- 10 Nisan 2009
- 9.016
- 10.950
- 448
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #28.141
Hamileliginde bir sikinti yoksa rahatla biraz sorunsuz hamilelik geciriyorsun diye biliyorum.sukret buna.baskalarina bakma her insan farkli o yuzden hamileliklerde farkli.2 cocugumdaki hamileligimle suanki hamileligimin arasinda daglar kadar fark var inan bana.benim bile hamileligim farkli geciyorsa butun hamilelerde birbirinden farkli olcak tabi.takma kafana hic birsey kendini mesgul edecek birseyler bulda kotu dusuncelerden siyril.Evt canım çok evhamlıyım haklısın tüm ailemden uzaktayım yanlızım bursada yaşıyorum hamile kaldığımdan beri panik atak oldum yaşadığım değişiklikleri çevremde doğum yapmış kişilere soruyorum onlarda farklı farklı yorum yapınca iyice panikliyorum nasıl geçecek bu zaman bilmıyorum ama böyle giderse sanırım psikayatriye gidicem çok yıprandım.hamile kaldığım günden beri ölüm korkusu yaşıyorum sürekli.
Sen nerde oturuyorsun canim.ben de korfezdeyim.nurettin beye geliyorum bakikesire.yoksa bandirmadamiydin sende ayseankara gibi.Balikesir merkezde misin cnm?
Canimmmm gozun aydin saglikla al bebegini kucaginaMrb kızlar nasılsınız? Hatırladiniz mi benibebeğimin gelişimi durmuş ve düşük yapmıştım suan dusmese bende 22. Haftamda olacaktım ama nasip işte hala üzülmüyor değilim ama Rabbine sığınıyorum. Bugün tekrar hamile olduğumu öğrendim ve sizlerle paylaşıp dua almak istedim. Bana çok dua edin olur mu ? Sağlıkla kavusayim yavruma...
Hepinizi çok seviyorum öpüyorum
Günaydin KIZLAAAAARRR yardimmmmmmmmlütfen.
Geçen hafta e bebekten park yatak aldık JOİE illusion park yatak diye bir model.fakat park yatak beşik olarak sallanmiyormuş JOİE nin modellerinde .
KRAFT park yatak hem daha büyüktü hem daha ucuzdu ve sallanabiliyordu.Fakat çok dandik geldi bana Kraftin kalitesi ve kumaşı almadım bu sebeple. GittiM JOİE aldım. Şimdi çok kararsızlık yaşıyorum. Bu sabah da park yatak gibi iki kademeli olarak kullanılabilen ahşap bir beşik gördüm e bebekte.Hem bu beşiğin içi de geniş.NOLURRRR yardimmmmmmmm.
1.resim JOİE
2.resim Kraft
3.resim ahşap beşik
Bu büyüyen beşik değil kuzum sadece bebek büyüyünce alt kademede indirebiliyorsun. Park Yatak gibi.70x110 ölçüsü. Off çok da şık bişeymış.Benimki ahsap besik canim cok memnunum gerci ada cok az yatti ortamizda uyumayi tercih ediyor buyuyen besik degil yanliz onlari sevmiyom cok kocaman ve hantal oluyolar
Valla hanisini alırsan bebeğin içinde güle güle yatsın inşallah ..ama ne olursa olsun bence sallanmalı....çünkü Türk kültüründe bebeklerin %85 i sallanarak uyutulur biz buna alışmışız azıcık Mızıklasa otomatikman elimiz sallamaya başlıyor bebeklerde sallanarak rahatlıyor :) yanı kısacası ben olsam sallanan birşey alırdım birde biraz renkli :)Bu büyüyen beşik değil kuzum sadece bebek büyüyünce alt kademede indirebiliyorsun. Park Yatak gibi.70x110 ölçüsü. Off çok da şık bişeymış.
https://www.e-bebek.com/elipso-yatak-p-tht-to-01-bey/
Guzelmis ama sallanmiyo kuzum sanirim bu tekerlekli aslinda salona filan da goturulur otururkenBu büyüyen beşik değil kuzum sadece bebek büyüyünce alt kademede indirebiliyorsun. Park Yatak gibi.70x110 ölçüsü. Off çok da şık bişeymış.
Cnm bn de ailemden uzakta balikesirdeyim kmsem yok burda.hem de miyomlu riskli gebeligim var bn de ilk başlarda korkuyrdm sürekli bebegıme bsy olck diye eşime bsy olcak diye öyle ölüm korkusu oluyor insanda.ama zamanla baktm her şey iyi gidiyor rahatladm yavaş yavaş.senin de her şey iyi gidiyor sanırım panik yapma lütfen. Allaha dayan guven dua et bizi ve bebeğimizi ondan başka koruyacak kmse yok bunu yaparsan rahatlarsin biraz.kndi içimizde bitiyor biraz da
Günaydin KIZLAAAAARRR yardimmmmmmmmlütfen.
Geçen hafta e bebekten park yatak aldık JOİE illusion park yatak diye bir model.fakat park yatak beşik olarak sallanmiyormuş JOİE nin modellerinde .
