bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hersey yolundaysa niye agliyosun cani. Benm

Aaa ne guzel 3 umuz birlikte gidicez benim saat 15:00 da

Kac haftalik oluyonuz o zamn kizlar ben ins 22+1 olcam Allahin izniyle

21+5 olacagim ben sende 21+1 olman gerekmezmi.ben 4 gun ondeyim senden.
Ben daha randevu almadim.oglumu yine o gun kontrole goturcem ordan doktora gecicem tahminim 11 bucuk gibi alrim randevuyu.
Ins.guzel haberlerle doneriz.

Nilke kuzuuuuuu teşekkür ederim tatlı dilli arkadaşım. Daha güzeli senin olsun cnm

Sevinctnmi agliyosun

hersey yolunda ise neden ağlıyorsun
Canım sakin radyoloji uzmanına yaptırma ben yaptırdım hiç iyi değil. Benim net te okuduğum her seyi tek tek gösteriyor bu burası şu şurası diye anlatıyor vs. Bu kadın put gibi asistanina tip terimleriyle söyledi raporu yazdı kadın doğum uzmanı doç. bi dr ekstra sonuçlara bakti. Tabi ben.o sora bebeği istediğim gibi goremedigim için agliyordum eşim perinatoloji uzmanına da gitmemiz gerekiyor mu dedi dr yok gayet sağlıklı hiç gerek yok dedi ama muayene benim hayal ettiğim gibi olmadığı için resmen ağlama krizine girdim hala da ağlıyorum

21+5 olacagim ben sende 21+1 olman gerekmezmi.ben 4 gun ondeyim senden.
Ben daha randevu almadim.oglumu yine o gun kontrole goturcem ordan doktora gecicem tahminim 11 bucuk gibi alrim randevuyu.
Ins.guzel haberlerle doneriz.
Cnm benim burdaki takvim geriden geliyo biraz su an 20 .haftaya girdim bugun

Arkadaşım da joie almıştı bebek arabasyla pusetini.o da memnundu.seninde kullandıkça içine siner İnşallah cnmcm.Hayırlı olsun
Sağol tatlım. Senin detaylı ne zaman aldın mi randevu konuştun mu Aysel hanim ile.Ben yarın Hakan beye gidiyorum.

Hic halim yok benim bugun....
Ankaradan misafirler geliyor bugun yoldalar suan iftar icin yemek hazirlancak ev toparlancak dun sildim supurdum ama cocuklarla dagiliyor ev.uykum var halim yok.isler de beni beklerrr.... oy oyyyy cok isim var ya.

Canım nerede yaptırdın ki. Bu ara ağlama dönemine girdik onunda etkisi vardır sende. Sağlıkla büyüsün yavrun üzülme iyiymiş bak

Merhaba biz ilk aşımızı olduk geldik. 2 gündür sağ bileğim ağrıyor sola yatmam lazım ama inatla sağa yatıyorum anca rahatım. Aşı kolumda ağrımaz inşallah

Evet cnm maalesef bnm kiler de öyle. Kayinvalidem çok bebek istyrdu diğer oğlunu evlendircek smdi bnm bebek de unutulur arada düğün telaşı nda bn de uzuluyrm yapck bsy yok iki tarafa da uzagiz uzak olunca da birz böyle oluyo gözlerinin önünde olmaynca

Sağol tatlım. Senin detaylı ne zaman aldın mi randevu konuştun mu Aysel hanim ile.Ben yarın Hakan beye gidiyorum.

Çarşamba benimde detaylı cnm.Saat 4 te perşembe ya da cuma ya Aysel hnma randevu alcaktim ama vermiolar.bayram sonrası p.yediye veriyrz dio.sonuç göstercm dedim ama yok vermediler

Canım nerede yaptırdın ki. Bu ara ağlama dönemine girdik onunda etkisi vardır sende. Sağlıkla büyüsün yavrun üzülme iyiymiş bak
Esenler medipolde canım. Çok pişmanım ama hiç memnun kalmadım. Çarşamba kendi doktoruma randevum var görüşüp yeniden daha iyi bir yerde yaptırabilirim

Ne güzel şanslısın Ozaman sana öyle denk gelmiş ...hani bu bu çocuğun babası diye ebe getirmiş eşime vermiş bebeği ben ameliyathanedeyken Ozaman eşim kendi vermiş harçlık o ayrı ama akşam oldu şerbet getirdiler tepside verdi annem aldı tepsiyi Ada'mdan saol dedik gitmiyor bekliyor eşime baka baka bekleyince para verdi aldı gitti Ada'm demekki bize öyle denk bilmiyorum artık :)) ha birde benden tavsiye ağrı kesici iğneye ihtiyacınız olduğu Zaman çok genç ççocul gibi olan hemşirelere yaptırmayın karnımdaki dikiş acısından dolayı popoyu döndürememiştim rastgele iğne vurmuş ben yanlış iğneden dolayı neredeyse bacağımda 6 ay acıyla yaşadım sinire denk getirmiş geri zekalı fizik tedavi gördüm ..allah herkesi iyilerle karşılaştırsın inşallah

ahahaha çok iyimiş yaa ay bunlar doğduğunda hayatımıza nasıl renk katıcaklar belli değil

Esenler medipolde canım. Çok pişmanım ama hiç memnun kalmadım. Çarşamba kendi doktoruma randevum var görüşüp yeniden daha iyi bir yerde yaptırabilirim

Bi arkadaş daha yaptırmıştı orada memnundu hatta benim de listemde vardı orası. Biz hassasız doktorun tavrı bizi etkiliyor. Ölçümleri iyi yapıldıysa doktorunda yeterli der büyük ihtimal.
Gittiğimiz doktoru ilk defa göreceğimiz için neyle karşılaşacağımızı bilemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…