- 14 Mayıs 2016
- 946
- 2.590
- 28
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #28.181
Evet bunu da düşünmüyor değilim ama ayırmak onu daha çok yıpratır diye düşünüyorum. Kafak çok karışık
Canım ben Kübra'yı yanına uzanarak uyutuyorum. Açıkçası kendi yatağımızda uyutup yatağına götürmeyi istemiyorum. Doğru söylüyorsun çocuklarda sürekli uyanmış olacak bebeğin sesineSimdi ayirirsan bebekten bilmez bu durumu kuzum onunla bagdastiramaz bilmiyorum ki tatil donusu adacigi ayircam odasina yazik o da 2 saatte bi uyanmasin kardesinin sesine istersen ramazan bayrami sonu ayir sende uykuya dalinca goturup koycam yatagina odasindaki
Sik sik uyanir kubracik kuzum gunduz uykusunu almadigi icin sinirli ve agresif olabilir bilmiyorum sen nasil uygun gorursen bitanemCanım ben Kübra'yı yanına uzanarak uyutuyorum. Açıkçası kendi yatağımızda uyutup yatağına götürmeyi istemiyorum. Doğru söylüyorsun çocuklarda sürekli uyanmış olacak bebeğin sesineBirde şu var ki benim sevgili eşim çocuk odasını oturma odası yaptı ve evde fazladan bir odamızda yok oturma odasını dağıtıp yazın o odayı iki çocuğa da uygun olacak şekilde dekore edip ikisini birden aynı oda da yatırmayı planlıyorum ama genelde böyle işlerde de planlar pek tutmaz. Kızım çok rahatsız olurmu ki bebekle aynı oda da pufff
Nilke Canım bebekler genelde ebeveynlerinin değil kendi bilidiklerini okuyorlar. Benim kızım gazlı bir bebekti. 3 ay gaz sıkıntısı çektik. Ayrıca uykusu da çok zordu. Uykuya dalması saatlerimi alıyordu bazen ve hiçbir şekilde uyutamıyordum. Bu durum 1buçuk yaşına kadar sürdü. Yani demem o ki evdeki hesap çarşıya uymuyor ve sen o an daha önceden bunu kesinlikle yapmam dediğin bir çok şeyi yapmak zorunda kalıyorsun. İnşallah kasım bebeleri uslu olur da biz anaları da rahat ederiz
Yaa hiç uğraşamam ozaman başka yer mi yok mersine sık gidiyoruz ama iskenderun'a pek gitmeyiz, Konya'ya gittiğimde birde oraya bakarım yoksa kalsın o zaman H&M olmasa da olurMersinde de yok canim en yakın İskenderun ve masamda var. Bende Bira daha zaman gecsin İskenderun a gidecem insallah. İnternetten baktım magzalarina
Geçmiş olsun canım bu aralar çok yaygın benim oğlan uç yıl önce atlattı oda çok hafif aşılı olduğu için inşallah oğlun kaldırabilecek yaştadır küçük çocuklar daha zor atlatıyorKızlar bu arada oğlum şu cicegi geçirdi benim cok da ağır atlatiyor ilk 4 gun hiç uyumadım şimdi kaşıntı gecti de rahatladım. Çok salgının aman dikkat edin. Geçirmeyen anneler için tehlikeli imiş. Dr söylediğimde geçirdim dememe rağmen panik yaptı gerekli testleri istedi. Aman dikkat edin bu aralar. Insallah bende de sıkıntı yaratmaZ
Canım kendine haksızlık etme her anne ilkinde nasıl olacak diye korkmuştur sonuçta hiç bilmediğim bir süreçten geçiyor insan o yüzden kendine haksızlık ediyorsun bence bu da ilki kayıp olunca daha fazla bağlanmanın normal Rabbim gönlüne göre versinCanım ben hamilelikten ve çocuk fikrinden çok korkardım. Sorumluluğu ağır gelirdi, hep erken bulurdum. İlk hamileliğimde çok olmasa da sanki hayatım eskisi kadar rahat olmayacak, tüm romantizm bitecek vs. gelirdi. Ve 19+5 iken bebeğimi aniden amnion kesesinin patlaması yüzünden kaybettim. Çok üzüldüm, çok kendimi suçladım. Şimdi ise haftalarca sürecek uykusuzluklar bile gözümü korkutmuyor. 3 aydır aralıksız yatıyorum, gerekirse kasıma kadar gık demeden yatarım. Tek istediğim bebeğimin sağlıklı olması ve onu sağ salim kucağıma alıp, sağlıkla büyütmek. Başka odada da olsa kırk kez kalkıp yanına gitmek, sabaha kadar pışpışlamak, altını değiştirmek, afacanlıklarıyla uğraşmak gibi düşünceler bana inan huzur ve mutluluk veriyor
Canım hatırladıö tabiki çok sevindim tekrar hamile kalmana Rabbim hayırlı olanı ve gönlündekini nasip etsinMrb kızlar nasılsınız? Hatırladiniz mi benibebeğimin gelişimi durmuş ve düşük yapmıştım suan dusmese bende 22. Haftamda olacaktım ama nasip işte hala üzülmüyor değilim ama Rabbine sığınıyorum. Bugün tekrar hamile olduğumu öğrendim ve sizlerle paylaşıp dua almak istedim. Bana çok dua edin olur mu ? Sağlıkla kavusayim yavruma...
