bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

İnşallah canımmm, çok sağol

Burdaki civil de gordum oyle esprili cit citlilari insallah netlesir de cicileri alirim bombos dolabi dolar kuzumun
Daha bende hiçbişey almadım canım ramazandan sonra dolap yaptırcaz odalarına. Sonra birgün çıkarım çarşıya herşeyi alırım hemen hemen eksik çıktıkça tamamlarım 2. Olması nedeniyle tecrübeliyiz doğuncada bependikçe alırız daha. Zaten ablasından bi çok şey kaldı unisex kundak alt açma puset ana kucağı vs iç çıtçıtlı da çok var az alırım o yüzden. Gezmelik alırım galiba paşama daha çok.

Aynen bitanem cogu seyi yesyeni duruo adanin herseyi de almisim adaya ki bi kiyafet bi uyku seti filan alcaz bakalim

Kizlaaar yaaa sunlara bakinnn alasim var kendimi zor tutuyommmm ama ya bebis erkekse dur diyom frenliyom ptesi ogren oyle al...
Allahım allahım süslü Pakize yapcak bu kızı. Başınada şapka değilde bant olsa çok hoş olur bence. Kızlara çok yakıştırıyorum. Sonra giydirince foto at bi kalım fotoya tu tu tu tu maşallah diyelim.

My moonlight bi oglum olsaydi bu hastane cikisini alip giydircektim ruyamda bile gormustum ablaminda kizi olunca kaldi icimde sen al giydir oglusuna bana da resim yolla olmaz mi
Oy kuzum benim o kalbini yerim ben. İnşallah denk gelirse alıyım canım. Ben internetten alışveriş yapmıyorum canım. Ama bunu gördüğüm zaman senin için alıcam söz bu olmasa bile süpermen damgalı buna benzer bulursam alcam senin için:))))

My moonlight bi oglum olsaydi bu hastane cikisini alip giydircektim ruyamda bile gormustum ablaminda kizi olunca kaldi icimde sen al giydir oglusuna bana da resim yolla olmaz mi
Canım net değil ya belki pzt erkek der doktor sen alırsın oğluşuna allah bi paşada sana nasip etsin inşallah.

Üstteki çıt çıtlı çok hoşmuş canım:)))

http://www.bebecimo.com/bebek-giyim-urun/41_kere_masallah_3lu_takim-2555/1346
Canım buda benim çok hoşuma gitti erkek anneleri bakın isterseniz
evet yaa cok hoslar 41 kere massalah cok hos canim bir adet siparis versek kalitesini test etmis oluruz ben simdilik 4 cit citli siparis edicem esimde begendi watsaptan attim resimleri bayildi babasinin bitanesi yaziyor ya birde benim babam bir baska cok begendi esim 4 adeti alalim kalitesine bakarim tulumda alirim cok tatli ve uygun fiyattalar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…