bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hastane odalari nasil sabndur havludut var mi hersey. Ya da oda suslemesi gibi seyler yapiolar mi acaba sevgi de. Bide esini mesela epidural sezeryan oldu dielim doguma aliolar mi istek halinde
Ben de cevap vermek istedim :))) kapıya süs asıyorlar oda süslemesi yok ..lohusa şerbeti getiriyorlar veriyorlar ama harçlık bekliyor şerbeti bardakları getiren :)))) bu kadar ...benim eşimi almadılar içeriye doktordan mı bilemem aladdin yaptırmıştı ..emel hanım yada Nurettin alırım bilmiyorum ama hastane politikası alamayız demişlerdi..1 gece yatıyorsun sabun filan vardı sanki ama ben havlu filan kendim koymuştum birde fotoğrafçı istermisiniz doğuma demişlerdi 4 sene önce 25o liraydı eşim istemedi ..hemşireler makina verin biz çekelim dediler makina yok dedik salak gibi heralde cep telefonu vermek aklıma gelmedi..bu kadar

İ

Aslında var ama çeşit az gibi geldi bana da baharı da beklersek ağırlaşacağız öyle gezip alışveriş yapamayabiliriz
Uzun kollular yok denecek kadar az hatta bazı mağzalarda hiç yok ihtiyacımız olanlarda uzun kollu olacak bilemiyorum herkesin kendi düşüncesi tabi ama ben beklemek taraftarıyım zaten son aylar öyle zor geçiyor ki Zaman günler bitmek bilmiyor uzadıkça uzuyor sanki en azından bu tatlı telaşlarla uğraşırım diye düşündüm inan ağırlaşsak da bir enerji gelmişti bana birde tabi işin korku tarafı var iki tane kaybım olunca çok korkuyorum inşallah aldıklarımız herşeyi sağlıkla giydirmek nasip olur

amin canım inşallah çok değişik bi duygu her hissettiğimde ağlayasım geliyo şuanda da oynuyo işi gücü bıraktım ona odaklandım :)

Hic bahsis ister gibi bi halleri yoktu bizden.cikarken cok yardimi dokundu diye ebe ye kendimiz vermek istedi cok gencti bi d kendisi.ben cok cok memnun kaldim herseyden.aksam 7 de hastaneye gitis yaptim.daha kapidaki gorevliler surdanmi geliyorsunuz dedi.herkesin haberi varmis benim gelcegimden acil oldugu icin.hemn tekerlekli sandalyeye koydular beni.kapidaki gorevliden ebelere kadar hepsi cok ilgilendi.ameliyathaneyi hazirlamislar vs vs.

Amin canım önemli olan sağlık tabi inşallah alacağın çivileri bebişine güzel günlerde giydirirsin

Mcada ebyar ikinizde saglikli haberler bekliyoruz hayirli guzel haberlerle donun evinize insallah saglikla kalin... dua ile ecmain
Canım teşekkür ederim döndük çok şükür pasamiz sağlıklı. O gayet iyi ama ben kötüyüm resmen ağlama krizine girdim doktordan çıktığımdan beri ağlıyorum susturamiyorum kendimi çok değişik oldum aynen bu durumdayim

hersey yolunda ise neden ağlıyorsun

amin canım inşallah çok değişik bi duygu her hissettiğimde ağlayasım geliyo şuanda da oynuyo işi gücü bıraktım ona odaklandım :)
Oğlum da ferhat göçerin gül ki sevgilim diye bir parçası var ya onu duyduğu zaman çıldırıdı içerda bir gün kardeşime anlattım inanmadı çok modaydı ozaman sık çıkıyordu kanallarda açtım TV yi müzik kanalı kardeşime dedim otur yanıma koy elini karnına belki öyle 2-3 şarkı dinledik tık yok nasıl çıktı bu şarkı başladı hoplamaya kardeşim çok şaşırıp hüngür hüngür ağlamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…