bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ya çok kötüyüm ne olur bilgisi olan var mı
Yani çok belli değil ama kum döküyorsun gibi ..böbrek ağrın filan varmı ki ? tahlil yaptır doktora git bence hayati birşey değil bebeğe etkisi olmaz sanırım ama seni zorlar

Canim citcitli badi kullanirsin.zaten 6 aya kadar pek donmedikleri icin gece acilma vs olmuyor.tulumda bir zamn sonra olmuyor.citcitli badi kullanirsan herseyi giydirebilirsin canim.

Buyuk al azcik yazin bir tek bunlari giydirirsin insallah.gule gule giysin fistiklar.
9 aylik olur degilmi canim digerinide 12 aylik dusundum sagol canim bu aylarda 20 ekimde dogarsa 20 haziranda 8 aylik oluyorlar canim

Boyle esprili kiyafetlere bayiliyorum ya ben de aldim bi kactane gule gule saglikla giysin minnoslar :) ins dogup giydigi fotolari da paylasmak nasip olur canim :)
Amin insallah o gunleride yazisiriz burda canlar linke tikla fiyatlar uygun 5 tl indirime girmis canim cok cesit var

Canim lisede yoksun, bilgilerini verirsen hemen eklerim :)
Ekliyim kuzum @suheylaadaylmz di nickim degisti bebein ismi deniz kizsa da erkeksede olcak cinsiyet net degil ptesi bida gitcemm ptsi cinsiyeti net bildirirm
Aaa simdi gordum duzenlemissin kuzum ismini de ekle olmazsa kuzucumun yine cinsiyet bilgisi veririm ptesi ben tatlim benimm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…