bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar ben yoğurt tüketiyorum ama et tavuk balık tüketemiyorum.bınun için kullanmam gereken ilaç var mı bilginiz var mı?
yogurt sut icin calsiyum +d3 karsiliyor et tavuk balik icinde balik yagi tuketmelisin birde findik ceviz bademde tukete bilirsin et tavuk yerine gecer canim

Son düzenleme:
Kadir gecesine kadar burdayiz. Ardindan bayram... Bayramlarda da hep kayinvalidemlerde kaliriz biz
Sonra da dugun var bayram bitimi, misafirler bende kalcak falan...
Esime diyorum bak zaten sene boyunca ya annem ya annen bizde cocuga bakmak icin, hic basbasa degiliz. Simdi 2.bebegimiz geliyo, yine tek basimiza olamicaz. Kendimize ait gecirebilecegimiz son zamanlar, sen hic bunu dusunmuyo musun diyorum
Cok yalniz kalmak istiyosan izmire gitmeyelim dedi bana, senede 1 kere gidiyorum zaten memleketime, o da kaldigim anca 20-25 gun...

Allah razı olsun Canım cevabın için..
içim rahatladı fındık ceviz tüketiyorum çok şükür

Canım Ikra meyra nın dediklerine ek olarak kuru bakliyatta da protein var bende aşırı et düşkünü biriydim ama hamilelikte hiç yiyemedim hemşire o zaman bakliyat ye demişti

Yok Canım bakliyatta yiyemiyorum zorluyorum kendimi ama 1 kaşık zor yiyorum.

Bende yeni yeni yemeye başlıyorum bu haftalarda dönersin yemeğe. Bende hiç bişi yemiyordum hala da tam yiyemiyorum doktor 5. Aydan sonra geçmesi yönünde umutlu bakalım. Ben ramazanda eşimle iftar sahur yaparken yemeye başladım 3 kilo aldım hatta

Kızlar teşekkür ederim cevaplarınız için oğlumda bana elevit vermişti doktorum ama hiç kullanmak istemedim çünkü doğal yoldan almaktan yanayım çünkü ozaman kilo alımım normaldi şimdi alamayınca mecbur kullanmak zorundayım iştahım da yok

Kızlar lütfen bilen biri cevap versin 2 gündür karnım gerginleşıyor taş gibi oluyor bir süre sonra düzelıyor nedenini bilen varmı

Ben normalde de kurufasülye nohut yiyemezdim o yüzden yiyeceğimi sanmıyorum.ben 2-3kilo verdim daha verdiklerimi alamadım aslında 1 aydır iştahım iyi ama işte herşeyi yiyemiyorum kızımda benim gibi seçici yemek konusunda.

Canım yemek seçiciliği bende de var bende sebze yemem mesela. Gerek ilaçla gerek başka gıdalarla tamamlarız eksikleri

Kızlar lütfen bilen biri cevap versin 2 gündür karnım gerginleşıyor taş gibi oluyor bir süre sonra düzelıyor nedenini bilen varmı
Canim bizdede oluyor gaz olabilir bazen hazmedemiyorsun yedigini sertlesiyor birde kabizlik varsada olur o zaman kayisi erik kurusu cekirdekli siyah uzum hosafi yap gunde iki kase ic

Hosaftada minareller var kayisi kurusu siyah cekirdekli kuru uzum siyah erik kurusu hasafini yap icerisinede son 5 dakk kala cubuk tarcin at canim gunde iki kase icersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…