bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
kiz ben sana ne dedim pasa o pasa usgnde pasa geliyor demedimmi rabbim gonkundekini verdi cok sukur saglikla gelsin pasa canim... dua ile
Yaaaa direk aklima sen geldin esimle agladik gormen lazimdi elimi tutuyo esim karnimi siliyo bi gorsen canim benim kalbi temiz arkadasim resmen gordum pipiyi yumurtalari filan

Yaaaa direk aklima sen geldin esimle agladik gormen lazimdi elimi tutuyo esim karnimi siliyo bi gorsen canim benim kalbi temiz arkadasim resmen gordum pipiyi yumurtalari filan
Canim hadi bi onceki avatar yap abla erkek kardes vardi yaa kuzum benim bende cok sevindim senin adina doktor ne dedi kilo filan boy haftasi

1 hafta kucukmus kuzum 200 gram olmus 13 cm boyu gobekli filan dedi gulduk cok bu delikanli cok inat ayaklarini hep ayni yere koyuyo nerdeyse burnuna sokacak ayagini dedi idrar verdim bide bakalim bi dedi
Canim hadi bi onceki avatar yap abla erkek kardes vardi yaa kuzum benim bende cok sevindim senin adina doktor ne dedi kilo filan boy haftasi

1 hafta kucukmus kuzum 200 gram olmus 13 cm boyu gobekli filan dedi gulduk cok bu delikanli cok inat ayaklarini hep ayni yere koyuyo nerdeyse burnuna sokacak ayagini dedi idrar verdim bide bakalim bi dedi
bir hafta kucukmu 18+ haftada gozukuyorsun 17+ haftami dedi canim ozaman 12 temmuzu 20 temmuza al detayliyi canim massalah pasana kilosuda cok iyi boyuda saglikla gelsin deniz pasa :))) avatarinda cok guzel yaaa

Canimmmmm cok sevindimmmmmmmmmmm, ayyyyyy oglus geliyooo yuppiiiiiii
Sen nezaman gideceksin detayliya artik ogrensen diyoruz 20+2 oldun degilmi 22 haftada git bence canim 21 ve 22 haftalar detayli iyi diyor doktorlar canim merakla bekliyoruz seni :))

Ya bende panik var o epiduralda onune ortu geriyolar ya sikinti yapcakmisim gibime gelio panik olcam gibime gelio geriliyorum. Acaba epiduralde de sakinlestirici bisey vuruolar mi ameliyata baslamadan evvel

Sen Aysel hanımı ara Seda hanim çıkar telefona söyle durumu.

Aradim cnm.çok yoğunuz 2-3 Saat beklerim sorun olmaz derseniz istedgnz gün gelin dedi.bayram sonrası gelsem sorun olur mu dedim.istersnz telefondan da sonucu gonderblrsnz öyle de degerlendreblr doktor Hnm dedi.bende o zaman öyle yapalım gelmemi gerektrcek bi durum olursa hemen gelirim dedim.öyle anlaştık bakalım :) begüm ben çok heyecanlandım.Nasıl geçecek acaba.Sen benden önce gitceksin ultrason kağıdı mi vercek cd mi vercek.kağıt vercekmis galiba da.
alt komşum geçen yil gitti Hakan beye detaylı için pek beğenmemiş saçma sapan konusuodu dedi.bilmiorm biraz abartmayı sever ama inşallah iyi gelir bize

Aklimda bulunsunda makine isterlerse bari telefonu verelim :) hayirlisiyla gorsek o gunleri

Kizlar benim gobegimde kirmizi leke gbi biseler cikti toplu bi yerde oyle heryerinde yok kasiniyo bazen daha cok kizariyo nedn olmus olabilir bugun asiya gittigimde ebeye gosterdim mantar olabilir dedi kadin doguma git dedi basina boyle bise gelen varmu

Nasil anladi sansinla kasilman oldugunu cnm sen hissetmiyo muydun ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…