bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Hayirlsi olsun cnm.annenin dediği gibi nasip.yapcak Bişey yok ama üzülme 2 hatta 3 tanıdığım bebeklrni sallamaya ihtiyaç duymadan 7.ayına getirdiler.Hatta sallanabilen park yatağı var birinin ona rağmen sabit ayarlamsti sallama ihtiyacı duymadı.Diğer ikisi ikeadan ahşap beşik aldılar.Onlar zaten sabit istesende sallayamazsn.belki sende ihtiyaç hissetmiicksn ve çok rahat kullanacaksın uzun bi süre.öyle düşün bence.uçak bileti de harika olmuş.bebiş daha gelmeden hediyeli gelmiş size ne güzel maşallah.Bu arada 1500 liralık ne aldın e bebekten merak ettim cnmcm.kıyafet falan da aldin mi yoksa büyük parça mı aldın

kızlar dün aşırı bir sancı yasadım ve acil doktra gttm mal bir bayan kandın doğumcua denk geldim sinirlerim alt üstü etti yok düşük tehliken var yok suyun fazla iğne yapcam falan demeye basladı rahim kısımın 31 cmm düşmüş cocuğu istiyorsan yatcan dinlencen calışmıycan bir ağır kesici yapcam sonra düşük iğnesi yapcam dedi allahım dünyam basıma yıkıldı resmen eşimle doktorun odasında cıktı yürü gidiyoruz dedim bu kadın kafayı yemiş dedim yaptırmada kartal semiya şakir kadın doğum gttm ne düşük tehlikem var ne acılma var dedi doktor ama ben yasadığım o eziyeti size tarif edeme ağlamktan göz pınarlarım kurudu şimdi bu gün kendi doktoruma gitcem çünkü pazar uçakla tatile gidicem bebiş riske atmak istemiyorum ama siz siz olun her doktora inamıyın

Geçmiş olsun canım umarım bulamamıştır. Korkma bişey olsa belirtisi olurdu sanırım. Allah yardımcın olsun.

Sagol tatlim.Bebek Arabası + park yatak +ana kucagi (otokoltuk) +birkaç parça kıyafet aldık. İndirimden aldım yoksa 2000 bulurdu.Ben Joie çok beğeniyorum.Asil mamas &papas diye bir marka var ona bayılıyorum ama sadece araba 1700-2000tl civarı. ....
Joie de Mamas&Papas da ingiliz markası tasarımları benziyor fakat Joie tabiki daha uygun.

Gunaydin canim. Cok buyuk korku atlatmissin. bazi doktorlar malesef hamile oldugumuzu unutuyor. Bi de foktora guvenmek cok onemli oluyor. Iyi olmana cok sevindim.

Gunaydin canim. Cok buyuk korku atlatmissin. bazi doktorlar malesef hamile oldugumuzu unutuyor. Bi de foktora guvenmek cok onemli oluyor. Iyi olmana cok sevindim.

gen ufak sancım var ama sanırım sitresten ne yapcağım şaşırdım dün gece uyuyamdım sacma sapan kabuslar gördüm kadın resmen piskolojım bozdu

Arkadaslar ist da eskiji bit pazarı var büyük bir avm. Orada çok güzel %100 her yeri mdf olan bebek.odası komple. 2500 tl dediler. Uyku Seti ve yatağı dahil. Bebek arabasi beğendim 1250 tl travel sistem. birde küçük tahta besik.bunda da uyku seti cibinlik yatak dahil. ilk aylarda yanımda olacağı için onu da 350 tl den sayarim dedi. Toplam 4100 tl tutuyor almayi dusunuyorm. Smdilik fiyat sordum. Sizce nasıl aldığım fiyat.

