bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
cok gecmis olsun canim sukurki hic birsey yokmus bebisinin sen bol bol dinlen canim rabbim saglik sihat versin ikinizede... saglikla kalin

Doktor normal dediyse sorun yoktur canim icini ferah tut. Ben iyiyim diye cok ayakta kalip cok is yapiyorum sonra boyle cekiyorum

Kızlar içim de sanki minik bi basınç ile pıt pıt ediyor bir şey :) ara sıra oluyor acaba bebek kıpırtısı mı yoksa gaz bağırsak basıncı gibi bir şey mi acaba

Günaydın kızlar birkaç gündür giremiyordum sayfalar uçmuş okumaya çalıştım ama atladım abktıom bitmiyor :)
Mcada canım randevunda bugün inşallah herşey ii olur ve cinsiyeti kesinleşir bene merakla bekliyorum sonucu

Kızlar hiç uyuyamıyorum idrarımda yanma bacaklarımda karıncalanma ağrı var ve sürekli lavaboya gidiyorum.uyuyamadığım içinde herşeyi düşünüyorum kafaya takıyorum çok bunaldım bu halimden Nasıl geçecek 4 ay?

Günaydın güzel bir hafta olsun inşaallah alışveriş yaptığınızı ve hatta bazılarınızın tamamladığını okudum anlam veremediğim konu ben hangi Bebek mağazasına girsem kıyafetler yaz kıyafetleri ama bizim bebekler sonbaharda gelecek ve kış kıyafetleri giyecekler o yüzden ben henüz bakıp bakıp vazgeçiyorum almaktan oğlumdan kalanlar çok evet ama onları da kullanamıcam çünkü o mayıs bebeğiydi hep yazlık giydi bu kasım bebeği olunca uzun kollu olacak hep.. Sadece sonra pişman olmayın diye söylüyorum en azından yaz sonu çıkar kışlıklar diye bekliyorum

Hastane odalari nasil sabndur havludut var mi hersey. Ya da oda suslemesi gibi seyler yapiolar mi acaba sevgi de. Bide esini mesela epidural sezeryan oldu dielim doguma aliolar mi istek halinde
Hersey var canim odalarda.yarim saatte bir hemsire geliyor emzirmek icin.bebek bakimiyla surekli ilgileniyor.hasta bakici vs hic gormuyorsun butun isini hemsire ebe yapiyor.ameliyattan ciktim ebe hemsire temizledi.hatta sondam azcik oynamis yerinden ve bu sefer sizdirmis surekli o yuzden ebe yikadi belden asagimi.cinsiyete gore kapiyi susluyorlar.ben acil sezeryana alindim o yuzden esim girsin diye hic dusunmedik ama daha once gorumcemin esine izin vermemislerdi.kamera verirsen cekiyorlar suan kurallari nasil bilmiyorum.
Genel bayiltma taraftari degiller ben genel bayilmak istedim ama epidural yaptilar anne icin daha iyi olur diye.

Arkadaşım da joie almıştı bebek arabasyla pusetini.o da memnundu.seninde kullandıkça içine siner İnşallah cnmcm.Hayırlı olsun

kızlar ben dün ilk kez bebişimi hissettim yarım saat içinde resmen tekme gibi sert sert vurup karnımı oynattı eşim bile hissetti harika bir duygu
Gözün aydın canım darısı bebişini kucağınalıp hissetmene inş. Ben hissedeli baya oldu hatta bir oynak ki ne zaman sırt üstü yatıp dinlensem hoplamaya başlıyo ama eşim elini koydumu duruyordu ilk dün eşim elini koyunca hissetti çok heycanlandı bir görsen

İ
Aslında var ama çeşit az gibi geldi bana da baharı da beklersek ağırlaşacağız öyle gezip alışveriş yapamayabiliriz

Canımmm güle güle kullanın. İçine sinende karar verdiğin iyi olmuş. Anneciğin de sağ olsun, çok tonton, lokum gibi bir anane olacak belli.
Uçak bileti de kaymak. İnşallah bebişle sağlıkla mutlulukla, bol bolll gezersiniz. Ne güzel, ona iyi ki doğdun hediyesi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…