bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Mcada canım geçmiş olsun arada bana da oluyor o durum. Geçen kan tahlili yaptırdım şeker alt sınırdan düşük doktor arada fenalaşır gibi olursun dedi evet bi an da el ayak kesiliyor soğukluk oluyor dedim aç kalma sürekli arada bişiler ye dedi. Ben evden kuru üzümü falan eksik etmiyorum o an da en tatlı ne varsa onu atıp ağzıma uzanıyorum. Sen yormuşssunda kendini ani şeker ya da tansiyon düşüklüğü olmuştur dikkat et kendine

Berbatti canim halen kendime gelemedim.

Ne zaman esimin akli basina gelir bilmiyom esimin umarim cocuklarimizi biz daha akli basinda egitiriz

Haaaa şimdi okuya okuya anladım. Kız benim kız zeynep. Sende onun adaşı zeynep. Şimdi oldu. Hay benim kafama eeee yaren kim ozaman

tebrikler
Yaren yok yareni unut şimdi onu anlatsam çıkamayız içinde
ben yanlis hatirlamiyorsam esinle arkadas iken kiziniz olursa adini yaren koymayi dusunuyordunuz degilmi :)

Bilirim canım dikkat et kendine. Yavaş yavaşta halsizleşmiyosun bi an da geldiği için hemen fenalaşıyor insan. Tok da olsan arada ağzına at bişiler
Cok sagol bitanem kahvalti yapmistim ama ben niye boyle oldu anlayamadim ölüyorum tamam dedim bitti gozlerim karardi resmen

ben yanlis hatirlamiyorsam esinle arkadas iken kiziniz olursa adini yaren koymayi dusunuyordunuz degilmi :)

uykusunu alanla almayan bir mi
Evet canım nişanlıyken askere gitmişti asker yareni diye diye yaren dedik kızımız olursa ileri de diye

Cok sagol bitanem kahvalti yapmistim ama ben niye boyle oldu anlayamadim ölüyorum tamam dedim bitti gozlerim karardi resmen

Canım kahvaltı yapsan da belli şeker dengesi var mesela benim böyle olunca ne yesem fayda etmez hala devam eder o halim. Anca tatlı yemem lazım. Anlattığına göre kan şekeri düşmesine benziyor.
Ben de arkadaşlar kahvaltıya gelecekti bi yandan hazırlayıp bi yandan atıştırıyordum ama bi an da soğukluk geldi dermanım kesildi gözüm zaten hemen ayaza gitti bayılcam galiba ateşi kapatayım diye masadakilerden yedim yok hala aynı kuru üzüm yedim kendime öyle geldim

Kızlar selam :) doğuma 4 buçuk ay kala çocuk Gelişimi ile ilgili kitaplar okumaya başladım :) bunların hepsini nasip olursa Kasım ayına kadar bitirmeyi planlıyorum :)Eki Görüntüle 1851696

Bende niyet etmiştim hala da alacağım. Şuan aklımda olan ilk kitap çocuk mahremiyeti. Bakalım hala almaya niyetim var

Zaten dr kalsiyumla magnezyum takviyesi yapar canim.bende kullaniyorum.birseyi fazla tuketince tiksinirim bende.tiksinip hic yiyememektense bence azar azar tuket
Cnm bana kalsiyum takviyesi vermedi kemiklerm çok ince benim bi de çok ağrı var magnezyum verdi ama hala kramp ağrı devam ediyor süt yoğurt ye diyorlar ama ben fazla yiyemez oldum

KIZLAR YAA ÇOK MORALİM BOZULDU 74le HAMİLE KALDIM BUGÜN TARTILDIM 78.7 OLMUŞUM VE 1 HAFTADA ALDIM 2 KİLOSUNU AYAKLARIM ACAYİP ŞİŞİYO BÖYLE HAFTADA 2 KİLO ALIRSAM NAPARIM BEN DAHA 19 HAFTA VAR NE YEMEK İÇMEK LAZIM KİLO ALMAMAK İÇİN 5 AYDA 5 KİLO ÇOK BENCE

canim iyi olmaniza cok sevindim rabbim yardim etsin ev tasima olayi cok zor yaaa sinavinda insallah iyi gecmistir canim bizler iyiyiz sukur canim detayliyida saglikla atlattik birde kan verdim oda temiz ciktimi sukur kan tahlilini gecmiste kizamik falan gecirdimmi diye bakiliyormus ilk defa duydum oda saglikli sonuclanir insallah saglikla kalin canim

Enfal97 cnm ben bu enfeksiyon yüzünden bebeğini kaybedenleri duydum ve evham yapıp idrar tahlili yaptırdım dahiliye de. Küçük bi iltihap çıktı doktor ilaç verdi ama kendi kadın doğum doktorum ilacı alma bol su iç su ile halletcez iltihabı dedi ama ben öyle çok aşırı su içemyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…