Benim kızım da göbeğimi açıp kaaşim (kardeşim) diye öpüp sarılıyo, oyy diyo cimcime

İlk torun değil herhlde o zmn biraz daha rahat oluyolar.gerci bzm iki taraftan da ilk ama bekledigim ilgiyi göremiyorum maalesef annm de geliyor ama gün sayıyor evine gtmek icin.
Yok cnm ilk torun olacak. Tek Kardesim var o da henuz evlenmedi. Benim de ilk.. Annem genelde gamsiz boyle. Kayinvalidem daha cok arayip soruyor annemden. Benimki de boyle napalim diyorum. Dusunmemeye calisiyorum ama buara hormonlarim artmaya basladi herhalde daha cok aklima takilir oldu hersey. Mesgul etmeye calisiyorum oyuzden de kendimi Buarada herkese gunaydin. Ultrasona gireceklerin mutlu haberler aldigi, girmeyenlerin de basina mutlu seyler geldigi guzel bir gun olsun

Ayy hormonlardan mi nedir dün seviyor sevmiyor dizinini izliyordum adam Kizcagiza 3 defa ağır. Konuştu. Bende oturdum izlerken ağladım. Sanki bana saydirdi. Eşim de dalga geçti. Ama yine izlesene. Yine ağlarım heralde

Bebek odasi icin guzel fiyat bence cnm. Sonradan buyuk yatak oluyor mu takimin yatagi? tahta besik de iyi travel sistem ne aldin? O da iyi gerci fiyat olarak.. Genel olarak fiyatlar boyle zaten

Bebek odasi icin guzel fiyat bence cnm. Sonradan buyuk yatak oluyor mu takimin yatagi? tahta besik de iyi travel sistem ne aldin? O da iyi gerci fiyat olarak.. Genel olarak fiyatlar boyle zaten
Canim büyüyen besik. Sallanıyor. Aynı zaman da. Buyumak istediğimiz zamn cagiriyormusuz onlar ayarliyormus komidini çıkarıyorlar mis fazla çıkan Tahtalarda çalışma masası haline dönüyor. Görsellerin gösterdi çok şaşırdım. 5 sene sonra da arasanz gelip biz ücretsiz yapıyoruz dedi. 5 yıl snra.kim.ole.kim kala o kısım pek inandırıcı değil de aynı Aman da büyüyüp ve çalışma masası olmasi hoşuma gitti.

Canim benim de basima geldi gecen hafta. Siddetli bir sanciyla uyandim sonra da zonklamasi devam etti. Uyuyamadim. Bu bir kac gun boyunca gunde birkac kez tekrarladi. Dahiliyeye gittim ben. O da rahim buyudugu icin normal dedi ancak bir ultrason idrar ve kan tahlilleri bakalim dedi. Uyandiracak kadar siddetlisi bile.normalmis.. Neyse idrar temiz cikti. Kanda iltihaplanma var nedenini arastiracak birdaha kan vericem. Myomum zaten vardi. Onla.ilgili bir durum degil dedi. Gebelige bagli sag bobrekte de buyume varmis. Belki bundan kaynakli olabilirmis agrim. Cts su kandaki iltihap seviyemin nedenini ogrendikten sonra konusacagiz.. Sen de bir dahiliyeyle gorus cnm. Gecmis olsun..

Günaydın canım maltepe tıp merkezi mi acaba gitttiğin yer ? merkez caminin ordaki ? Eğer orası ise cd ve fotoğraf veriyorlar mı birde ultrason renkli mi siyah beyaz mı

evet orası renkli 3 tane çıktı vdriyor 72 taneside cdye atıyorlar renkli

Aaaa sifonyer olani duydum ama calisma masasini ilkkez duydum. Cok iyiymis cnm bence aklinda kalmasin Bebisler icin masraf yapacagiz zaten mecbur ben de o tip seyler dusunuyorum bir kac seneden ziyade en azindan ortasona kadar idare etsin alip alip atmayalim.

benim zaten sol börekte küçülme var canm bu gün gidecem tekrar doktara bakalım ne olacak anlamadı şaşırdım kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…