bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Benımkıde radyolog baktı kendimde eski radyoloji. Çalışanıyım radyoloğun bakmasıda tercihim olurdu çünkü tüm insan anatomisini iyi biliyorlar doppleri radyolog yapıyor sonuçta yani plesantadan geçişi rahimin kan pompalama hızına kadar bakıldı buda radyoloğun alanı

Yas 25+ 2 (subat)-9=18 e kiz diyo bacim benimkine

Ablamin ki de erkek cikiyo buna gore yok kuzum ablaminki %100 kiz

Tabi ki kuzum herkezde cikmayabilir ama paylasimin icin cok tesekkur ederiz
Ne demek canim ben tesekkur ederim ogrenemeyenler icin paylastim ogrenenlerde test etsin istedim tutanda oldu tutmayanda iki gunun kaldi iple cekelim o gunu canim :)))

Yasin kacsa onu hesaplican 30 gireceksen 30 hesaplamican 29 hesaplican canim subatta hamile kaldiysan martta ogrendigsen subat diye hesaplican canim :))
Ama ben martta hamile kaldım son adet tarihim 21 şubat şubatta kalmam imkansız yaşım bu arada mayıs ayından sonra 34 oldu acaba 33 mü desem 82 doğumluyum ben de

Ama ben martta hamile kaldım son adet tarihim 21 şubat şubatta kalmam imkansız yaşım bu arada mayıs ayından sonra 34 oldu acaba 33 mü desem 82 doğumluyum ben de
Evet 33 canim hesaplican martti eklicen birde sat 20 subat sonrasi marti eklicek hesaba

sağol tatlım :) oh maşallah maşallah :) o kızamık fln olan testten kendi doktorum değil de mecbur gittiğim doktor yapmıştı bana da.. sonucuna da sadece iyi dedi, şu olu bu olur bişey dememişti :) pazartesi kontrol var bizimde.. en son 17 mayısta gitmiştim, çok özledim oğluşu, biz de iyi haberler getiririz size inşallah :)

Saglikli sifali mutlu huzurlu haberler alirsin insallah saglikla kalin tatlim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…