bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Çok şaşırdım canım ya. Nasıl doktorun anlatır ben bilmem der. E o zaman bilmezse neden yapıyor o işi sadece cd görüntüsü için mi.
Aynen canım bilmiyorsan nasıl ölçüp biciyorsun değil mi? Vallahi ben iyi dayamdim o karının gırtlağına çökmedim

AY CANIM İNANMIYORUM YAA KISMETSİZLİK OLMUŞ BENİMKİNİN ADINI HATIRLAMIYORUM AMA TAM TERSİ Bİ DURUM YASADIM BENDE HATTA EŞİM BİLE BAYILDI KADINA O KADAR TATLI DİLLİYDİ Kİ SANKİ İLK KEZ BEBEK GÖRMÜŞ GİBİ DAVRANDI HATTA

Yaaa kizlar cok garip olduk esimde brnde birbirimize bakakaldik esim 2 kez sordu kesin mi erkek mi diye evet dedi dr kesin iste burda dedi pipi bu arada bi suru ilac verdi dr kasilmam varmis sancin var suan dedi progestan basladi 2 gun sabah ogle aksam vajinadan konulcak bide yolculukta kullanilcakmis mantar icin gyno troysd vajinal krem carsamba sancim rahatlayinca her wc sonrasi troysd krem demir ilaci ve magnezyum basladi dr bi tomar ilac yani

Canım o kadar ruhsuzdu ki anlatamam sana surat 5 karış zaten. Ben kolay kolay aglamam ama öyle zoruma gitti ki sanki zorla bakiyor

cokmu duygulandin pasani gorunca tatlim doktorun kilo boyu soyledimi haftasinda soyledimi cok sukur iyisiniz degilmi tatlim saglikla kalin..

Artık kendi doktorun inceler canım. Doktor konusunda kötü geçmiş ama Stres yapma doktorun gerek görürse başka yerde yaptırırsın
Burcu muydu neydi k.doğum doktoru bakti gayet güzel sağlıklı dedi eşim perinatoloji uzmanının görmesine gerek var mi eşimin içine sinmedi dedi yok gerek yok dedi ama kendi dr göstermeden rahat edemem ben artik

cokmu duygulandin pasani gorunca tatlim doktorun kilo boyu soyledimi haftasinda soyledimi cok sukur iyisiniz degilmi tatlim saglikla kalin..
Duygulandım ama sinirden ağladım canım. Düşünün bak kilo ve boy bile söylemedi. Benim de aklıma şimdi sen sorunca geldi daha bi sinir oldum kadina

canım bende daha bi çöp almadım ama biz cinsiyeti de net olarak öğrenemedik.Alışveriş bu sıcaklarda hic çekilmez eylül de başlarız inşallah diye düşünüyorum ben

Canım o kadar ruhsuzdu ki anlatamam sana surat 5 karış zaten. Ben kolay kolay aglamam ama öyle zoruma gitti ki sanki zorla bakiyor
ay inanmıyorum yaa üzüldüm gerçekten çünkü renkli ultrasondan sonra ben daha çok hissettim bebişi öyle canlı canlı kadın burnundan getirmiş resmen. Doktorunda medipolde mi

ay inanmıyorum yaa üzüldüm gerçekten çünkü renkli ultrasondan sonra ben daha çok hissettim bebişi öyle canlı canlı kadın burnundan getirmiş resmen. Doktorunda medipolde mi
Yok canım orda değil kendi doktorum. Ultrason için gittik oraya çarşamba sonucu göstereceğim kendi doktoruma.

Kizlarrrrrr ben sokkkk ciktik simdi oglumuz olcak pipisini gosterdi bize oglusumuz
kiz ben sana ne dedim pasa o pasa usgnde pasa geliyor demedimmi rabbim gonlundekini verdi cok sukur saglikla gelsin pasa canim... dua ile @Aydede88 adananin erkek kardesi geliyor :))

Son düzenleme:
Burcu muydu neydi k.doğum doktoru bakti gayet güzel sağlıklı dedi eşim perinatoloji uzmanının görmesine gerek var mi eşimin içine sinmedi dedi yok gerek yok dedi ama kendi dr göstermeden rahat edemem ben artik

Kendi doktoruna da gösterirsin canım ama şöyle diyim ben bi ara o hastaneyi çok araştırmıştım burcu hanımdan hastaları çok memnun. Kendi doktorunda görürse daha rahat eder için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…