- 10 Nisan 2009
- 9.016
- 10.950
- 448
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #27.641
Benimde ucuk mavi rengte kizima kullandim yine kullanicam.onu boyama imkaniniz yokmu.sprey boyalarla yada yagli boya ahsap boya vs ile hem yeni gibi olur hemde istedigin renk olur.Allah insallah o gunleri gostersin canim.2 cocukla bir baska oluyor ev.bizde ins 3 cocugun tadina varmis oluruz.Ben normal parmaklıklı altı çekmeceli çocuk yatağı almıştım canım. Kızım 4 yaşına girene kadar yattı. Keşke beyaz alsaymışım ozaman hevesle pembe aldık şimdi oğluş pembe yatakta yatcak:)))) kızım şimdi babasının bekarlık tekli yatağına geçti bi dört yılda böyle geçer sonra güzel bi takım alırız çocuklara. Şimdi bayramdan sonra beyaz yerli bi gardolap yaptırcaz odalarına. Genç oluncada kullanabilecekleri cinsten. İnşallah ogunler görürüz hayali bile çok güzel:))))
Estağfurullah canım helal olsun. Yorulcak bişey yok. Sağlıkla kavuş bebişine sende inşallahAllah hepimize hayrlısını nasib etsin..Çok sonra gördüm yorumlarda rahatsızmışsınız..Hakkınızı helal edin yordum sizi
Ayy çok güzel bayıldım canım. Allah güzel sağlıklı mutlu günlerde kullandırmak nasip etsin. Çok şanslı bi bebiş olcak:)KIZIMIN ADI MERCAN OLUCAK İNŞALLAH HASTANE ODASI KONSEPTİMİZDE ÇİÇEKLİ MELEK KONSEPTİ OLCAK BU SETİN MERCAN RENKLİSİNİ YAPTIRICAM BİDE SU YEŞİLİ SİPARİŞ ETTİM ODA MELEK KANATLI OLUCAK SIRTINDA
Boşver canım gelmesin ben gibi fena olma dünya geçim dünyası he de geç sen kv kp. Ben cadıyım biraz
hepsi çok şanslı canım : ) allah kucağımıza almayı nasip etsin öyle böyle zaman geçiyoAyy çok güzel bayıldım canım. Allah güzel sağlıklı mutlu günlerde kullandırmak nasip etsin. Çok şanslı bi bebiş olcak:)
Bilmiyorum hiç düşünmedim canım bunu eşime bi söyliyim belki boyarız.bende çok merak ediyorum paşa hareketlenip evde gezince 2 çocuklu nasıl olcak:)) hayırlısı bakalım merakla beklicez görcez inşallah.Benimde ucuk mavi rengte kizima kullandim yine kullanicam.onu boyama imkaniniz yokmu.sprey boyalarla yada yagli boya ahsap boya vs ile hem yeni gibi olur hemde istedigin renk olur.Allah insallah o gunleri gostersin canim.2 cocukla bir baska oluyor ev.bizde ins 3 cocugun tadina varmis oluruz.
Canim @vildan_drs nin dedigi gibi sessiz ve karanlikta emzirsen cabuk alisiyorlar aksam 9-10 dan sonra uygula bu yontemi.alt degistirirkende los olabilir ortam.zifiri karanliga gerek yok.
Birde bazi ebeler 2 saatte bir kaldir emzir diyor ama bebikken nasil alisirsa oyle gidiyor.sarilik olmasin diye gece en az 4 saat bekleyin emzirmek icin.kizimda aglamadikca emzirmedim sarilikda olmadi cok sukur ve gece 2 defa falan uyanirdi simdi artik hic kalkmiyor.oglum yarimsatte bir kalkdigini bilirim.
Ah ah bu kararsizlik okadar isim var ki en guzeli ozeli olsun istiorumBnm kocam da aynısını demsti:) ama bnm hc aklıma gelmems ti mesela.anlamı da çok guEl azranin.cnm eşin de beğenirse koy bnce içinize sinerse
neden bunu yapıyorlar nasıl bu kadar düşüncesiz boş boğaz olabiliyorlar gerçekten anlamıyorum. Ben hiç bi kadının kendi annesinden şikayet ettiğini duymadım burda şaşıyorum valla.bende fazla cadi olmamaya calisiorum ama bazen insanin canini sikiolar hamile kaldgimdan beri kaynnam bebegime takti kafayi neymis ikiz olsaydi birini ona verrmsm neymis bize guvenemezmis bebegi alir kendisi bakarms mutlu olmam gereken hamileligimi stresle gecittirio.bende dedim senin bna vermemen icin once benim sana vermem lazim dedim sen bbnne olarak bize guvenemiosan ben anne olarak kimseye guvenemem dedim kocamda bu duruma sevinmen lazim dio ccgumu sevio sahiplenio die dio ama ben sevibecek bi taraf goremiorum haksizmiyimm
Çok haklısın canım. Hani sen dogur ben bakarım torununa dese tmm sahipleniyor iyi niyetli falan dersin ama yok ikiz olsaydı yok güvenemem derken abartmış ama sen cvb iyi vermişsin boşver kafana takma canım böyle devam et oda dediğiyle kalsın.bende fazla cadi olmamaya calisiorum ama bazen insanin canini sikiolar hamile kaldgimdan beri kaynnam bebegime takti kafayi neymis ikiz olsaydi birini ona verrmsm neymis bize guvenemezmis bebegi alir kendisi bakarms mutlu olmam gereken hamileligimi stresle gecittirio.bende dedim senin bna vermemen icin once benim sana vermem lazim dedim sen bbnne olarak bize guvenemiosan ben anne olarak kimseye guvenemem dedim kocamda bu duruma sevinmen lazim dio ccgumu sevio sahiplenio die dio ama ben sevibecek bi taraf goremiorum haksizmiyimm
Sağol canım duana amin. Canım benim sadece kemik ağrısı yoktu kemiğin altı su topladı şişti sanki çiban çıkacakmış gibi oldu üzerine basamaz topallar oldum. O yüzden gittim allah kimseye vermesin çok sancı yapıyor. Sanada geçmiş olsun canım.
