bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ben iki hafta sonra gidicem yaptırmaya ama kötü birşey duymaktan ben de korkuyorum ilk bebeğimde de kötü şeyler söylemişti gereksiz yere korkutmuştu. Ama merak da ediyorum bebeğimi 2li 3lü testleri yaptırmadım ben onlarda da yanılmalar oluyor.bence kişiye bağlı bir durum

Cok sicak kizlarrr hic esmiyoooo
adana yaniyor pazara gittik esimle gittigime pisman oldum gecen hafta gitmedik dolap bosaldi marketteki urunlerde tek secenek begenmiyorum pazarda kafana gore begen sec al sanirim bu sicakta market manavlarinda alis veris yapicam zor gecti yaa cokk sicakti

Ben ilk oglumda odasını yaşına girince ayırdım kendide iştekliydi sikintisiz geçti ancak bakici sorunu yaşadım tayin değişikliği ile geldiğim şehirde o zaman ailelerin yanında kalması gerekti 1 2 hafta ayrı kaldık her hafta sonu gitsemde etkilendi hem şehir değişikliği hem ev değişikliği bakici değişikliği üstüne bakicinin devam etmeyip açıkta kalmamdan. Oglumuda babaannesine bırakmam. Bakici bulduğumda aldım hemen ama bütün yaşadıklarından çok etkilendi geçen yaz 2 ay boyunca salonda yattık dipdibe 1 yaş öncesi bile odamizdaydi ama yatak arasına hiç almamistim. Kısa doğru havalar serinliğinde odasina geçti yine ama ara ara korkuları olup ortamızda yatırdık malesef benim oglum gece havlayan köpek sesinden çok korkuyor. Şimdi bilemiyorum ne yapacagimi yeni doğan kardeşini odamıza almamız gerekecek rahat ilgilenmem için ama bu sefer oğlum kıskana bilir. Aynı odaya koysam olmaz zarar verir yaş aralari küçük ne yapacam bilmiyorum

Teşekkür ederim işte kişiliğimden dolayı bende evham yaparım daha çok diye istemiyorum , evet 2'li 3'lü yü bende yine yaptırmadım da ayrıntılı acaba gerekli mi diye tereddüt de kaldım ,benim de 3hafta var kontrole kararını verip gel dedi şimdilik kararım yaptırmamaya daha yakın sanki :)

Hımm anladım benim görümcem de yaptırdı geçenlerde pişman oldu bir daha yaptırmam dedi ufak birşey söylense bile kimisi çok kafaya takıyor annelik içgüdüsü işte..Rabbim kararlarımızın da hayırlısını verdirsin sağlık versin yavrumuza

Kıyamam kuzuyaaa. Kaç yaşında canım oğlun? Şimdi bir kitap okuyorum. Orda diyor ki, çocuğunuz bebekken şu ya da bu sebepten bir travma yaşayabilir. Evet bu hayatını etkileyen bir iz olarak kalabilir ama endişelenmeyin, bunu iyileştirme gücüne de sahipler. Oğluşun belli ki kendini güvensiz hissediyor. Çünkü üst üste sevdiği kişilerden, evinden, yatağından yoksun kalmış ve terkedilme duygusunu yaşamış. Şu an kendini hep bu tehdit altında hissetmesi normal. Yapman gereken oğluna bolca dokunmak, okşamak, sarılmak ve sözlü olarak da "ben senin her zaman yanındayım, seni çok seviyorum, güvendesin" telkininde bulunmak. Bu tür telkinlerin anne tarafından yapılmasının ne denli önemli olduğunu bir Türk pedegogtan (prof kendisi) dinlemiştim.
Kardeşi gelince ihtiyacı olduğunda sık sık onun yanına gidersin. Sen güzel yatağında, rahatça yat, ben her ihtiyacın olduğunda yanında olacağım de ve ol lütfen. Bebeğin bir müddet sizinle kalmak zorunda olduğunu, onun bir odasının, onunki kadar güzel bir yatağının olmadığını, çünkü daha çok minik olduğunu anlat. Birazcık büyüdüğünde eğer isterse bebeği de onun odasında yatıracağını söyle. Şimdiden bu telkinlere başlarsan kolay atlatırsın. Allah yardımcın olsun canım.

Merhaba kizlar esimle ogleden aksama kadar bebek magazalarina girdik mothercare disinda hic biyerden kiyafet begenemedim. Bebek arabasi hele hic begenemedik. Esim cok seciyor ya. Adam benden daha secici bea hic bisey begenip alamadik. Istanbula gitmeye karar verdik alisveris icin vay manyak biz dedim. Ilk cocuk sanirim ondan boyle oldu. Esim egitime istanbula gidicek eger doktorum izin verirse onunla beraber gidicem. Hem belki herseyi daha ucuza getiririz. Arabalar 1.399 lira 1.699 arasi.

Bence yaptır canım. Allah korusun bir problem varsa ve bunun önlemi alınabiliyorsa, sonrasında çok pişman olursun. İlerde çocuğun bile sorgulayabilir neden böyle basit ama önemli bir şeyi yaptırmaktan kaçındın diye. Hamilelik boyunca zaten bir sürü evhamımız oluyor. Sırf bu yüzden bu denli önemli bir konuyu pas geçme derim ben.

Sonuca göre hamilelik de yapabileceği bir müdahale yok ama işte, benim hamileği stresle bitirmem kalacak elimde. doktorumun açıkladığı mesela kalbinde bi problem görürüz doğumda bi kalp doktoruda eşlik etsin deriz gibi ileriye yönelik önlemimizi alırız diye açıkladı. genel olarak zaten onun basitini biz aylık muayenelerdede yapıyoruz bakıyorum gelişimine ama ayrıntılıda bizim yaptıgımızın daha ayrıntılısı inceleniyor diyor . Devlete giden arkadaşlarım var onlara sormamış bile doktor ayrıntılı istiyormusunuz diye ,yaptırmamışlar. Ne bileyim işime böylesi geliyor sanırım :))

Ben daha almaya başlamadım ufak tefek şeyler dışında ama genel olarak carters in ürünleri hoşuma gidiyor. istanbulda magazası var sanırım burda yok ben İnternetten baktıydım modellere biraz fiyatlı ama indirimli olarak satan siteler de var fikir olur belki

Sagol canim önerilerin için geçen seni 14 aylikti ayrı kaldığımızda ama cok sukur benzer şeyleri yaparak atlattık. Suan iyiyiz çok şükür ve oglum 27 ayını doldurdu bugün. Bebegide alıştırmaya çalışıyorum karnımı göstererek bebek senin kardeşin. Kardeşin sana birşey söylememi istedi seni çok sevmiş. Aa bak kardeşin diyorki abimle oyun oynamak istiyorum vs. Seyler abartmadan. Ama yinede uygulamaya geçince eminim çok daha farklı olacaktır.

Allah uzun ömürler versin canım iki bebeğine de, sağlıkla inşallah. Çok doğru şeyler yapmışsın ve yapıyorsun. Evet söz konusu çocuk olunca, tüm ezberler bozuluyor. Ama sen bilinçli ve sevgi dolu bir annesin, emin süreci çok iyi yöneteceksin

Sence de bebek arabasi fiyat cok degil mi?? Bana cok geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…