bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
ben de tombileşenlerdenim, gerçi kilo çok almadım ama karnım 7 8 aylık gibi görünüyor ve zaten büyük olan basenlerim de büyüdü dikkat etmem de çok zor doğrusu, akşam erken yiyorum, sindirimi rahat olsun fazla kiloya dönmesin diye.. ama bu hafta ikidir sabahın 5inde açlıktan uyanıyorum ve öyle böyle değil, açlıktan geri uyuyamıyorum düşün bu sabah da geri uyumaya çalıştım yok mümkn değil, 7de kalktım sokak sokak ekmek aradım saat 8de bi yerde önceki günden kalan ekmek buldum onu aldım da kahvaltı yaptım korkumdan her gittiğimde şekerime baktırıyorum ama bu sefer durum daha da fena, pztsi yine ölçtürcem inş.. uzun uzun anlattım demem o ki dikkat de edilmiyorki ben anca doğumdan sonra diyet işine girerim heralde

Ben doktorla görüştüm radyoloji uzmanı nda yapabilir sikntı olmaz dedi esenler medipol olur mu dedim olur dedi esenler medipolde yaptıracağım ınş canim

Hamile kaldiginda yasi kacti canim mesala mayista 25 yasina gireceksen subatta hamile kaldin 24 hesaplican tatlim :))
25ti canim. Eylül de 26 olacağım. Şubat ayında hamile kaldım 25 yaşındaydım yani :) hatta 29 şubatta teste çift çizgiyi gordum. Hey gidi günler

Evet doğrudur ama perinatolog da bunun eğitimini alıyor radyolog inceleme yapar ama sorunlu gebelik takibini de perinatolog yapar. Allah göstermesin bi sorun olduğunda takibini perinatolog yapar.

Benim tek sayı çıktı canım. Doktor erkek demişti

Senin noktalama işaretlerine benim uykuda eklenince içinden çıkılmaz bi hal aldı sabahda iyi gülcekler urashaa özellikle. manşet olduk
Hahahaha yaaa ohh olsun size işte :) benle dalga geçer geçer misiniz yaren92 hanım beterim @Aydede88 gelir bulur seni

Görevliyim ben yarışta sabah 5 küsür kalkış bütün gün yarış akşam küt yatış:) pazartesi döncem aranıza inşallah

@Aydede88 seni aratmadı gece pazartesi dön aramıza sana bi şarkıyla duygularımı dile getirmek istiyorum geri dön geri dön ne olur geri dön

Ay bu kocam beni deli ediyo yaaa her yerim şiş annesininde şişmiş bi anneme gidelim diyo bana yahu ayaklarım balon olmuş beni önemsemiyosun anneni düşünüyosun ne zaman büyücek bu kocalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…