bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Geçmiş olsun canım mantar enfeksiyonu çok zor oluyor. Fitille hemen iyileşirsin. Arada kaşıntın oldukça da krem kullanırsan ilerlemeden atlatırsın.
Evet krem de verdi ilaçları birazdan alıcam resmen ağladım gece neden bukadar kaşınıyor niye geçmedi diye acıyor birde sinirlerim de hazır zaten hemen bozulmaya..

Kızlar çok keyifsizim gece uyuyamayıncamı bilmiyorum su içmeye gittim mutfağa kanepede suyumu içtim bardak elimde uyuyup kalmışım bu Nasıl birşey böyle ter içinde uyandım sanıyorum ben daha hastalığı yeni atıyorum çok perişanım

BEN BUGÜN HASTANE ÇIKIŞLARININ SİPARİŞİNİ VERDİM ÇOK HEYCANLANDIM YAPAN KİŞİ 1 AYDA YAPIYOR BİDE BAYRAM TATİLİ GELMESİ AĞUSTOSUN 2 HAFTASINI BULUR NASIL TATLI HEYCAN BUNLAR ALLAHIM
nasıl bişey sipariş ettin canım bende bakıyorum netten

Çok geçmiş olsun.canım Allah şifa versin. İns gerek kalmaz ameliyata krem iyi gelecek gönlüne ferah tut canim

ama bende 4 defa aradımm ve hep peritanolog dediler bana.

aynı yeri mi arıyoruz.

bagcılar medilife hastanesi. görselini de ekledim. aynı numaradan mı arıyoruız.
Evet aynı numara canım. 3 kez aradım 1 kere de eşim aradı radyoloji uzmanı yapıyor dediler 4ünde de

Kızlar hatırlar mısınız Kim Kardashian'ın hamileyken mi ne çekilmiş bir fotoğrafı vardı. Ayağında topuklu açık ayakkabı, ayaklar şişmiş, her yerden pörtlemiş falan. Bugün siyah gri giydim. Dünkü babet faciamdan sonra ayaklarım cayır cayır yandığı için az topuklu açık bir ayakkabım vardı. Kıyafette ayakkabıda falan renk takıntım vardır. En rahat topuklu ayakkabılarımdandı kendisi. Giydim geldim işe hiçbir sorun yok öğlene doğru ayaklarım hiç olmadığı kadar şişmeye başladı ben de Kim Kardashian'a döndüm Odadan çıkıp tuvalete bile gidemiyorum o kadar canımı yaktı ki. Akşam eve nasıl gidicem hiç bilmiyorum

Allah yardımcı olsun canım çok zor şu dönemde hastalık çekmek de atlatmak da

Gun icinde ayaklarini uzatamazsan siser artik canim bundan sonra daha rahat ayakkabi tercih et yada yaninda babet vs bulundur

Gun icinde ayaklarini uzatamazsan siser artik canim bundan sonra daha rahat ayakkabi tercih et yada yaninda babet vs bulundur

Bilgisayar kasasına uzatıyorum mümkün olduğunca ayaklarımı. Babet de vardı aslında ama dün götürdüm eve akılsız kafam. Resmi yer olduğu için sandalet falan da sıkıntı da aman alcam birkaç tane kimse bişey demesin artık hamileyim sonuçta. Gerekirse spor ayakkabı bile giyer gelirim valla artık.

Geçmiş olsun canım ayy bende çok zor uyuyorum sıcaktan sanırım bide durduk yere ağlayasım geliyo sıkıyorum kendimi

Benimde ayakları -m şişti hiç ayakkabım olmuyo terlik alacam bende yarın bende çalışıyorum da aman ne yapim ayaklarım fena allahtan bizde kıyafet serbest şortla gelen var işe o derece yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…