bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bende tutamıyorum ama şu son günleri tutmak istiyorum olmazsa dediğin gibi kısa günlerde kaza ederim

Bazıları tamamen tutuyor onlara çok özeniyorum ama yapacak birşey de yok..bende 2,3gün tutmak isterdim ama zaten hep yatıyorum bu sefer kızımla ilgilenemem

Canim sen naptin cinsiyetin kesinlestimi tatlim 17+ haftadasin saglikla kalin
Sağol :)) pipi görmedik pozisyon vermiyor secde halinde sürekli ama doktorumuz hala kemik yapısı erkek diyor bilmiyorum artık bende anlamadım bayramdan sonra artık gösterir herhalde

Sağol :)) pipi görmedik pozisyon vermiyor secde halinde sürekli ama doktorumuz hala kemik yapısı erkek diyor bilmiyorum artık bende anlamadım bayramdan sonra artık gösterir herhalde
Detaylida netlesir 20+ haftada saglikla gelsin bebisin

Sipars verip gelen elbiseler cok guzel ve kaliteli canim neden alisveris yapmiyorsunki cok guzeldi penyesi hosuma gitti aliexpresten almistim oda 1 ayda geldi yabanci ulkeden ettik siparis
Bilmiyorum canım alışkanlık işte. E bebek panço civil H&M Lcw mağazası var burda internette beğendiklerimi bulup alıyorum oralardan alıyorum görerek dokunarak bakarak bazen işhanlarındaki dükkanlardan alıyorum buluyorum yani güzel şeyler:)))) sende güle güle giydir canım:)))

Hee yavv benim merakim halen cinsiyeti bebisinin aslinda
Yaaa ikinizi de merak ediyoruz ya göstermiyor sıpalar:)))) naza çekiyorlar altın istiyorlar zaaar:)))) hani bizde vardır yüzükleri makas kesmiyor:)))) pastayı bıçak kesmiyor:))))) kınada gelin avucunu almıyorlar:))) altında yükseldi napsak acep

Tovbe bismillah o ne bicim.ruya oyle dua et uyu guzelce hic bisey cikmiycak biz biliyoruz dmi My moonlight sadece hayirlisiyla cinsiyeti de netlessin kuzucugunun boyle dusun bisey cikmiycak

Ay ne biliyim bence popolarina saplak istiyo veletler gorur gununu o deniz dogsun poposunu isircam ne kiymetli kukun varmis acip gostermedin bi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…