KRAFT park yatak hem daha büyüktü hem daha ucuzdu ve sallanabiliyordu.Fakat çok dandik geldi bana Kraftin kalitesi ve kumaşı almadım bu sebeple. GittiM JOİE aldım. Şimdi çok kararsızlık yaşıyorum. Bu sabah da park yatak gibi iki kademeli olarak kullanılabilen ahşap bir beşik gördüm e bebekte.Hem bu beşiğin içi de geniş.NOLURRRR yardimmmmmmmm.
1.resim JOİE
2.resim Kraft
3.resim ahşap beşik
Ben de aynen böyleyim bir kitap okuyayım yada sohbet dinleyeyim hemen unuturum.yaada en basiti bir arkadaş nereli olduğunu çalıştığını vs söylese unuturum aklımda kalmıyoBende kisileri olaylari hatta giydigi kiyafeti bile unutmam hatirlarim cogu zaman uzun sure gecmis olsa bile.benim sikintim konusululanlari hic aklimda tutamamak.bi sohbet dinliyeyim onu bile unutur baskasina hic aktaramam.
hayirlisi bakalim canım cin takvimi de erkek diyor cuma yazarim insallahBenim tuttu sanırım 32 yaş hamile kaldığım ay Şubat ve oğlum oluyor
canim bebegini saglikli sihhatli alirsin insallah kucagina.Mrb kızlar nasılsınız? Hatırladiniz mi benibebeğimin gelişimi durmuş ve düşük yapmıştım suan dusmese bende 22. Haftamda olacaktım ama nasip işte hala üzülmüyor değilim ama Rabbine sığınıyorum. Bugün tekrar hamile olduğumu öğrendim ve sizlerle paylaşıp dua almak istedim. Bana çok dua edin olur mu ? Sağlıkla kavusayim yavruma...
ben kizimda kraft kullandim ve cok memnun kaldim.2.5 yil kullandim sonra bazaya gectik.Park yatak cok rahat oluyor tatillerde 2 yil hep tasidim tavsiye ederim.Suan yine ayni yatagi kullanacagim Rabbim nasip etsin insallahGünaydin KIZLAAAAARRR yardimmmmmmmmlütfen.
1.resim JOİE
2.resim Kraft
3.resim ahşap beşik
Güzelmiş ama bana pahalı geldi biraz benim kızımın park yatağı var diğerine de park yatak almayı düşünüyorum hem sallanıyor hem uzun süre kullanıyor daha uygun fiyatı..kullanmadığın Zaman'da çantası var kaldırabiliyorsunBu büyüyen beşik değil kuzum sadece bebek büyüyünce alt kademede indirebiliyorsun. Park Yatak gibi.70x110 ölçüsü. Off çok da şık bişeymış.
Yok cnm ivrindideyim ben. Sevgi de emel hanima gidiyorumSen nerde oturuyorsun canim.ben de korfezdeyim.nurettin beye geliyorum bakikesire.yoksa bandirmadamiydin sende ayseankara gibi.
Canım benım hayırlı ugurlu olsun bebişin :) rabbım bır daha kotu Setler yasatmasıin sen de dusunme gecmişi hersey cok daha guzel olacakMrb kızlar nasılsınız? Hatırladiniz mi benibebeğimin gelişimi durmuş ve düşük yapmıştım suan dusmese bende 22. Haftamda olacaktım ama nasip işte hala üzülmüyor değilim ama Rabbine sığınıyorum. Bugün tekrar hamile olduğumu öğrendim ve sizlerle paylaşıp dua almak istedim. Bana çok dua edin olur mu ? Sağlıkla kavusayim yavruma...
Yok cnm bndirma ama doktora uludag uniye gdyrmBalikesir merkezde misin cnm?
Bu büyüyen beşik değil kuzum sadece bebek büyüyünce alt kademede indirebiliyorsun. Park Yatak gibi.70x110 ölçüsü. Off çok da şık bişeymış.
Deprem korkusu bnde de çok var 2 sene önceydi herhlde eşimle evde çok kötü sallandık napcagimizi sasrdik.o bağıra bağıra dua etmeye başladı baktı bn korkuyrm bni tekli koltuğun altına koydu sen burda dur diye.snra güldük ama o zmn çok korkmstüm. Ya hamileyken deprem olursa korkum var smdi de.eşimi kaybetme korkusu da ilk hamile kaldigimda oldu nedense bi yere gtmesini bile istemedm hep yanımda dursun istedm ama geçiyor işte hepsi geçti :)Ayy Benmde ilk evlilik zamanlarm geldi aklıma.Bursa dan İzmir e geldim.Hep aileme Bişey olursa Allah korusun korkusu vardı içimde.depremden bi de korkuodm.hâlâ daha korkarım.bi ev alınca olsun tasinilcak olsun.Hemen depreme dayanıklı mi Die düşünürüm.ama dediğin gibi yıllardır baktım.çok şükür herşey yolunda gidio.alıştık artık yani.arada yine aklıma gelmio değil ama binde bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?