bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kasimda dogduklarindan sonra lohusa gunluklerimizde yazariz canim :)) umarim uyumlu olur bebeklerimiz :)

Benim yeğenimde akrep burcu erkek çok akıll zeki ama çok yaramaz bi çocuk inş geneli böyle değildir:)) evet ayy nasıl güzel olur bebeklerimiz doğuncaki muhabbetler:)

Medikalpark nagihan yilmaz. Siz dogum ucretini konustunuz mu??
Nagihan hanima ben de gittim ilk hamileligimi ogrendigimde iyi bi doktor ama cok isinmamistim dun de bebegimin hareketini hissetmiyorum diye safiye gence gittim medikalde o da cok tatli :) ama asil doktorum ipek bolat. Guncel olarak konusmadim ama 1750 tl 1 gece kalma dahil diye biliyorum. Sen ogrendin mi?

ne istiyolar şu mesanede acaba

bir de usg de gördüğümüz tek hareket başını kaldırıp indirmesiydi meğersem mesaneymiş derdi

Sen bu böbrek kanalında ki genişleme için tekrar gittin mi. Ben daha kendi doktorumla görüşmediğim için diyemedim

Sevgili My moonlight rica etsem siz de yorumlar mısınız usg görüntümüzü
Canım bende baktım sizin usg lere ikinizin bebişide küçük olmasına rağmen çabuk şekil almış bi çıkıntı görünmemekle beraber erkeğe benzettim çünkü kızlar daha geç şekil alıyor allah hakkınızda hayırlısını versin canım.

Bu normal dogum fiyati mi?? Benim normal epidural 3 bin kusur tek gece. Nagihan hanim soguk gibi gorunuyor ama icten geliyor bana. Bir de guvenince baska doktora gidemedim.

Hamilelere esnek davraniyorlar o konuda diye biliyorum.onu kapali arka kisim acik bir ayakkabida olabilir

Kuzum altını nasıl değiştiriyordun? Hiç mi açmıyordun lambayı?

Bu normal dogum fiyati mi?? Benim normal epidural 3 bin kusur tek gece. Nagihan hanim soguk gibi gorunuyor ama icten geliyor bana. Bir de guvenince baska doktora gidemedim.
Ben de normal epidural fiyati diye biliyorum ama yanilmiim bi sonraki randevumda sorarim gerci nagihan hanim yar doc oldugu icin daha pahalidir dogumu normal olarak. Ben de ipek hanima cok guveniyorum ama o da biraz soguk biri yine de degistirmek istemiyorum yoksa dun safiye gencin ilgisinden cok memnun kaldim.

Canim vildan_drs nin dedigi gibi sessiz ve karanlikta emzirsen cabuk alisiyorlar aksam 9-10 dan sonra uygula bu yontemi.alt degistirirkende los olabilir ortam.zifiri karanliga gerek yok.
Birde bazi ebeler 2 saatte bir kaldir emzir diyor ama bebikken nasil alisirsa oyle gidiyor.sarilik olmasin diye gece en az 4 saat bekleyin emzirmek icin.kizimda aglamadikca emzirmedim sarilikda olmadi cok sukur ve gece 2 defa falan uyanirdi simdi artik hic kalkmiyor.oglum yarimsatte bir kalkdigini bilirim.

canim rabbim tez vakitte sifa versin benimde kemiklerim agriyor doktorami gitsem acaba bilemedim rabbim cumlemize tez vakitte sifa versin inssallah cuma gunun suyu yuzu hurmetine.. dua ile ecmain
Sağol canım duana amin. Canım benim sadece kemik ağrısı yoktu kemiğin altı su topladı şişti sanki çiban çıkacakmış gibi oldu üzerine basamaz topallar oldum. O yüzden gittim allah kimseye vermesin çok sancı yapıyor. Sanada geçmiş olsun canım.

Can'ım en fazla 2-3 kez değiştirilirdi altı..birde zifiri karanlık olmuyor ki bir seferinde kalktığında karanlık oluyor diğerlerinde sabaha karşı oluyor zaten ..eğer oda çok karanlıksa loş bir ışık yakıp onla hiç konuşmadan okşayarak emzirip altı değiştirmek lazım bebekler doğar doğmaz Nasıl alıştırılırsa öyle gidiyor ..denedim başarılı oldum gece uyumayan oyun isteyen yada ağlayan çocuk çok zor olur heleki çalışan annelerde daha zor olur diye düşünüyorum. İnşallah kolaylıkla büyütürüz

Benim de ilk bebegim bu hamilelik ne enteresanmis diyorum bu nasil bi sevgiymis diyorum kalan 4 ay nasil gecer diyorumm diyorum da diyorum :)

:)) ayy evet şimdiden hayatım bebeğime endekslendi herşey onun için diyorum ki zor bi hamilelik geçiriyorum ödemlerim çok fazla benim gece ağrılarla uyanıyorum olsun diyorum bebeğime değer

Geçmiş olsun canım kemik apsesi yani iltihabi olabilirmi ağrının sebebi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…