bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Benim annem hamile oldugumu öğrendi ardından yazlığa gitti. Şimdi soruyor doğum ne zaman diye Ozamana gelirmiş
İlk torun değil herhlde o zmn biraz daha rahat oluyolar.gerci bzm iki taraftan da ilk ama bekledigim ilgiyi göremiyorum maalesef annm de geliyor ama gün sayıyor evine gtmek icin.

canim massalah kizcene rabbim saglikla nasip etsin insallah ilk bebismi canim saglikla kalin

Gercekten tecrubesiz annelere gerekli o liste kac tulum almak gerek kac aylik almak gerek kac yelek hirka almak gerek. Hoc bilmiyorum ben.
Onu bende bilmiyorum kıyafetleri ,benden önce 3arkadaşım doğum yaptı bu sene onlara sora sora yazıyorum birşeyler :)) burdada tecrübeli olanlarla bilgi paylaşımı yapa yapa listemizi şekillendiririz

Gercekten tecrubesiz annelere gerekli o liste kac tulum almak gerek kac aylik almak gerek kac yelek hirka almak gerek. Hoc bilmiyorum ben.
Aynen al bnden de o kdr ne alacağımı hc bilemiyorum bi büyüğün yardımı lazn. Küvet biberon arabası besigi.cokkk isimiz var cookkk:)

Hayırlı geceler canlar
Yarın sabah ayrintili ultrasonum var çok heyecanlıyım. İnşallah güzel haberlerle dönerim dua edin bana ve bebegime
Sabah guzel haberlerle donersin insallah saglikla kalin pasayla canim

Aynen al bnden de o kdr ne alacağımı hc bilemiyorum bi büyüğün yardımı lazn. Küvet biberon arabası besigi.cokkk isimiz var cookkk:)
Emziği , tırnak makası ,taragı , agız mendilleri , ateş ölçeri , elbise askıları , kundakları , şampuanı-kremi , emzirme önlüğü -yastığı , nevresimi battaniyesi vb vb gidiyor çok iç açtım dimi :)))))

Oy oyyy olsun olsun sen aç içimizi böyle arada iyi oluyor:)

Gunaydin kizlar dün gittim gördüm ahşap beşiği çok çirkin ve pahalli .... e bebek değişim yapıyor fakat para iade vermiyor.Annem de bizimle geldi.Joie dışında beğenemedik...Gerçekten çok farklı kumaşı. ...malzemesi....Ben de meslek icabı kumaş takıntısı olunca e bebeğe gidip değiştirmeden döndük.Annem de yatmayiversin 2 3 yaşına kadar ben ona sallanan beşik de alırım karyola da dedi... sen boşver nasibi buysa degistirmeyelim zaten değiştirmeye değer de bişey yok dedi.Ahh analarrrr ahh... içim rahatladi.eşim de ben joie istiyorum diyince olay böyle gelişti.
1500 TL yi geçtiği için harcama bir de ucak bileti kazandık avrupaya. 1 sene içinde gidebiliyorsun.
Ben İspanya'ya iş sebebi ile cok gittim.Gerçekten çok güzel bi ülke.Allah nasip ederse minik oğlum ile gideriz ailece.
@Ada ve deniz Nilke @papatya005
[USER=315270]@vildan_drs
@alp_se[/USER]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…