bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ben normal parmaklıklı altı çekmeceli çocuk yatağı almıştım canım. Kızım 4 yaşına girene kadar yattı. Keşke beyaz alsaymışım ozaman hevesle pembe aldık şimdi oğluş pembe yatakta yatcak:)))) kızım şimdi babasının bekarlık tekli yatağına geçti bi dört yılda böyle geçer sonra güzel bi takım alırız çocuklara. Şimdi bayramdan sonra beyaz yerli bi gardolap yaptırcaz odalarına. Genç oluncada kullanabilecekleri cinsten. İnşallah ogunler görürüz hayali bile çok güzel:))))

Ürolojiye gittim canım soluna yat bol su iç dedi ilaç vermedi 1 ay sonra tekrar ultrason çektir dedi ama çok şükür ağrım geçti

Allah hepimize hayrlısını nasib etsin..Çok sonra gördüm yorumlarda rahatsızmışsınız..Hakkınızı helal edin yordum sizi

nasıl bişey sipariş ettin canım bende bakıyorum netten
KIZIMIN ADI MERCAN OLUCAK İNŞALLAH HASTANE ODASI KONSEPTİMİZDE ÇİÇEKLİ MELEK KONSEPTİ OLCAK BU SETİN MERCAN RENKLİSİNİ YAPTIRICAM BİDE SU YEŞİLİ SİPARİŞ ETTİM ODA MELEK KANATLI OLUCAK SIRTINDA

Eklentiler

• image.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 71
  • image.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 61
  • image.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 61
  • image.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 65
Ürolojiye gittim canım soluna yat bol su iç dedi ilaç vermedi 1 ay sonra tekrar ultrason çektir dedi ama çok şükür ağrım geçti

Bana da 1 ay sonra gel dedi şükür benimde ağrılarım geçti büyüdükçe mesaneden uzaklaşıyorlar galiba

Bu hastand susleri icin erken mi yoksa almak gerek mi ?? Ay hic bilemiyorum neyi ne zman almak hazirlamak gerek. Erken gibi son ay herseyi yaparim diyorum ben.

Ayy akıllım yaaa ben spor ayakkabı birde bez babet giyiyorum dün doktor terlik giy bir süre dedi. Kızlar düz ayakkabı giyin ayaklarınızın anatomisi bozulur allah korusun zaten vücut hamileyken şekilden şekile giriyor allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin. Canım sende eşini ara sana terlik babet bişey getirsin allah yardımcın olsun

Evet canım zaman çabuk ilerliyor yok küçüksün benden 33 yaşındayım maalesef daha dün gib 23 yasında başladım göreve 10 yıl olmuş. Bugün bir öğretmen arkadaş emekli oldu veda ediyordu göreve ilk başladığı günü falan anlattı çok duyguluydu gerçekten zaman hızla akıyor gidiyor işte

Son düzenleme:
Amin canim sagolasin. Hayirlisiyla saglikla gelsinler kiz erkek cok onemli degil suan :) ama insan merak etmektende geri duramiyor.

Canım harab etme kendini şuan Türkiyenin doğusunun kuzey ırak'tan ne farkı var Rabbim korusun kollasın yer önemli değil olan her yerde olur İstanbul, Ankara 'da patlamalar çatışmalar olmuyor mu siz metanetli olun ki kardeşin güç bulsun sizden

My moonlight canım doğumu başkentte mi düşünüyorsun bide fiyat bilgin varmı?
Evet Canım başkent düşünüyorum. Doğum 1100 canım özel oda 100 150 falann sanırım biz 1250 diyoruz eşimle :)))) hastane temiz ilgili doktorumu seviyorum dün çok ilgilendi sağolsun. Yeni doğan yoğun bakımda var. İnşallah gerek kalmaz ama önemli bence. Sen karar verdin mi canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…