bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Yok cnm ivrindideyim ben. Sevgi de emel hanima gidiyorum
Soylenenleri unuttugum cikti yine.ben bir muddet vildani ivrindide oturuyor yaptim meger merkezdeymis o.
Nurettin beye cok uzun zamandir gidiyorum ilk dogumu dogum evinde yapmstm 2.yi sevgide yaptim cok memnun kaldim hastaneden.doktorumdan da memnunum zaten.

Evet canim 2 sene onceydi o deprem ben hala atlatamadim resmen onun korkusunu.cok siddetli sallandik ama cok sukur birsey olmadi kizima hamileydim o zman.Allah korusun hepimizi insallah.

Merhaba kizlar

Ayrintili usg den guzel haberlerle dondum sukurler olsun hicbir sikintisi yok kuzumun. %100 erkek. Hatta nasil poz verdiyse fotografini cerceveletip duvara asabilirsin diye dalga gecti doktor Oglumun dogumun ertesi gunu kontrole gelen kadin cocuk doktoru da `pipisi buyuk oglan ne yapiyomus` dediydi sok olduydum. Vay pasalarim vay pipilerinizle unlendiniz simdiden

Tek kotu haber agrilarim yuzunden bir hafta raporluyum. Karnim gerilip sisiyor ve kasiliyordu. DOktor mide bulantisindan icemiyorum deyince decaviti birak dedi bu arada

Canım selam,bebişin sağlıkla doğsun inşAllah.ya benimde 4-5gündür içerden gelen bi ağrım var ayaklanınca artıyor ayaklarmı uzatıp yatarsam herşey normal.bacak arası kemikleri zaten ağrıyor belimde.ama adet ağrısına benzer ağrım oluyor ayaklanınca.dün doktora gittim.erken doğum riski ağrısı değil dedi.normal herşey dedi ama yaşan birilerinden duymak ayrı bişey.makata baskı yapan bi ağrı gibi içerden.hemoroid falanda yok.bilemedim ya

Merhaba cnm.
Ben yaklaşık 1 haftadır hergün ara ara hissediorm.
Kasigimin üst tarafında sanki baloncuklar patlio gibi.sanki gaz varmış gibi.İki tekme atıo sanki.çok tatlış ya aniden hissettirio kendini :)

Merhaba cnm.
Ben yaklaşık 1 haftadır hergün ara ara hissediorm.
Kasigimin üst tarafında sanki baloncuklar patlio gibi.sanki gaz varmış gibi.İki tekme atıo sanki.çok tatlış ya aniden hissettirio kendini :)
Ayyy kuzum benim inş sağlığıyla devam.eder:))bende geçen hafta hissettiğimi sanmistim çok hafif kıpırtı olmuştu karnımdan seyirdeme gibi ama nerdeyse kaç gundur yok acaba yanildum mi diye sormak istedim

My moonlight hamile iken mi geçirdi kızın sana bir zararı oldu mu. Çok geçmiş olsun. yaren92 çok sağol canım.
Canım yeni gördüm mesajını evet ramazanın hemen öncesi geçirdi kızım su çiçeğini. Losyonu eşim sürdü bende ilgilendim ama yaralarına dokunmadan canım yelpaze yaptık sürekli 3 gün hiç uyutmadı zor geçti. Bana bi zararı olmadı zaten ilk 3 ay ve son üç ay karşımızdaki bebeğe geçermiş. Biz rahat atlattık.şükür. İlk üç ay bebekde anamolisi olurmuş son üç ay ise gelişimini tamamladığı için su çiçekli doğarmış. sen su çiçeği geçirdiysen korkma şu an ama grçirmediysen uzak dur. Haaa bazı geçirmiş insanlar zona olabilirmiş ama bana olmadı şükür. Geçmiş olsun canım.

