bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Benimde ucuk mavi rengte kizima kullandim yine kullanicam.onu boyama imkaniniz yokmu.sprey boyalarla yada yagli boya ahsap boya vs ile hem yeni gibi olur hemde istedigin renk olur.Allah insallah o gunleri gostersin canim.2 cocukla bir baska oluyor ev.bizde ins 3 cocugun tadina varmis oluruz.

Ayy çok güzel bayıldım canım. Allah güzel sağlıklı mutlu günlerde kullandırmak nasip etsin. Çok şanslı bi bebiş olcak:)

Boşver canım gelmesin ben gibi fena olma dünya geçim dünyası he de geç sen kv kp. Ben cadıyım biraz
bende fazla cadi olmamaya calisiorum ama bazen insanin canini sikiolar hamile kaldgimdan beri kaynnam bebegime takti kafayi neymis ikiz olsaydi birini ona verrmsm neymis bize guvenemezmis bebegi alir kendisi bakarms mutlu olmam gereken hamileligimi stresle gecittirio.bende dedim senin bna vermemen icin once benim sana vermem lazim dedim sen bbnne olarak bize guvenemiosan ben anne olarak kimseye guvenemem dedim kocamda bu duruma sevinmen lazim dio ccgumu sevio sahiplenio die dio ama ben sevibecek bi taraf goremiorum haksizmiyimm

Bilmiyorum hiç düşünmedim canım bunu eşime bi söyliyim belki boyarız.bende çok merak ediyorum paşa hareketlenip evde gezince 2 çocuklu nasıl olcak:)) hayırlısı bakalım merakla beklicez görcez inşallah.

Canım çok teşekkürler, çok faydalı bilgiler. Kaydettim telefonuma

neden bunu yapıyorlar nasıl bu kadar düşüncesiz boş boğaz olabiliyorlar gerçekten anlamıyorum. Ben hiç bi kadının kendi annesinden şikayet ettiğini duymadım burda şaşıyorum valla.

Çok haklısın canım. Hani sen dogur ben bakarım torununa dese tmm sahipleniyor iyi niyetli falan dersin ama yok ikiz olsaydı yok güvenemem derken abartmış ama sen cvb iyi vermişsin boşver kafana takma canım böyle devam et oda dediğiyle kalsın.

Canım çok çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Bir taraftan da nazar duaları okusan ayağına, nazar da olabilir. Rabbim iyileştirsin inşallah.

Oğullarını sahiplenirler torunlarını sahiplenirler bi de gelinleri sahiplenseler benim kv de alırım benim yanımda durur diyor eşime dedim annecin böyle diyor diye yok öyle bişi sende gidemezsin çocuğumda dedi

neden bunu yapıyorlar nasıl bu kadar düşüncesiz boş boğaz olabiliyorlar gerçekten anlamıyorum. Ben hiç bi kadının kendi annesinden şikayet ettiğini duymadım burda şaşıyorum valla.
Bunlari dien kaynanam canim kendi annem degil kendi annem cok uzakta zaten garibim torunu olacagna bile sevinemio sene anca bir kere goruruz die . kaynanamsa evlermz ayni ilcede olmasina ragmen yanimizda buyumeyecek ya uzagiz dio bende haline sukret sene de bir gorenler var trununu dedim kadin torun delisi cikti basima ya cocuk dogduktan sonra bence bizim asil seruven baslayacak gbi gelio

Vayy iyiyms seninki iyi demis gerci benimkide ole ccgumuzu verdirmezde yinede bi huzursuzluk olacak hissediorum :)

Vayy iyiyms seninki iyi demis gerci benimkide ole ccgumuzu verdirmezde yinede bi huzursuzluk olacak hissediorum :)

Olur tabi canım şimdi doğum da kv gelecekmiş anneme doğumdan önce giderim demiş. Yani başıma gelecekleri hayal edebiliyorum öyle yapma şöyle yap, şu çıkar bunu giysin blah blah

Ya varya kendi erkek kardesinin ccgu yandi bi kere ne bilim cenesinj vurmus dikis attilar ccuga ne olsa gelinlerine laf solular neymis bakmiomus bilerek yapioms bende kizdim Allah askina dedm hangi anne kendi ccgunun cani hansin ister siz burda ccgun acisini skntisini gormuosnz yine kendisi cekio kimse bilerek bole bisey yapmaz dedim yani anlayacagin ona ole dien yarn bir gun benim ccgada bisey olsa siz bakamionz die hemn almaya kalkar hepimiz duse kalka buyuduk hastada olduk her sey olabilio

Canım işte şu iki saatte bir emzirme olayı var ya, her emzirmede de alt değiştirilir diye düşündüm. Akşamdan sabaha karanlıkta en az 5-6 kez kalkmak gerekir o zaman. Ama gonulll bebek en erken 4 saatte bir emzirilmeli dedi. O zaman zaten karanlık da sorun olmaz. Çok teşekkürler bilgi ve tavsiye için, seninkini de kaydettim

Olur tabi canım şimdi doğum da kv gelecekmiş anneme doğumdan önce giderim demiş. Yani başıma gelecekleri hayal edebiliyorum öyle yapma şöyle yap, şu çıkar bunu giysin blah blah
Artik dayanamayack kadar olursam al kendin emzir bak ben yatiom derim nasilsa emziremeyip getirecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…