bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Cnm bende aynı dertten muzdaribim 63 kilo ile hamile kaldım 53 ile evlendim 1 yıl olmadan 10 kilo aldım ve en kilolu halim bu vakte kadar 63 kilo vermek isterken hamile olduğumu öğrendim ve maalesef 10 kilo fazlam ile hamile kaldım şimdi 19 haftalik hamileym 68 küsür oldum öyle ağır geliyorum ki kendime 10 dakka yürüsem ayaklarm ağrıyor eller ayaklar şişti diyetisyene gideceğim ama ramazan da uyum sağlayamam diye düşünüyorum ramazan dan sonra gitsem kalan 2 ay tatile gideceğiz son 3 ay bari dikkat edeyim

Cnm bana kalsiyum takviyesi vermedi kemiklerm çok ince benim bi de çok ağrı var magnezyum verdi ama hala kramp ağrı devam ediyor süt yoğurt ye diyorlar ama ben fazla yiyemez oldum
canim sut yogurt tuketemiyorsan bunu yazdir saglik ocagina canim

Sağol cnm hamilelik de gönül rahatlığı ile kullanabilirm demi bunu

Canım bende süt ürünleri kullanamıyorum deyince bana da bunu yazdı doktor için rahat kullanabilirsin. Ben çözelti içemediğim için kullanamadım ama için rahat olsun hem D vitamini hemde kalsiyum kemiklere en iyi gelen 2 vitamin

Bende öyle ideal kilom 63 ben 74le hamile kaldım en çok kilo son 3 ay alınıyomuş bide sıcaklarda çok şişkinlik yapıyomuş kilo almasan bile ödemden kilon artıyomuş napıcam hiç bilmiyorum

Bende öyle ideal kilom 63 ben 74le hamile kaldım en çok kilo son 3 ay alınıyomuş bide sıcaklarda çok şişkinlik yapıyomuş kilo almasan bile ödemden kilon artıyomuş napıcam hiç bilmiyorum
Tuz yeme diyo annem ödem yapıyor diye sanırım tuzdan uzak durmak biraz faydali olabilir

Kızlar selam :) doğuma 4 buçuk ay kala çocuk Gelişimi ile ilgili kitaplar okumaya başladım :) bunların hepsini nasip olursa Kasım ayına kadar bitirmeyi planlıyorum :)Eki Görüntüle 1851696
Maşallah Can'ım okuyup bizede özellikle tavsiye edeceğin varsa bizde okuyalım inşaallah.. Gerçi benim büyük ergen tiriplerine girdi geçen gün odasındaki halıyı beyenmiyormuş paşam, oldu canım dedim bizim senin yaşta odamız mı vardı kanepede kıvrılırdık üç kardeş hıh..
Can'ım idrar tahlili verdim temiz çıktı hatta kültür de verdim oda temiz zaten ağır antibiyotik kullandığım için iltihap olma ihtimali yok benim şikayetim mantar.. Aşırı kaşıntı yapıyor oda antibiyotik rahimde ki zararlı bakterileri öldürürken faydalıları da öldürüyormuş böylece mantar oluşuyormuş.. İdrar yolu iltihabı çok riskli olduğunu duymuştum o yüzden hiç belirti yokken bile gidip tahlil yaptırıyorum..çok şükür su içiyorum bol bol hatta yemek aklıma gelmiyor.. Birde kilo almaya başlarsam Mutlu olacağım

Arkadaşlar dün doktor baba elevit verdi elevit Hakkı'nda internette baya haber okumuştum içerisinde donuz ürünü var diye firma yalanmamış haberi yani kabul etmiş.. Siz ne kullanıyorsunuz decavit de sanırım benzer bir ilaçmış onu mu alsam diye düşündüm

Decavit kullanabilirsin maalesef elevit dediğin gibi..

Odemdir canim bende ilk cocugumda oyleydim ucan balon gibiydim simdi eski kilomdayim

Ada da elevit kullandim bu bebiste decavit veediler canim sanmam ya domuz urunu olcagini

gordugun ruyalari tersi cikar bebisin saglikli annesi birde cinsiyetini ogrendinmi tam olur minnosun persembe gunu saglikli sifali haberlerini birde cinsiyetini ogrenirsin hayirlisiyla insallah dua ile ...ecmain..
Amiiiiin canim insallah....... :)
Bu arada bi sitenin linkini vermişsin ya gercekten fiyatlar cok uygun geldi bana da.

Ben de elevit kullanıyorum canım. Araştırmıştım, kullandıkları şey çok işlem görüp, başkalaştığı için kullanılmasında dinen sakınca yok diye bir yazı okumuştum. Ama için rahat etmiyorsa içme. Ben Decavit'in de ondan farklı olduğunu sanmıyorum.

Son düzenleme:
Valla canim kadir gecesine kadar burdaymisiz, yani cumaya kadar, zaten sali da bayram.
Bayramda da burda kaliyoruz hep, bayram bitimi de kaynimin dugunu var. Dugunden sonra kayinvalidemler evi gelinle damada birakcak, gorumcem cocuklari falan da bende kalirlar birlikte.
Yorucu ve sıkıcı gunler beni bekliyo
Ama insallah ayin 15i civari da izmire yola cikiyoruz :))

Decavit kullanıyorum canım. Elevitle ilgili şüpheler var yalan karalama diyende var şüphe de kalmaktansa decavitte aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…