Hepinizi çok seviyorum öpüyorum
Canimmmm gozun aydin saglikla al bebegini kucagina
Canım benım hayırlı ugurlu olsun bebişin :) rabbım bır daha kotu Setler yasatmasıin sen de dusunme gecmişi hersey cok daha guzel olacak
Ayyy canım benim ınan çok sevindim. Rabbim çok bekletmeden vermiş çok şükür bin şükür. İnşallah sağlıkla doğurup kucağına da aldığını haber verirsin bizlere. Her daim duaciniz tabi ki sakin aklına kötü şeyler getirme kendine çok çok dikkat et.
Canım hatırladıö tabiki çok sevindim tekrar hamile kalmana Rabbim hayırlı olanı ve gönlündekini nasip etsindualarımız seninle
Ben de isimleri unutuyorum ismini söyle aradan 2 dk geçsin unuturum komik olan ondan sonrası nasıl sesleneceğimi bilemem tekrar soramam da Şiişt ,pist,bakarmısın ,canım ,kuzum ama isim yok bu daha kötüsü gebelikle birlikte attı şimdi daha önceden tanıdıklarının isimlerini neydii diye düşünmeye başladım durum vahimBende kisileri olaylari hatta giydigi kiyafeti bile unutmam hatirlarim cogu zaman uzun sure gecmis olsa bile.benim sikintim konusululanlari hic aklimda tutamamak.bi sohbet dinliyeyim onu bile unutur baskasina hic aktaramam.
Canım benim Allah gönlüne göre versin inşallah. Hani şimdi konusu geçince bahsediyoruz ya uykusuzluk, yorgunluk falan diye inan bana ne kadar hayattan bezmiş de olsan bebeğinin bir gülüşünü dünyalara değişemezsin. Rabbim herkesin bebeğini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsinCanım ben hamilelikten ve çocuk fikrinden çok korkardım. Sorumluluğu ağır gelirdi, hep erken bulurdum. İlk hamileliğimde çok olmasa da sanki hayatım eskisi kadar rahat olmayacak, tüm romantizm bitecek vs. gelirdi. Ve 19+5 iken bebeğimi aniden amnion kesesinin patlaması yüzünden kaybettim. Çok üzüldüm, çok kendimi suçladım. Şimdi ise haftalarca sürecek uykusuzluklar bile gözümü korkutmuyor. 3 aydır aralıksız yatıyorum, gerekirse kasıma kadar gık demeden yatarım. Tek istediğim bebeğimin sağlıklı olması ve onu sağ salim kucağıma alıp, sağlıkla büyütmek. Başka odada da olsa kırk kez kalkıp yanına gitmek, sabaha kadar pışpışlamak, altını değiştirmek, afacanlıklarıyla uğraşmak gibi düşünceler bana inan huzur ve mutluluk veriyor
Canım pedagoglar çocuğun ozguvenli olması kendini güvende hissedebilmesi için 2 yaşına kadar anneyle aynı odada olmalı diyor bende kesinlikle bu şekilde olması gerektiğini düşünüyorum. 3 ay çok erkenTatlım şimdiden ayır ki, bu ayrılığı bebeğe bağlamasın. Bebek geldiğinde ayırırsan olmaz, çok üzülür.
4 kişi bir odada çok sağlıksız olur, özellikle minikler açısından. Eşim çocuk daha havadar bir yerde uyusun, bizim oksijenini tükettiğimiz odada uyumasın diye, ilk günden itibaren kendi odasında uyuması taraftarı. Ben koyabilir miyim bilmiyorum ama ben de 3 aydan sonra kendi odasında yatırmayı planlıyorum.
İhlamur da hiç icemiyorumSicak carpmis tatlim seni ihlamur ic limonlu, kivi ye
Canım kendine haksızlık etme her anne ilkinde nasıl olacak diye korkmuştur sonuçta hiç bilmediğim bir süreçten geçiyor insan o yüzden kendine haksızlık ediyorsun bence bu da ilki kayıp olunca daha fazla bağlanmanın normal Rabbim gönlüne göre versin
Canım benim Allah gönlüne göre versin inşallah. Hani şimdi konusu geçince bahsediyoruz ya uykusuzluk, yorgunluk falan diye inan bana ne kadar hayattan bezmiş de olsan bebeğinin bir gülüşünü dünyalara değişemezsin. Rabbim herkesin bebeğini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin
Canım pedagoglar çocuğun ozguvenli olması kendini güvende hissedebilmesi için 2 yaşına kadar anneyle aynı odada olmalı diyor bende kesinlikle bu şekilde olması gerektiğini düşünüyorum. 3 ay çok erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?