bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Her zamanki gibi bu saatlerde açtım klimayı yatiorm
Klima ayy canim cok dikkat et tutulma yasama cok zorlanirsin. Ben lise 2 deyken klima yuzunden sol tarafimdan tamamen kismi felc gecirdim. Babam yemein etti klima acilmayacak bir daha diye. 5 6 ay tadavi gordum cok kotu gunlerdi. Ama hala daha sol kolumla agir bisey tasiyamam poset tasiyamam. Dikkat et.

Ben de oğluna defaktodan tişört, şort almıştım bebek hiç dikkatimi çekmedi yok herhalde ama çarşamba kenanevren'de ki kadınlar pazarına bir bakmayı düşünüyorum orada varmış bu süslü puslu kıyafet ,şeker,kapı ve oda süsleri

Geçmişler olsun canım ama güney kesimlerde klima olmadan ne uyumak ne de nefes almak mümkün elimizden geldiğince yakmamaya çalıçıyoruz ama elde değil

Akşam üzeri anca pazar yapılır sabahları daha ekonomik ama sıcak bende eşini yolluyorum gidemiyorm

Yaaa kizlar el ayak hastaligi diye bisey varmis cocuklara havuzdan filan bulasiomus cok kotuymuss ee diyceksiniz tatile gitcez ya haftaya adaya bulasirsa salgin varmis suan cok korktum esime soyledim öfleyip gitti yatak odasina ama ben cok suan da kafami kurcaladi zaten hamilelikte yari deli oluyosun

Canim havuzlarin temizligi eminim ki gittiginiz yerde 4 4luk yapiliyordur. Ama gene de bulasici hastaliklarin en yaygin oldugu yer havuz dikkatli olmakta fayda var.

Galiba kendimde ada da denize giriyim cocugu da riske atmayim ben
Evet sonucta yuzme egitimi yok havuz suyu yutmasindansa ilacli ilacli. Organik deniz suyunu yutmasini tercih etmelisin. Bi de denizden cikinca alt mayosunu degistir adacigimiz mikrop kapmasin ta da mantar olmasin annesi.

Ayyy bide o var dmi bak kendi dr ma gitmiycem ya aklimdan cikiveriyo kuzum insallah kuzum biraz kasinti sorunum var daha cok onun icin gidiyorum ama cinsiyeti de netlesse minik kusumun tabi super olur
Fitil kullanmistin iyi gelmedimi bol bol su ic canim

Evet sonucta yuzme egitimi yok havuz suyu yutmasindansa ilacli ilacli. Organik deniz suyunu yutmasini tercih etmelisin. Bi de denizden cikinca alt mayosunu degistir adacigimiz mikrop kapmasin ta da mantar olmasin annesi.
Tabi kuzum idrar yollarini da usutmesin kuzucuk zaten mayo bez takicam sik sik degistiririm

Merhabalar kizlar.bayadir göremedim.cinsiyetimiz kesinlesti.kizin olucak inşallah.bu arada ben bebegin herseyini aldim.samsunda bi mağaza sadece ramazan ayi içinde inanilmaz bi kampanya yapmis.bi bakalim dedik.fiyatlar acayip uygundu aldik ciktik herşeyi.baya erken oldu ama karli oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…