bende fazla cadi olmamaya calisiorum ama bazen insanin canini sikiolar hamile kaldgimdan beri kaynnam bebegime takti kafayi neymis ikiz olsaydi birini ona verrmsm neymis bize guvenemezmis bebegi alir kendisi bakarms mutlu olmam gereken hamileligimi stresle gecittirio.bende dedim senin bna vermemen icin once benim sana vermem lazim dedim sen bbnne olarak bize guvenemiosan ben anne olarak kimseye guvenemem dedim kocamda bu duruma sevinmen lazim dio ccgumu sevio sahiplenio die dio ama ben sevibecek bi taraf goremiorum haksizmiyimm
Bunlari dien kaynanam canim kendi annem degil kendi annem cok uzakta zaten garibim torunu olacagna bile sevinemio sene anca bir kere goruruz die . kaynanamsa evlermz ayni ilcede olmasina ragmen yanimizda buyumeyecek ya uzagiz dio bende haline sukret sene de bir gorenler var trununu dedim kadin torun delisi cikti basima ya cocuk dogduktan sonra bence bizim asil seruven baslayacak gbi gelioneden bunu yapıyorlar nasıl bu kadar düşüncesiz boş boğaz olabiliyorlar gerçekten anlamıyorum. Ben hiç bi kadının kendi annesinden şikayet ettiğini duymadım burda şaşıyorum valla.
Vayy iyiymsOğullarını sahiplenirler torunlarını sahiplenirler bi de gelinleri sahiplenselerbenim kv de alırım benim yanımda durur diyor eşime dedim annecin böyle diyor diye yok öyle bişi sende gidemezsin çocuğumda dedi
:)Esim fatima diye tutturdu.hc bi ismi beğenmedi en son feyza da karar kilmstk onu begnmsti biraz:)oglusum olcgni öğrendik ahmet olck ti adı o çok önceden belliydi evlenmeden önce koymuş bzmki:)Ah ah bu kararsizlik okadar isim var ki en guzeli ozeli olsun istiorum
Vayy iyiymsseninki iyi demis gerci benimkide ole ccgumuzu verdirmezde yinede bi huzursuzluk olacak hissediorum :)
Ya varya kendi erkek kardesinin ccgu yandi bi kere ne bilim cenesinj vurmus dikis attilar ccuga ne olsa gelinlerine laf solular neymis bakmiomus bilerek yapioms bende kizdim Allah askina dedm hangi anne kendi ccgunun cani hansin ister siz burda ccgun acisini skntisini gormuosnz yine kendisi cekio kimse bilerek bole bisey yapmaz dedim yani anlayacagin ona ole dien yarn bir gun benim ccgada bisey olsa siz bakamionz die hemn almaya kalkar hepimiz duse kalka buyuduk hastada olduk her sey olabilioÇok haklısın canım. Hani sen dogur ben bakarım torununa dese tmm sahipleniyor iyi niyetli falan dersin ama yok ikiz olsaydı yok güvenemem derken abartmış ama sen cvb iyi vermişsin boşver kafana takma canım böyle devam et oda dediğiyle kalsın.
Can'ım en fazla 2-3 kez değiştirilirdi altı..birde zifiri karanlık olmuyor ki bir seferinde kalktığında karanlık oluyor diğerlerinde sabaha karşı oluyor zaten ..eğer oda çok karanlıksa loş bir ışık yakıp onla hiç konuşmadan okşayarak emzirip altı değiştirmek lazım bebekler doğar doğmaz Nasıl alıştırılırsa öyle gidiyor ..denedim başarılı oldum gece uyumayan oyun isteyen yada ağlayan çocuk çok zor olur heleki çalışan annelerde daha zor olur diye düşünüyorum. İnşallah kolaylıkla büyütürüz
Artik dayanamayack kadar olursam al kendin emzir bak ben yatiom derim nasilsa emziremeyip getirecek :)Olur tabi canım şimdi doğum da kv gelecekmiş anneme doğumdan önce giderim demiş. Yani başıma gelecekleri hayal edebiliyorum öyle yapma şöyle yap, şu çıkar bunu giysin blah blah
En rahati sensin ozaman darisi basima artik:)Esim fatima diye tutturdu.hc bi ismi beğenmedi en son feyza da karar kilmstk onu begnmsti biraz:)oglusum olcgni öğrendik ahmet olck ti adı o çok önceden belliydi evlenmeden önce koymuş bzmki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?