bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ikra meyra canım zaten benim Çin takvimi Rus takvimi senin ve ay dedenin yorumu hatta şimdi bu verdiğin formül hepsi kız diyor ama doktor erkek diyor hatta bana pipisini gösterdi ama ben pek bişey anlamadım aa evet dedim anlamış gibi.. Oyüzden ben istisnayım arkadaşım

Evet adanada yerleri canim real yolu uzerinde birde buna bak canim onlarin tasarimi Eki Görüntüle 1851531
Adı ne buranın canım hiç dikkatimi çekmedi real yolunda çocuk mağzası. Bende kadınlar pazarına bakacam çarşamba günü orada da böyle süslü puslu bebiş kıyafeti şekerler falan satılıyormuş diye duydum

Sağol :)) pipi görmedik pozisyon vermiyor secde halinde sürekli ama doktorumuz hala kemik yapısı erkek diyor bilmiyorum artık bende anlamadım bayramdan sonra artık gösterir herhalde
Sen yine de bekle bence kemik yapısı iri bir kız da olabilir sonuçta inşallah birdahakine gösterir Rabbim gönlündelini versin

Evet ya şu H&M'yi bende bulamadım Mersin'e bir gittiğimde orayada bakacam forumda vardır büyük ihtimal

Evet doğrudur ama perinatolog da bunun eğitimini alıyor radyolog inceleme yapar ama sorunlu gebelik takibini de perinatolog yapar. Allah göstermesin bi sorun olduğunda takibini perinatolog yapar.
Evet canim beni. Takibinde perinatolog yapıyor. Allah göstermesin kimselere normal dr baksın

Kızlar bu arada oğlum şu cicegi geçirdi benim cok da ağır atlatiyor ilk 4 gun hiç uyumadım şimdi kaşıntı gecti de rahatladım. Çok salgının aman dikkat edin. Geçirmeyen anneler için tehlikeli imiş. Dr söylediğimde geçirdim dememe rağmen panik yaptı gerekli testleri istedi. Aman dikkat edin bu aralar. Insallah bende de sıkıntı yaratmaZ

çok geçmiş olsun. inşallah çabucak atlatır.

My moonlight nin kızı da geçirmişti . Hamilelikte dikkat etmek gerekli kızına da geçmiş olsun canım

kızlar beslenme düzeniniz nasıl? gün içinde neler yiyip içiyorsunuz?
ben sabah aç karna 1 hurma 1 ceviz
kahvaltıda peynir, zeytin, tahin-pekmez, yumurta(her gün olmasa da), domates, salatalık
arada 1 meyve+ 4-5 çiğ fındık, 4-5 çiğ badem
öğleyin bir tabak sebze yemeği
arada 1 meyve+ 1 kase yoğurt (semizotu ya da salatalık ekliyorum)
akşamları da et (haftada 3 gün) , sebze( 2 gün), bakliyat (2 gün) yemeği yiyorum. genelde tek çeşit yemek yiyorum. çorba veya pilavı arada ekliyorum. balık ve tavuk yiyemiyorum. balıktan tiksindim, tavuğu da sağlıklı bulmuyorum. kırmızı et yiyorum. kızartma türü yemiyorum. arada hamur işi yapıp yiyorum. şerbetli veya sütlü tatlıyı çok nadir yiyorum. şeker ihtiyacımı genelde meyveden karşılıyorum. bazen yetersiz mi besleniyorum acaba diye düşündüğüm oluyor. sizce bu beslenme düzeni bulunduğumuz haftaları göz önüne alınca bebek için yeterli mi?

Maşallah canım bu saydıklarından meyve harici düzenli yediğim bişi yok. Süt et ürünleri yok sebze yok sadece salata da yeşillik ne yiyorum bende bilmiyorum ama yemek seçme huyum var ve hamilelikten sonra en sevdiğim şeyleri bile yiyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…