- 11 Eylül 2011
- 3.779
- 4.015
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #28.321
Gunaydin kizlar dün gittim gördüm ahşap beşiği çok çirkin ve pahalli .... e bebek değişim yapıyor fakat para iade vermiyor.Annem de bizimle geldi.Joie dışında beğenemedik...Gerçekten çok farklı kumaşı. ...malzemesi....Ben de meslek icabı kumaş takıntısı olunca e bebeğe gidip değiştirmeden döndük.Annem de yatmayiversin 2 3 yaşına kadar ben ona sallanan beşik de alırım karyola da dedi... sen boşver nasibi buysa degistirmeyelim zaten değiştirmeye değer de bişey yok dedi.Ahh analarrrr ahh... içim rahatladi.eşim de ben joie istiyorum diyince olay böyle gelişti.
1500 TL yi geçtiği için harcama bir de ucak bileti kazandık avrupaya. 1 sene içinde gidebiliyorsun.
Ben İspanya'ya iş sebebi ile cok gittim.Gerçekten çok güzel bi ülke.Allah nasip ederse minik oğlum ile gideriz ailece.
Mcada @Nilke @papatya005
[USER=315270]@vildan_drs
@alp_se[/USER]
Geçmiş olsun canım umarım bulamamıştır. Korkma bişey olsa belirtisi olurdu sanırım. Allah yardımcın olsun.Ayy canım şimdi korktum herşeyi ile ben ilgilendim oglumun. Krem sürdüm başında bekledim geceleri uyurken rahat uyusun diye sabaha kadar tüm vücudunu ben kasidim. Doktorum benden kan aldırdı bakalım inşallah bulasmaz. Zona olarak. Şu çiçeğini ben geçirmişim inşallah tekrarlamaz. Bayram sonrasida tatile gideceğiz herşey hazır çok kötü olur bulasirsa
Sagol tatlim.Bebek Arabası + park yatak +ana kucagi (otokoltuk) +birkaç parça kıyafet aldık. İndirimden aldım yoksa 2000 bulurdu.Ben Joie çok beğeniyorum.Asil mamas &papas diye bir marka var ona bayılıyorum ama sadece araba 1700-2000tl civarı. ....Hayirlsi olsun cnm.annenin dediği gibi nasip.yapcak Bişey yok ama üzülme 2 hatta 3 tanıdığım bebeklrni sallamaya ihtiyaç duymadan 7.ayına getirdiler.Hatta sallanabilen park yatağı var birinin ona rağmen sabit ayarlamsti sallama ihtiyacı duymadı.Diğer ikisi ikeadan ahşap beşik aldılar.Onlar zaten sabit istesende sallayamazsn.belki sende ihtiyaç hissetmiicksn ve çok rahat kullanacaksın uzun bi süre.öyle düşün bence.uçak bileti de harika olmuş.bebiş daha gelmeden hediyeli gelmiş size ne güzel maşallah.Bu arada 1500 liralık ne aldın e bebekten merak ettim cnmcm.kıyafet falan da aldin mi yoksa büyük parça mı aldın
Gunaydin canim. Cok buyuk korku atlatmissin. bazi doktorlar malesef hamile oldugumuzu unutuyor. Bi de foktora guvenmek cok onemli oluyor. Iyi olmana cok sevindim.kızlar dün aşırı bir sancı yasadım ve acil doktra gttm mal bir bayan kandın doğumcua denk geldim sinirlerim alt üstü etti yok düşük tehliken var yok suyun fazla iğne yapcam falan demeye basladı rahim kısımın 31 cmm düşmüş cocuğu istiyorsan yatcan dinlencen calışmıycan bir ağır kesici yapcam sonra düşük iğnesi yapcam dedi allahım dünyam basıma yıkıldı resmen eşimle doktorun odasında cıktı yürü gidiyoruz dedim bu kadın kafayı yemiş dedim yaptırmada kartal semiya şakir kadın doğum gttm ne düşük tehlikem var ne acılma var dedi doktor ama ben yasadığım o eziyeti size tarif edeme ağlamktan göz pınarlarım kurudu şimdi bu gün kendi doktoruma gitcem çünkü pazar uçakla tatile gidicem bebiş riske atmak istemiyorum ama siz siz olun her doktora inamıyın
Gunaydin canim. Cok buyuk korku atlatmissin. bazi doktorlar malesef hamile oldugumuzu unutuyor. Bi de foktora guvenmek cok onemli oluyor. Iyi olmana cok sevindim.
Benim kızım da göbeğimi açıp kaaşim (kardeşim) diye öpüp sarılıyo, oyy diyo cimcimeSagol canim önerilerin için geçen seni 14 aylikti ayrı kaldığımızda ama cok sukur benzer şeyleri yaparak atlattık. Suan iyiyiz çok şükür ve oglum 27 ayını doldurdu bugün. Bebegide alıştırmaya çalışıyorum karnımı göstererek bebek senin kardeşin. Kardeşin sana birşey söylememi istedi seni çok sevmiş. Aa bak kardeşin diyorki abimle oyun oynamak istiyorum vs. Seyler abartmadan. Ama yinede uygulamaya geçince eminim çok daha farklı olacaktır.
Yok cnm ilk torun olacak. Tek Kardesim var o da henuz evlenmedi. Benim de ilk.. Annem genelde gamsiz boyle. Kayinvalidem daha cok arayip soruyor annemden. Benimki de boyle napalim diyorum. Dusunmemeye calisiyorum ama buara hormonlarim artmaya basladi herhalde daha cok aklima takilir oldu hersey. Mesgul etmeye calisiyorum oyuzden de kendimiİlk torun değil herhlde o zmn biraz daha rahat oluyolar.gerci bzm iki taraftan da ilk ama bekledigim ilgiyi göremiyorum maalesefannm de geliyor ama gün sayıyor evine gtmek icin.
