bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hosaftada minareller var kayisi kurusu siyah cekirdekli kuru uzum siyah erik kurusu hasafini yap icerisinede son 5 dakk kala cubuk tarcin at canim gunde iki kase icersin

Çok sağol canım mesajlarımı okuyup yardımcı oluyorsun Allah razı olsun senden ve diğer arkadaşlardan deneyeceğim bunuda

Kızlarr ben yeni bir soru ile karşınızdayım :) bende 3-4 gündür rahim ağrısı gibi ağrı var hafif.böle sanki genital bölgenin iç kısmında hissediyorum.beş on dk bir hafif hafif huzursuz ediyor.dün doktora gittim herşey normal rahim ağzı uzunluğunda normal erken doğum ağrısı falan deil ,bebek baskı yapmaya başlamış ondandır dedi yolladı.ama ağrı hafifte olsa huzursuz ediyo.varmı rahim adet ağrısı gibi ağrısı olan.sanki kalça içi ağrıyo...

Yumurta hiç yemiyor musun
Çok kızdım sana...randevudan niçin kaçıyorsun onu da anlamadim.Herkes bahane eder aman gideyim de göreyim bebeği diye.Hadi ama zeynep tembelleşme valla kızıyorum bak...

Kiss Dün bi ümitle gittim bebeğimi görcem die.3.lu testin sonucunu goturmstm.ultrasonda bakmadık.kalabalıktı yine bende bişey diyemedm ondan goremiicksm Neden gideyim dedim yani
Yumurtayı da bebekken uydurmuş annemde en son 8 10 yaşında sarısını yediğimi hatrliorm.Hiç yemiorm o dönemden beri

Kızlar facebookta hamilelik sayfasından bi yöntem öğrendim.biyerde paylaştım ve 100 kişi yorum yaptı 95 ininki dogru cıktı.doğum yapmıs olanlar bile hesapladı doğru cıktıformül şu : yaşınız la hamile kaldıgınız ayı toplayın. cıkan sayıdan 9 cıkarın. sonuc teksayı ise erkek , çift sayı ise kız

(yaş) + (hamile kaldıgınız ay) - (9 )

bunu bir topikte gordum sizlerede paylasayim dedim annisler cinsiyetini ogrenen veya ogrenmeyenler dogrumudur sizce

(24+2)-9= "17"
teze göre doğru

Son düzenleme:
30+2-9=23 ( teze göre erkek olmalı) ama benim prensesim geliyooo :) kızım çin takvimi rus takvimi ne varsa hepsini çürüttü :)

25+2-9=18 doğru kızım olacak

buraya gore erkek bakalım cuma ogrenecegiz.Kızım hep anne kardesim olacak ismi Elif olacak diyor soyleten Rabbim hayirlisi bakalim.

Duymustum bunu bende hesapladim 20 cikti kiz bebisimde bende dogru cikti :)

A
benim ki beden tutmadı 34 yaşım martta hamile kaldım 28 yapıyor ama cinsiyetimiz erkek

29+2-9 benim tutmadı. Oğlum olacak çünkü. Ama rus ve çin takvimi tuttu bende de ikisi de erkek diyordu

Kızlar ayrıntılı USG yi doktorunuz mu istedi yoksa kendinizmi gittiniz. Benim doktorum bayram sonrası ayrıntılı bakicaz dedi ama radyolog daha iyi diyorlar 2 dk bakıp gönderecek mi beni acaba??? Ne yapsam bilemedim

Ayyy eyvah eyvah allah yardimcin olsun neyse sik disini 2 hafta daha

Kızlar ayrıntılı USG yi doktorunuz mu istedi yoksa kendinizmi gittiniz. Benim doktorum bayram sonrası ayrıntılı bakicaz dedi ama radyolog daha iyi diyorlar 2 dk bakıp gönderecek mi beni acaba??? Ne yapsam bilemedim

Ben tarama testlerini yaptırmadıgım için ayrıntılıyı önerdi ki bende ayrıntılı istiyordum benim doktorum kendisi yapmıyor. Radyoloji ve perinatoloji doktorları yapıyor ayrıntılı ultrasonu. Bende radyolog ya da perinatolog farkeder mi dedim. Biz nasıl kadın dogumcu ama alanımız tüp bebekse tercihimizde perinatolog dedi. Ama iyi bir radyoloji doktoru bulursan o da olur dedi. Ben perinatolog dan randevu aldım radyoloji doktorlarının fiyatları daha uygun

Ozaman benim doktor sadece yüzeysel muayene edip gönderecek.

29+2-9 benim tutmadı. Oğlum olacak çünkü. Ama rus ve çin takvimi tuttu bende de ikisi de erkek diyordu
30+2-9=23 ( teze göre erkek olmalı) ama benim prensesim geliyooo :) kızım çin takvimi rus takvimi ne varsa hepsini çürüttü :)
Yasin kacsa onu hesaplican 30 gireceksen 30 hesaplamican 29 hesaplican canim subatta hamile kaldiysan martta ogrendigsen subat diye hesaplican canim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…