bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Sağol cnm Ahsen ismi hakkında güzel yorumlar duyuyrm ciddilesmeye başladı bakalm :). Bu arada küçük gorumcemn adı Ayşe berra işim konusuna dikkat ederler ama bilemiyrm cnm duymamstm daha önce.
Bu arada bugün Aysel hnma gittim.yediklrmi yazdm ya protein az aliosn dedi.haftaya detaylidan sonra gel sonuca göre diyetisyene gondercm belki seni dedi.Her hafta doktora mı gitcez yaa Hemen cikio sonuç alıp gel dedi ama bilemedim bende.Sen ne zaman gitcksn bi daha cnm ona göre randevu alayım diorm ama bilemedm de

Sipars verip gelen elbiseler cok guzel ve kaliteli canim neden alisveris yapmiyorsunki cok guzeldi penyesi hosuma gitti aliexpresten almistim oda 1 ayda geldi yabanci ulkeden ettik siparis

Haftaya çarşamba sabah 10.40 benim randevum.Yani detaylidan sonra tabiki kendi doktorun bakması gerekir.Her hafta doktor durumu yok.Öyle denk gelmiştir. Detaylı vs. Yüzünden. Eğer 10 gün içinde randevu alırsan para odemiyorsun.Bilgin olsun.
Bu arada protein çok önemli hergün yumurta haftada 2 3 gün et veya Kıymalı sebze yemeği 1 veya 2 gün balık çok önemli. Tavuk organik köy tavuğu olmadığı sürece yeme.

Tamam bitanemmm insallah bulabilirsinn

Kızlar merhaba girip okuyorum ama aktif bir şekilde yazamıyorum iş yoğunluğu cocugum derken hiç halim kalmiyor hamilelik yoruyor çok. Ayrıntılı ultrosona girdim dun allaha şükürler olsun beklediğimiz gibi ciddi sorunları goremedi ilk taramada. Yalniz sol el 3 ve 4 de parmakları ayırmayı yapışık gibi geldi 3 kere baktı. Böbreğini ede biraz genişleme var dedi ama canini sikma geçer bazen rastlıyoruz erkek bebeklerde dedi. Haftaya tekrar bakacak. Hala cvs nin kesin sonucu çıkmadı tam 1 ay oldu hala hiç alışveriş yapmadım. Yapmaya başlanmış hayırlı olsun.birde saç boyatan arkadaşlar ne yapmayı düşünüyorlar acaba ?

Tavuk zaten çok sevmiorm cnm.yumurta hiç yemiorm.balık Evde pisirmiorm çok da dikkat edemiorm.bilmiorm bakalım nasıl olcak.aynen cnm öyle denk geldi ama ben bayramdn sonra gideyim diorm.Aylin Hnm da öyle çağırmsti.Çünkü o zaman şeker yüklemesi muhabbeti olcak galiba.haftaya gitcem iki hafta sonra bi daha cagircak.ondan bekliim ben en iyisi.detaylinn sonucnu da o zaman gosterym.Dur ya da ben randevu olayım da nolur ne olmaz.Allah korusun bi sıkıntı olursa Hakan bey de söyler zaten.sıkıntı olmazsa gitmem.çok tembelim bu aralar

Gozunaydin cnm. CVS in on sonuclarinda birşey ciktimi peki

Gozun aydin canimm ins cvs sonuclariniz tertemiz gelir

Canını sıkma canım düzelir parmaklar falan haftaya gittiğinde daha iyi haberler duyarsın alışveriş bakıyorum fikrim ne alacağım belli ama daha bekliyorum bende bir daha ki gidişine kesin kız desin alacağım beğendiklerini ç oğluna kız demişti sonra erkek dedi almıştım ilk çocuk heyecanı hastane çıkışı battaniye pembiş pembiş kıyafetler verdim hep kızı olacaklara o yüzden bekliyorum Rabbim sağlık versin canım gerisi kolay

@Aydede88 bi oglum olsaydi bu hastane cikisini alip giydircektim ruyamda bile gormustum ablaminda kizi olunca kaldi icimde sen al giydir oglusuna bana da resim yolla olmaz mi

Bende hep tersini görürüm rüyamda iki bebeğimi de erkek görüyordum 2. Kızım olacak.Allah gönlünüze göre versin sağlıklı olsunlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…