bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Selam kasım anneleri. Bende bir kasım annesi olmaya adayım. 35. Yaşındayım. 10 yaşında bir kızım var. İnşallah bir oğlum olacak. Genelde okuyorum sayfayı. İlk 4 ayımda Hematom kaynaklı kanamalarım oldu şuan hamdolsun yok. Bebişimin gelişimi gayet normal inşallah Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip eder. Aranıza kabul ederseniz çok Mutlu olurum.

yok canım yanlış anladın bende kaynanalardan bahsediyorum ne istiyolar şu gelinlerden onu anlamıyorum bizimde annelerimiz kayınvalide sonuçta hiç böyle çiğ konuşmaları yok

Canim surekli altini acma gece.gece altini actinmi bu sefer her gece altinin degismesini istiyor resmen.uyumadan altini temizlersin.kaka yapmadigi surece elleme canim.ilk cocugumda degistirdim gece altini 2 saatte bir emzirdim sonra cok sikinti cektim canim.2. Cocugumda uyanmadikca emzirmedim ve altini gece kaka yapmadikca hic degistirmedim ve cok rahat ettim gece uykusunda.nasipse 3. Cocugumuda ellemiyem gece.birde her mizladiginda lutfen kucaginiza almayiniz.zamanla uykudami mizliyor yoksa gercektenmi agliyor anlarsiniz.karin agrisindan vs mizladiginda tekrar susuyor ve uyuyor.kucaga alistirmamak icin.ilk cocukda insan daha evhamli oluyor 2.lerde tecrube kazaniyor.benden ufak tavsiyeler canim.

Hos geldiniz amiinn Rabbim hepimzn bebislerine daglik versin .senin nasil 1 kasim oluo adet tarihin neydi benim ki bile kasim 12 olarak grunuo

Anladim galiba ordaki bir kasimin biri olan bir degil sanirim

Hosgeldin aramiza.Allah saglikla kucagina almak nasip etsin insallah.

Kiz bebis miydi senin ki? Kizlar daha az hareketli olur diye biliyorum. 65 kilo bise degil benm basladigim kilo :)
Dogrudur cnm da 58le basladim 7kilo aldim daha 16+4um bunun 40a kadar yolu var cnm bakalim nolcak evet kiz dedi doktor ayrintiliyi bekliyoruz kesinlessin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…