bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Gozun aydin canim saglikla al kizceni kucagina

Hayirli olsun caim kizin gule gule tatlis tatlis giysin ins :) sen de bendensin ben de herseyini erkenden alanlardanim. Yaz tatili boyunca sicaklarda dusunmek zorunda kalmicaz :)

Tum gun samsunun altini ustune getirdik yahu neresiydi ki o magaza?? Yarin gidip bakayim olmadi ben oraya.

Atakentteki e bebek guzel bi de piazza da pamidor cok uygun oralarada bi ugra canim.
Pamidora baktik begenemedik. E bebekte de araba baktik hic begenemedik. Bitek tulumlar icin mothercare da begendim onlari aldim 5 tane 59 tl idi. Ama arabalar bana mi cok pahali geldi yoksa genel fiyat mi o anlamadim 1.699 pusetli treval sistem cift yonlu kullanim.

evet evet aynen ben de bu şekilde besleniyordum. Gunde 2 bardak da yeşil çayım varıd. Ama gebelikte tüketmeyin diyorlar.. Günde 1400 kalori alıyordum o dönem. Kansızlık da var diye kısmadan besleniyorum şimdi aburcuburum cok yok ama tiroidden herhalde metabolizma da yavas olunca alıyorum. Çok kasmıyorum hele bir bebekler doğsun da diyorum hiç düşünmemiştim. Doğru diyorsun rahat kilo veririz bir de forum açarız doğum sonrası kilolarından kurtulmaya çalışanlar diye Biribirimizi gaza getiririz biraz belki de :)

Evet bebek arabalari cok pahali mothercare de graco nun bebek arabasi vardi 600 tl civarinda o aklimda bi. Ben giyimde carters ve baby corner i cok seviyorum netten de bakabilirsin cool parcalar icin :) pamidordan ve minicodan da zibindir atlettir gibi en temel en lazim parcalari alirsin bence.

Ne zormus kiyafet secmek. Araba secmek. Besik secmek. Battaniye secmek. Herseye tek tek ozeniyorum. Ben evlenirken ev esyalarimi 4 saate secip almistim. Incik cincikta dahil. Simdi bak bak bak begenemiyorum. Araba bizim biraz sorunlu dedim ya felc gecirdim sol kolum agirlik tasiyamiyor. En hafif arabayi ve puseti bulmaya calisiyoruz.

Aldığınız zıbın yada tulumları kaç ay alıyorsunuz :) 1-3 mü 3-6 mı . Arkadaşımın oğlu oldu daha 25günlük felan . 4kilo üstünde doğduydu 3-6ay giydiriyoruz diyor şimdiden. bende 1-3 de kararsız kalıyorum çok mu çabuk gecer onların kullanımı :)

Tum gun samsunun altini ustune getirdik yahu neresiydi ki o magaza?? Yarin gidip bakayim olmadi ben oraya.
Terminalin orda ki AVM var ya teksen falan var içinde.o AVM de arın bebe var.her 100 TL te 50 TL hediye veriyolar.ben beşik ve puset aldim.ikisi 500 tuttu.250 TL de hediye verdiler.ben tabi 250 TL yi baya astim.ama aklina ne gelirse aldim.su an eksik yok.ateş olcere kadar aldim düşün.750 TL tuttu.250 TL hediye çekimi dustuler.yani ben 1000 TL te a dan z te herşeyi aldim.

Sorma insan bebegine alirken dha ozeniyormus ama valla ben bi gun e bebek e gittim hemen hemen herseyini aldim dondm hepsi de cok icime sindi neticede uzun surede giymicekleri icin alisveris dongumuz hic bitmicek bunu dusunerek daha pratiklesebilirsin :) ben de bebek arabasinda en hafifini ariyorum kollarimda hic guc yok valla boyumda kisa minyonum hantallar beni asar :)

Ben 1-3 agirlikli aldim 3-6 az aldim cunku 4 kilo ustunde dogma ihtimali cok degil baktik son ay tombis olcak o zaman 3-6 yi arttiririm yoksa ustunde emanet gibi dursun istemem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…