bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Büyük ihtimalle bende orda düşünüyorum ekstra bişey olmazsa canım. yenidoğan yoğum bakım mutlaka olmalı tabiki

Artik dayanamayack kadar olursam al kendin emzir bak ben yatiom derim nasilsa emziremeyip getirecek :)
Aman canım o bebişi düşündüğü için öyle davranmıyor bebişi düşünse bebeğe en iyi annesinin bakacağını bilir ona göre konuşur onlar kendi egolarını tatmine uğraşıyo sakın al sen emzir deme senden ayrılsın sana muhtaç olmasın diye mama bile dayar çocuğa sonra aman diyim sabırlı ol zaten ağzının payını vermişsin yine ver olsun bitsin

Çok sağol canım benim, kulağımıza küpe olsun. Tecrübe altın değerinde

Geçmiş olsun canım ayy bende çok zor uyuyorum sıcaktan sanırım bide durduk yere ağlayasım geliyo sıkıyorum kendimi
Bende az önce ağlama seansındaydım çok ağladım ama sonrada üzüldüm kendime acıdım... Şimdi toparlandım biraz sende ağla yoksa geçmiyor o ağlak hal.. Biraz rahatladım

Bende az önce ağlama seansındaydım çok ağladım ama sonrada üzüldüm kendime acıdım... Şimdi toparlandım biraz sende ağla yoksa geçmiyor o ağlak hal.. Biraz rahatladım
Bazi hamileliklerde oluyor bu aglama krizi.kizimda 7-8 saat hic durmadan agladim hic unutmamam.aglamam icin bir neden yok durduk yere agliyorum yemek yerken otururken araliksiz agladim.hamilelik insani cok degistiryor resmen.2. Cocugumda sulu gozdum aman bi da sulu goz olmak istemem.

Hımmm iş yerindeim şuan neysekş o modda değilim yoksa iş yerinde aman allahım ne oldu diye herkes başıma gelir :)

Hımmm iş yerindeim şuan neysekş o modda değilim yoksa iş yerinde aman allahım ne oldu diye herkes başıma gelir :)
Ay tüh olmadı ağlama sakın sık dişini evde ağlarız.. Hatta burdan arkadaşlara da haber salar kasım anaları topluca ağlarız akşam bir ara sen dert etme ben hep hazırım tek korkum oğlum da böyle olmasın

Evet ya ilk oğlumda yoktu benim iyiydim mutluydum bunda çok ağlıyorum o zamanlar gençliktenmiydi neydi bilememişim.. Şimdi herşeye ağlıyorum allahtan raporluydum yoksa anaokulu öğretmeniyim çocuklar falan ağladıkça bende oturur ağlardım herhalde.. Şükür evde kimseler görmüyor

Allah yardımcı olsun canım çok zor şu dönemde hastalık çekmek de atlatmak da
Çok sağol Can'ım bu tonsilit beni hep depresyona sokar zaten birde üstüne tam iyileşme döneminde mantar olunca.. Çok zor oldu gerçekten

Ayy canım evde de rahat yok bana eşim çok dalga geçer diye sıkıyorum dün tv de bişeye duygulandım sık sık öldüm ağlamayım diye :))

Her Seferinde bez değişmiyor ama değiştiriledebilir tabi çocuğa bağlı 5 kez de kalksa ki o kadar olmuyor hadi oldu diyelim loş ışıl tercih edersen sonra yatarken kapatırsan gene sorun olmaz bence .. Uyku anne için önemli ne kadar çok uyuşabilirseniz o kadar çok süt üretimi olacaktır ..15 yıldır çocuk gelişimi üzerine okudum ,yazdım,çalıştım,en iyi formül bu geldi inşallah işe yarar hepinizde ..o günleri hep birlikte görürüz umarım :)))

Okudum canim cogu dogru gercekten.kiz bebeklerde yuruyene kadar elbise sadece gezmeklik 1-2 tane alin demis arkadas katiliyorum ona.emekliyemiyor cocuk elbiseden.taytli takim emeklerken cok kullanisli dizlerinin kizarmasini onluyor.

Benim oğlum olacak kısmetse benim bi arkadaşım doğum yaptı o bana hep tulum önerdi çok kullanışlı oluyormuş beli açılmıyor dedi bende tulum aldım beğendikçe brkaçtane şimdi tereddütte kaldım aslında bizim bebekler kış bebeği tulum daha ii değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…