Bebek odasi icin guzel fiyat bence cnm. Sonradan buyuk yatak oluyor mu takimin yatagi? tahta besik de iyi travel sistem ne aldin? O da iyi gerci fiyat olarak.. Genel olarak fiyatlar boyle zatenArkadaslar ist da eskiji bit pazarı var büyük bir avm. Orada çok güzel %100 her yeri mdf olan bebek.odası komple. 2500 tl dediler. Uyku Seti ve yatağı dahil. Bebek arabasi beğendim 1250 tl travel sistem. birde küçük tahta besik.bunda da uyku seti cibinlik yatak dahil. ilk aylarda yanımda olacağı için onu da 350 tl den sayarim dedi. Toplam 4100 tl tutuyor almayi dusunuyorm. Smdilik fiyat sordum. Sizce nasıl aldığım fiyat.
maltepe tıp hastanesin de yaptırım memunum gayet iyidi walla
Canim büyüyen besik. Sallanıyor. Aynı zaman da. Buyumak istediğimiz zamn cagiriyormusuz onlar ayarliyormus komidini çıkarıyorlar mis fazla çıkan Tahtalarda çalışma masası haline dönüyor. Görsellerin gösterdi çok şaşırdım. 5 sene sonra da arasanz gelip biz ücretsiz yapıyoruz dedi. 5 yıl snra.kim.ole.kim kala o kısım pek inandırıcı değil de aynı Aman da büyüyüp ve çalışma masası olmasi hoşuma gitti.Bebek odasi icin guzel fiyat bence cnm. Sonradan buyuk yatak oluyor mu takimin yatagi? tahta besik de iyi travel sistem ne aldin? O da iyi gerci fiyat olarak.. Genel olarak fiyatlar boyle zaten
Canim benim de basima geldi gecen hafta. Siddetli bir sanciyla uyandim sonra da zonklamasi devam etti. Uyuyamadim. Bu bir kac gun boyunca gunde birkac kez tekrarladi. Dahiliyeye gittim ben. O da rahim buyudugu icin normal dedi ancak bir ultrason idrar ve kan tahlilleri bakalim dedi. Uyandiracak kadar siddetlisi bile.normalmis.. Neyse idrar temiz cikti. Kanda iltihaplanma var nedenini arastiracak birdaha kan vericem. Myomum zaten vardi. Onla.ilgili bir durum degil dedi. Gebelige bagli sag bobrekte de buyume varmis. Belki bundan kaynakli olabilirmis agrim. Cts su kandaki iltihap seviyemin nedenini ogrendikten sonra konusacagiz.. Sen de bir dahiliyeyle gorus cnm. Gecmis olsun..kızlar dün aşırı bir sancı yasadım ve acil doktra gttm mal bir bayan kandın doğumcua denk geldim sinirlerim alt üstü etti yok düşük tehliken var yok suyun fazla iğne yapcam falan demeye basladı rahim kısımın 31 cmm düşmüş cocuğu istiyorsan yatcan dinlencen calışmıycan bir ağır kesici yapcam sonra düşük iğnesi yapcam dedi allahım dünyam basıma yıkıldı resmen eşimle doktorun odasında cıktı yürü gidiyoruz dedim bu kadın kafayı yemiş dedim yaptırmada kartal semiya şakir kadın doğum gttm ne düşük tehlikem var ne acılma var dedi doktor ama ben yasadığım o eziyeti size tarif edeme ağlamktan göz pınarlarım kurudu şimdi bu gün kendi doktoruma gitcem çünkü pazar uçakla tatile gidicem bebiş riske atmak istemiyorum ama siz siz olun her doktora inamıyın
Günaydın canım. Randevu saatin kaçtı kuzum?Gunaydinn kizlarr mutlu haftalarrr
Günaydın canım maltepe tıp merkezi mi acaba gitttiğin yer ? merkez caminin ordaki ? Eğer orası ise cd ve fotoğraf veriyorlar mı birde ultrason renkli mi siyah beyaz mı
Aaaa sifonyer olani duydum ama calisma masasini ilkkez duydum. Cok iyiymis cnm bence aklinda kalmasinCanim büyüyen besik. Sallanıyor. Aynı zaman da. Buyumak istediğimiz zamn cagiriyormusuz onlar ayarliyormus komidini çıkarıyorlar mis fazla çıkan Tahtalarda çalışma masası haline dönüyor. Görsellerin gösterdi çok şaşırdım. 5 sene sonra da arasanz gelip biz ücretsiz yapıyoruz dedi. 5 yıl snra.kim.ole.kim kala o kısım pek inandırıcı değil de aynı Aman da büyüyüp ve çalışma masası olmasi hoşuma gitti.
Canim benim de basima geldi gecen hafta. Siddetli bir sanciyla uyandim sonra da zonklamasi devam etti. Uyuyamadim. Bu bir kac gun boyunca gunde birkac kez tekrarladi. Dahiliyeye gittim ben. O da rahim buyudugu icin normal dedi ancak bir ultrason idrar ve kan tahlilleri bakalim dedi. Uyandiracak kadar siddetlisi bile.normalmis.. Neyse idrar temiz cikti. Kanda iltihaplanma var nedenini arastiracak birdaha kan vericem. Myomum zaten vardi. Onla.ilgili bir durum degil dedi. Gebelige bagli sag bobrekte de buyume varmis. Belki bundan kaynakli olabilirmis agrim. Cts su kandaki iltihap seviyemin nedenini ogrendikten sonra konusacagiz.. Sen de bir dahiliyeyle gorus cnm. Gecmis olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?