- 5 Nisan 2013
- 793
- 1.868
- 313
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #28.121
Hesaplamayi dogru yaptiysam benimki tek sayi cikiyo canim ama kizcem olcak nasipse :))Kızlar facebookta hamilelik sayfasından bi yöntem öğrendim.biyerde paylaştım ve 100 kişi yorum yaptı 95 ininki dogru cıktı.doğum yapmıs olanlar bile hesapladı doğru cıktıformül şu : yaşınız la hamile kaldıgınız ayı toplayın. cıkan sayıdan 9 cıkarın. sonuc teksayı ise erkek , çift sayı ise kız
(yaş) + (hamile kaldıgınız ay) - (9 )
bunu bir topikte gordum sizlerede paylasayim dedim annisler cinsiyetini ogrenen veya ogrenmeyenler dogrumudur sizce
Canim bunda yuksek miktarda d vitamini var.egerki d vitamini eksikligi yoksa vucutta fazlasida zarar veriyor icini okursan oyle yaziyor bana bunu dahiliye doktoru yazdi kendi doktorum baska yazmisti.yuksek miktarda d vitamini icerdigi icin doktor tavsiyesiyle icilmesi gereken bir ilac canim.canim sut yogurt tuketemiyorsan bunu yazdir saglik ocagina canim Eki Görüntüle 1851702
Canim seni cok evhamli goruyorum.ne zaman buraya birsy yazsan hep bir telas icindesin.rahatla biraz.bu kadar evhamli olma bence git bi doktorunla konus rahatlatsin seni.sen iyi olursan bebisinde iyi olur.Kızlar lütfen acil cevap verin 2 gündür karnım ara ara sertleşip geriliyor normal mi
evet canim esimde hayran fil hafizan var der herzaman gordugumu konustugumu yazilani unutmam tatlim kisa bir konu anlatayim kardesimin dugununde fotogragci vardi aradan zaman gecti oglumun mezuniyet torenine gelen fotocuya dedimki bu adami sanki gordum eve geldim ve hatirladim kardesimin dugundeki fotocuydu bir kisiyi gorsem bir defada olsa hatirlarim canim :))))Ikra meyra zekana hayran kaldim.ben yuzyuze biriyle birsey konusurum onu 2 saat sonra unuturum ne konustugumu.masallah sana.
Cnm :) senin iştahin açılmış :) bende sabah kahvaltı da ekmek aramyorum pek ceviz yiyorum ekmek yerine ama aksamlari yiyorumben de tombileşenlerdenim, gerçi kilo çok almadım ama karnım 7 8 aylık gibi görünüyor ve zaten büyük olan basenlerim de büyüdüdikkat etmem de çok zor doğrusu, akşam erken yiyorum, sindirimi rahat olsun fazla kiloya dönmesin diye.. ama bu hafta ikidir sabahın 5inde açlıktan uyanıyorum ve öyle böyle değil, açlıktan geri uyuyamıyorum düşün bu sabah da geri uyumaya çalıştım yok mümkn değil, 7de kalktım sokak sokak ekmek aradım saat 8de bi yerde önceki günden kalan ekmek buldum onu aldım da kahvaltı yaptım korkumdan her gittiğimde şekerime baktırıyorum ama bu sefer durum daha da fena, pztsi yine ölçtürcem inş.. uzun uzun anlattım demem o ki dikkat de edilmiyorki ben anca doğumdan sonra diyet işine girerim heralde
Ne ara ne yaşadın canim okuyorum ama cok etkin olmasada yazmada demekki kacirmisim
Mrb kızlar nasılsınız? Hatırladiniz mi benibebeğimin gelişimi durmuş ve düşük yapmıştım suan dusmese bende 22. Haftamda olacaktım ama nasip işte hala üzülmüyor değilim ama Rabbine sığınıyorum. Bugün tekrar hamile olduğumu öğrendim ve sizlerle paylaşıp dua almak istedim. Bana çok dua edin olur mu ? Sağlıkla kavusayim yavruma...
Hepinizi çok seviyorum öpüyorum
Canim benim. Hayirli ugurlu olsun. Saglikli bir oglun olsun icimden erkek gecti direk. Saglikli olsun dua edicem senin ve yavrun icin.Mrb kızlar nasılsınız? Hatırladiniz mi benibebeğimin gelişimi durmuş ve düşük yapmıştım suan dusmese bende 22. Haftamda olacaktım ama nasip işte hala üzülmüyor değilim ama Rabbine sığınıyorum. Bugün tekrar hamile olduğumu öğrendim ve sizlerle paylaşıp dua almak istedim. Bana çok dua edin olur mu ? Sağlıkla kavusayim yavruma...
ayyy canim benim gecenlerde avatarina baktim inanki cook guzel haber verdin bize darisi burada bebegini kaybedenlerede olsun insallah bu defa saglikli sifali gebeligin olur insallah saglikla gelsin bebegin kucagina insallah yine gel yaz bizlere tatlim cok mutlu olduk kac haftalik canim minnosun rabbim sizi korusun dua ile ecmainMrb kızlar nasılsınız? Hatırladiniz mi benibebeğimin gelişimi durmuş ve düşük yapmıştım suan dusmese bende 22. Haftamda olacaktım ama nasip işte hala üzülmüyor değilim ama Rabbine sığınıyorum. Bugün tekrar hamile olduğumu öğrendim ve sizlerle paylaşıp dua almak istedim. Bana çok dua edin olur mu ? Sağlıkla kavusayim yavruma...