Ayyy kuzum benim inş sağlığıyla devam.eder:))bende geçen hafta hissettiğimi sanmistim çok hafif kıpırtı olmuştu karnımdan seyirdeme gibi ama nerdeyse kaç gundur yok acaba yanildum mi diye sormak istedim
Canım merak etme çook kısa sürede sende tekmeleri hissedeceksin.oda ayrı bi endişe başlatıyo biliyomusun,bi süre kıpırdamayınca acaba bişeymi oldu moduna giriyosun suratın düşüyo bidaha kıpırdayıncaya kadar.sabah yine ağladım hüngür hüngür bebeğim 5-6saat kıpırdamadı diye.doktra gitmeye hazırlanıyodum başladı tekmeye.senin hissettiğinde kıpırtıdır bende ilk başta haftada bir defa bi seyirme hissetmiştim.o kıpırdıyo ama bazı anneler 24.haftaya kadar beklemek zorunda kalıyor hissetmek için.bu tamamen bebeğin rahimdeki pozisyonu ve senin iç karnının yapısı ile ilgili

Evet canim 2 sene onceydi o deprem ben hala atlatamadim resmen onun korkusunu.cok siddetli sallandik ama cok sukur birsey olmadi kizima hamileydim o zman.Allah korusun hepimizi insallah.
Ayy hatrladin dimii uzun sürmüştü bi de baya.oyy Kıyamam hamileyken daha zor olmstur Allah yaşatmasın bi daha.bi de bi kaç gün sürmüştü her gün deprem bekler olmstm o aralar

Çok tesekkur ederim canım inan iyi geldi aciklaman ende evhamliyim birde kanama falan atlattım korkudan herşey geliyo aklıma doktoroda gidemiyorum bir saatlik yolda başka bir ile gidiyorum sıkıntıdan kendimi bitirdim inş bende kısa Zamanda hissederim dinlediğim halde kendimi yine bisey yok

Amiinn cnm inşallah.hepimizinki :)
Benmde ilk önceki hafta olmuştu.sonra 3 4 gün sonra bi kere daha hissettim gibi oldu.Bu hafta başında beri artık hergün hisseder oldum.Sende bu hafta hissedersn İnşallah

Bende 20. Haftadayım daha hissetmedim hareket yani nadir olarak bişeler hissetsemde onları bebek hareketidir diye yormuyorum. doktorada sordum ilk gebelikde 21-22 . Haftalarda anca hissedersin bagırsak hareketleridir o arada olup kaybolan dedi kişiden kişiyede değiştiğini söyledi kimi daha erken hissediyor :)
Benim asıl sorum ayrıntılı ultrasonu hepiniz yaptırdınız mı ? doktorum tavsiye ettiğini söyleyip son kararı bana bıraktı bende evhamlı biriyim kendime stres yapıyorum düşününce , önemsiz birşey bile çıksa ben onu hamilelik boyunca kafama takarım diyerekten yaptırmama kararı aldım . Kişiye baglı bi karar mı , yanlış bi karar mı sizce

Ayy canım şimdi korktum herşeyi ile ben ilgilendim oglumun. Krem sürdüm başında bekledim geceleri uyurken rahat uyusun diye sabaha kadar tüm vücudunu ben kasidim. Doktorum benden kan aldırdı bakalım inşallah bulasmaz. Zona olarak. Şu çiçeğini ben geçirmişim inşallah tekrarlamaz. Bayram sonrasida tatile gideceğiz herşey hazır çok kötü olur bulasirsa

Zor atlatiyor canim 4 gun hiç uyumadım ateşini düşüremedim. Oglumda hiç uyuyamadı kaşıntı dan ama şimdi allahtan kaşıntı gecti ama tüm vücut yara .üstelik aşılı

Yaa hiç uğraşamam ozaman başka yer mi yok mersine sık gidiyoruz ama iskenderun'a pek gitmeyiz, Konya'ya gittiğimde birde oraya bakarım yoksa kalsın o zaman H&M olmasa da olur
Oyle canim tabi ama ben işte sonbahara doğru hem gezme olur hem alışveriş diye düşünmüştüm hiç olmadı internet alışverişi varsa ordan alırız. Bu arada ben bugün ilk defa defa defacto ya gittim oğlum için. Çocuklar için fena değildi beğendim. 2-3 tişört aldım. Bebekler için var mıydı inan hiç bakmadım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…