bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Aynen canım ztn o da çok güzel bole country tarzında Kuplarida bole taş li yani ayırımı falan değil o yüzden büyüdüğünde çok rahat kullanılır dolabı da çok güzel cam olan kısimda tül var. Cibinlik te vericek. bnce de 2500 den assa bulamam heralde 2800 den düştü.

Aynen canım ztn o da çok güzel bole country tarzında Kuplarida bole taş li yani ayırımı falan değil o yüzden büyüdüğünde çok rahat kullanılır dolabı da çok güzel cam olan kısimda tül var. Cibinlik te vericek. bnce de 2500 den assa bulamam heralde 2800 den düştü.
benim zaten sol börekte küçülme var canm bu gün gidecem tekrar doktara bakalım ne olacak anlamadı şaşırdım kaldım
Canim nasıl. Anlaşıldı acaba. Benim de sol tarafım ağrıyor sürekli bole zonkLuyor. Doktor baktı bebekle.alakası olmayan bir yer.dedi tahlil yapıldı idar yolu onda da problem. Çıkmadı ama.sol tarafım ağrıyor.

benim zaten sol börekte küçülme var canm bu gün gidecem tekrar doktara bakalım ne olacak anlamadı şaşırdım kaldım
Ben ozellikle doktorumdan duzenli idrar kultur testi ve kan testi isteyecegim. Suan bisey yok ama Gebelikte enfeksiyon olabiliyormus ve sicaklarda artabilirmis. Bu da kasilma agri yapabilirmis. Amniyon kesesi ve Bebek icin de iyi degil diyorlar. Tedbirdwn zarar gelmez.. Gittigim dahiliyeci cok iyiydi o soyledi bana da.. agrin soldaysa bobrekten olabilir cnm benimki gibi.. insallah endise edecek bir sey cikmaz..

Bence de ben en dusuk 3000e bulmustum gayet iyi oyuzden gule gule saglikla kullanirsiniz insallah canim simdiden

ağırım oldu benim ultrasondan baktı ilk gittiğim diğer doktor 2 kez altan muane etti ıkı kez ulturasondan baktı sktı yok dedi

ins dua edin bana

günaydın arkadaşlar sağlıkocağına gittim izlem için decavit verdi bide kan ilacı yazdı tetenozu yaptırmadım

İyi günlerde kullanırsınız inşallah Can'ım ..adlında altında ili köşesinde düz Demir'ler varsa sallama aparatı takılabilir onlar takılıp sökülen cinsten iki tane kayık tipli Demir ..ama olmazda olmasın güzel günlerde kullanın inşallah

Hastane odalari nasil sabndur havludut var mi hersey. Ya da oda suslemesi gibi seyler yapiolar mi acaba sevgi de. Bide esini mesela epidural sezeryan oldu dielim doguma aliolar mi istek halinde

Herkese günaydın...
Yorucu bir hafta sonunun ardından yorucu bir haftaya başlangıç yaptım. Cumartesi nöbetçiydim, dün de hamilelik boyunca giyemeyeceğim bütün kıyafetlerimi ayıkadım dolabım bomboş kaldı nerdeyse Gece de sivrisinek girmiş odaya insafsız her yerimi soktu. Gece yarısı kalktım bir de odada onu kovaladım :):):) Havalar da çok sıcak ki bize ekstra sıcak. Allah yardımcımız olsun gerçekten. Bu arada umarım bebişler de iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…