Canim benim. Hayirli ugurlu olsun. Saglikli bir oglun olsun icimden erkek gecti direk. Saglikli olsun dua edicem senin ve yavrun icin.
ayyy canim benim gecenlerde avatarina baktim inanki cook guzel haber verdin bize darisi burada bebegini kaybedenlerede olsun insallah bu defa saglikli sifali gebeligin olur insallah saglikla gelsin bebegin kucagina insallah yine gel yaz bizlere tatlim cok mutlu olduk kac haftalik canim minnosun rabbim sizi korusun dua ile ecmain
Canım sağlıkla hayırlısıyla kavuş inşallah çok şükür Rabbim fazla aratmamış mucizesini yine nasip etmiş. İnşallah sağlıkla alırsın kucağına inşallah hepimiz o günleri görürüz
Hayrli olsun cnm inşallah sağ salim kucagina alirsin evladınıMrb kızlar nasılsınız? Hatırladiniz mi benibebeğimin gelişimi durmuş ve düşük yapmıştım suan dusmese bende 22. Haftamda olacaktım ama nasip işte hala üzülmüyor değilim ama Rabbine sığınıyorum. Bugün tekrar hamile olduğumu öğrendim ve sizlerle paylaşıp dua almak istedim. Bana çok dua edin olur mu ? Sağlıkla kavusayim yavruma...
Hayrli olsun cnm inşallah sağ salim kucagina alirsin evladını
Evt canım çok evhamlıyım haklısın tüm ailemden uzaktayım yanlızım bursada yaşıyorum hamile kaldığımdan beri panik atak oldum yaşadığım değişiklikleri çevremde doğum yapmış kişilere soruyorum onlarda farklı farklı yorum yapınca iyice panikliyorum nasıl geçecek bu zaman bilmıyorum ama böyle giderse sanırım psikayatriye gidicem çok yıprandım.hamile kaldığım günden beri ölüm korkusu yaşıyorum sürekli.Canim seni cok evhamli goruyorum.ne zaman buraya birsy yazsan hep bir telas icindesin.rahatla biraz.bu kadar evhamli olma bence git bi doktorunla konus rahatlatsin seni.sen iyi olursan bebisinde iyi olur.
Cnm bn de ailemden uzakta balikesirdeyim kmsem yok burda.hem de miyomlu riskli gebeligim var bn de ilk başlarda korkuyrdm sürekli bebegıme bsy olck diye eşime bsy olcak diye öyle ölüm korkusu oluyor insanda.ama zamanla baktm her şey iyi gidiyor rahatladm yavaş yavaş.senin de her şey iyi gidiyor sanırım panik yapma lütfen. Allaha dayan guven dua et bizi ve bebeğimizi ondan başka koruyacak kmse yok bunu yaparsan rahatlarsin biraz.kndi içimizde bitiyor biraz daEvt canım çok evhamlıyım haklısın tüm ailemden uzaktayım yanlızım bursada yaşıyorum hamile kaldığımdan beri panik atak oldum yaşadığım değişiklikleri çevremde doğum yapmış kişilere soruyorum onlarda farklı farklı yorum yapınca iyice panikliyorum nasıl geçecek bu zaman bilmıyorum ama böyle giderse sanırım psikayatriye gidicem çok yıprandım.hamile kaldığım günden beri ölüm korkusu yaşıyorum sürekli.
Balikesir merkezde misin cnm?Cnm bn de ailemden uzakta balikesirdeyim kmsem yok burda.hem de miyomlu riskli gebeligim var bn de ilk başlarda korkuyrdm sürekli bebegıme bsy olck diye eşime bsy olcak diye öyle ölüm korkusu oluyor insanda.ama zamanla baktm her şey iyi gidiyor rahatladm yavaş yavaş.senin de her şey iyi gidiyor sanırım panik yapma lütfen. Allaha dayan guven dua et bizi ve bebeğimizi ondan başka koruyacak kmse yok bunu yaparsan rahatlarsin biraz.kndi içimizde bitiyor biraz da
Bende kisileri olaylari hatta giydigi kiyafeti bile unutmam hatirlarim cogu zaman uzun sure gecmis olsa bile.benim sikintim konusululanlari hic aklimda tutamamak.bi sohbet dinliyeyim onu bile unutur baskasina hic aktaramam.evet canim esimde hayran fil hafizan var der herzaman gordugumu konustugumu yazilani unutmam tatlim kisa bir konu anlatayim kardesimin dugununde fotogragci vardi aradan zaman gecti oglumun mezuniyet torenine gelen fotocuya dedimki bu adami sanki gordum eve geldim ve hatirladim kardesimin dugundeki fotocuydu bir kisiyi gorsem bir defada olsa hatirlarim canim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?