bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım son dusundugum cok daha mantıklı yazık yaa Kıyamam sımdı alışmış yavrucuk ztn İkinci olunca genelde kıskanclık olurmuş o sebeple sen kuzunu degismesi yerını yenı dogacak olan bebişin için en uygun buldugun yer ve yatagı al emi :)

Aynen cnm.bende de ailemi kaybetme korkusu var uzak oldgm için goremedgmdn çok takiliodum.Bu sebeple ünv.yi bile çok istememe rağmen şehir dışında okuyamadm.tercihlrm hep uludağ oldu.nasip evlilikte ayrılık varmış.eşimi de çok düşünüyorm ama o gözümün önünde oldgu için ailem kadar takilmiodu kafama.Allah â emanet ol demeden göndermem mesela.demedysem de ya ararım ya msj yazarım :) Öyle kendime bişey olursa Die çok düşünmüyorm ama ailemi eşimi daha çok onemsiyrm

Cnm bnce kiizni ayırma yeni bebise al başka. Bnm yerime yattı diye iyce kisknmasin.

Bnm kiz kardeşim sirnak uludere de 2 senedir öğretmen.onu dusunuyrm bebisimi bi de koca.annemler hc aklıma gelmiyor:):)

Teşekkür ediyorum canım benim biraz doktor seçimimde kötü çıktı ondan kötüleştim enson olacak şeyleri en başında söyledi yüzüme iyice psikolojimi bozdu bir de gebelik şekeri çıktı bütün gün onu ölç stres ol bulunduğum yerde hamılelık yogası pilatesi filan aradım iyi gelir diye oda yok buda yetmez gibi dün gece iftar yemeğine gittim ordada gıda zehirlenmesi oldum maşallahım var yani..

Haklısın canım ama bu süreö neyi öğretti biliyormusun insanın hamilelikte ne kadar hassas olduğuna desteğe ihtıyac olduğunu yanlızlığın çok zor olduğunu günler geçmiyor

Haklısın canım ama bu süreö neyi öğretti biliyormusun insanın hamilelikte ne kadar hassas olduğuna desteğe ihtıyac olduğunu yanlızlığın çok zor olduğunu günler geçmiyor
Evet cnm tabiki de öyle. Bi tek esim olunca yanimdan ayrılmasın istyrm.arada annem geliyor öyle idare ediyrm.bsy olsa gideceğim bi komsum var samimi.ailenden birileri gelme imkanı var mı yanına biraz gelip kalsalar

A
Ama kuzum gece bebek uyaninca kizinin da uykusu bolunur ben o yuzden adayi ayircam kendi odasina en azindan o saglikli uyku ceksin

A

Ama kuzum gece bebek uyaninca kizinin da uykusu bolunur ben o yuzden adayi ayircam kendi odasina en azindan o saglikli uyku ceksin
Evet bunu da düşünmüyor değilim ama ayırmak onu daha çok yıpratır diye düşünüyorum. Kafak çok karışık

Arkdsm beyaz alms bundan.bnm yatak odası da beyaz olduğu içn beyaz istyrdum bunu begendm crest baby.ama sallanıyor mu blmyrm
Çok güzel ben cibinlikli park yatakları çok beğeniyorum.
Görümcemin ki bunun aynısı internetten baktım sallanma özelliği vardır yazıyo..galiba bende beyaz renk alıcam

Ayyy canım benim ınan çok sevindim. Rabbim çok bekletmeden vermiş çok şükür bin şükür. İnşallah sağlıkla doğurup kucağına da aldığını haber verirsin bizlere. Her daim duaciniz tabi ki sakin aklına kötü şeyler getirme kendine çok çok dikkat et.

Evet bunu da düşünmüyor değilim ama ayırmak onu daha çok yıpratır diye düşünüyorum. Kafak çok karışık
Simdi ayirirsan bebekten bilmez bu durumu kuzum onunla bagdastiramaz bilmiyorum ki tatil donusu adacigi ayircam odasina yazik o da 2 saatte bi uyanmasin kardesinin sesine istersen ramazan bayrami sonu ayir sende uykuya dalinca goturup koycam yatagina odasindaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…