bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
CANIM BENDE ESENLER MEDİPOLDE YAPTIRDIM AYNI KİŞİ DEĞİL SANIRIM ÇÜNKÜ BENDE KADINA BAYILMIŞLTIM BU KADAR KONUŞKAN GÜLER YÜZLÜ VE DETAYLI ANLATMASINI BEKLEMİYODUM 1 SAATE YAKIN SÜRDÜ. KADIN DOĞUM KAPISINDAN GİRİNCE HEMEN SAĞ TARAFTAYDI ODASI

BENDE O ÇOK MEMNUN OLANLARDANIM CANIM HATTA BİZ 3 ARKADAŞIZ 3ÜMÜZDE ÇOK MEMNUNUZ HEM FATMA HANIMDAN HEM RADYOLOJİDEN

2.katta k.doğum bölümünde sağ da evet kadının adı nükhet mi ne. Ağzından bir tane laf çıkmaz mi? Ben.soruyorum bu yüzü mi vs cd de daha net görürsün dedi sadece suratsiz bir kelime etmedi, ben zaten hemen bozuldum eşim bi sıkıntı yok değil mi dedi onu doktorunuz anlatır ben bilemem dedi

M merve.b . canım birde benim Sipa yüzünü dönmedi yan profilden görünüyordu 5 dakika kadar uğraştı yok dönmüyor artık yandan çekeceğiz dedi. Toplam 20 dk ancak surmustur. Su an 1 saat deyince ben dumur oldum. İkisi aynı kadınsa bugün hiç mi hiç modunda değildi galiba

Agri kesici igne attirmadim ben hic.gerek duymadim herhalde.birde doktordan doktora degisiyor canim el hafifligi ile alakali galiba.bizim burda bir dr var onun hastalari 1 saat sonra ayaklaniyor 2 gun sonra hic ameliyat olmamis gibi ayaktalar.kardesimde onda sezeryan oldu sasirmistim ben resmen.
Sanada gecmis olsun canim.sikintili gunler gecirmissin canim.ins bir daha sikinti yasamazsin.gorumcem de orda sezeryan oldu hatta ankaradan geldi sirf nurettin bey icin o da bi sikinti yasamadi cok sukur.

Merhaba güzel anneler umarım bu hafta hepimiz için çok güzel olur
Sayfaları okuyunca utandım kendimden tekstil alışverişini bitirenler falan olmuş ben çok tembelim galiba daha hiç bi hazırlığım yok kendimi kötü hissetmedim de değil hani oğluşum çıplak kalacak gibi geldi ;(
Ayrıntılı ultrasonda 11 temmuza randevum memlekete annemin yanına gidiyorum orada yaptırıcam inşallah umarım herşey güzel olur için çok tedirgin bu aralar

Bilmiyorum başka biri miydi ama inanılmaz sinirlerim bozuldu. Odadan dışarı kendimi zor attım hemen patladim zaten. Hiç böyle hayal etmemiştim.

Çok şaşırdım canım ya. Nasıl doktorun anlatır ben bilmem der. E o zaman bilmezse neden yapıyor o işi sadece cd görüntüsü için mi.

Daha onunde cooookkk vakit var alinir hersey canim.bende 1 tane corap bile almadim.zaten cinsiyet kesinlessin diye bekliyorum kiz olurda bir tane hastane cikisi alrim o kadar.erkek olursa hersey almam gerekecek.

Kizlarrrrrr ben sokkkk ciktik simdi oglumuz olcak pipisini gosterdi bize oglusumuz

Tatlım hadi gözünaydın, burda çoğumuz bunu tahmin ediyorduk aslında. Bir kız, bir erkek annesi olacaksın, ne güzel. İsmi de hazır. Allah uzun uzun ömürler versin, sağlıkla gelsin Deniz bebek (Baban çok sevinecek)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…