bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Üp
Cok iyiymis tatlim. Afrayi diyorsun dimi? Esim olmadan araba yani olmadan gideme oraya insallah bu hafta sonu gideriz insallah kampanya bitmez. Bol bol dua ederim sana.

Sende samsunluydun dimi canim. Bizde bugun e bebege gittik. Ama ordan sadece araba baktik. Cunku ben cok acikmistim hemen cikmak istedim. Esim de arabalari hic begenmedi zaten.

Supermis valla bende giyimle tekstili bitirdim odasi icin mobilyasi ve bebek arabasi kaldi buyuk parcalar yani. Allah korusun erken dogum riskini goz onunde bulundurarak 7. Ayin sonunda odasini da yapim diyorum.

Evet cnm tabiki de öyle. Bi tek esim olunca yanimdan ayrılmasın istyrm.arada annem geliyor öyle idare ediyrm.bsy olsa gideceğim bi komsum var samimi.ailenden birileri gelme imkanı var mı yanına biraz gelip kalsalar
Benim annem hamile oldugumu öğrendi ardından yazlığa gitti. Şimdi soruyor doğum ne zaman diye Ozamana gelirmiş

Üp

Cok iyiymis tatlim. Afrayi diyorsun dimi? Esim olmadan araba yani olmadan gideme oraya insallah bu hafta sonu gideriz insallah kampanya bitmez. Bol bol dua ederim sana.
Ramazan ayi icinde varmis canim.ramazan bitince bitecek dedi.ooo duani alirsam ne mutlu bana.bizde dun gittik.hafta içi oraya gidemem tek çok ters yeri.

Ben 1-3 agirlikli aldim 3-6 az aldim cunku 4 kilo ustunde dogma ihtimali cok degil baktik son ay tombis olcak o zaman 3-6 yi arttiririm yoksa ustunde emanet gibi dursun istemem :)
Yani oda mantıklı son aylarda belli olur gidişat :) erkek bebekler sanırım önde gitme ihtimali var kızlar daha minyon oluyor onlarda sıkıntı olmaz

Ramazan ayi icinde varmis canim.ramazan bitince bitecek dedi.ooo duani alirsam ne mutlu bana.bizde dun gittik.hafta içi oraya gidemem tek çok ters yeri.
Evet canim cok ters. Sen dua iste canim. Ben hepimiz icin dua ediyorum. Allah saglikla huzurla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip eder insallah.

Supermis valla bende giyimle tekstili bitirdim odasi icin mobilyasi ve bebek arabasi kaldi buyuk parcalar yani. Allah korusun erken dogum riskini goz onunde bulundurarak 7. Ayin sonunda odasini da yapim diyorum.
Ayy ben sadece 2 tane hastane cikisi aldim bide cam biberonla yeni dogan emzigi aldim. Baska hic bisey almadim. 1 2 ay sonra alirim diyorum cok mu hec olur ki??

Ne güzel bitirmişsiniz valla . Ben bi tiny love ana kucagı aldım (indirimde diye ) bide bebek bakım sırt çantası (onuda indirimdeydi daha hamile degilken aldıydım )

Yani oda mantıklı son aylarda belli olur gidişat :) erkek bebekler sanırım önde gitme ihtimali var kızlar daha minyon oluyor onlarda sıkıntı olmaz
Aynen canim ben simdilik zaruri seyleri aldim ilk 2 ay cok rahat giycegi sekilde onun haricinde gozume guzel gelen degisik tulumlardan falan aldim baktim bizim oglan da sisko olcak ona gore 3-6 alirim hep :)

Ayy ben sadece 2 tane hastane cikisi aldim bide cam biberonla yeni dogan emzigi aldim. Baska hic bisey almadim. 1 2 ay sonra alirim diyorum cok mu hec olur ki??
Ekim sonu kasim basi dogma ihtimalleri cok yuksek oldugundan ve erken dogumuda aklinda bulundur derim agustos sonunda hemen hemen herbisesini al derim canim. Bebek arabasini en sona birak kis bebesi olcagi icin dogduktan sonrada alabilirsin.

Cok bilmiyorum ki ne alinir. Baktikca diyorum.bu da lazim bisey almak lazim diye. Mesela bugun telsiz gerekli dedim. Banyo icin kuvet falan filesi off cok biseyler lazim bence.
Yine sen bi deftere satır satır not almaya başla ,aklına geldikçe yazarsın aldıkçada üstünü çizersin hem ne alıp almadıgınıda görürsün böylece ilerki aylarda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…