiyor herkes park yatak diyor onu da ben hiç beğenmiyorum o konuda da çok kararsızım malesef
Canim ilk zamanlar yanindan ayirmiyor insan kusar vs diye logusa yataginin yanina koyuyorsun birde.oturacagin oda musaitse park yatak alabilrsin.park yatak oda da baya yer kapliyor.benim odam park yataga uygun olmadigi icin bu besigi aldim.park yatak cocuklarin yatak odasinda duruyor canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…